- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chandler #85750 üzenetére
Utánaolvastam a Power Bridge-nek, nekem az jött le, hogy azt nem választhatod meg, hogy milyen sorrendben és mennyi töltöttség után vált át az egyik akkuról a másikra merítésnél. Elképzelhető, hogy tévedek, nincs és nem is lesz egyelőre Sandy Bridge-nél újabb generációs Thinkpad a közelemben.
Win 10 és ventivezérlés: szerintem alapból 5-10 fokkal melegebb idle-ben is Win 7-hez képest, ritkán látom 50 fok alatt a CPU hőmérsékletet ilyenkor.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Chandler #18011 üzenetére
Jogos a kérdés, én sem telepítettem még még rá (win7/T43), de itt a a hivatalkos letöltő oldalon alig van windows 7 driver.
Ezek szerint a többit tartalmazza a win7? Jó lenne valami info, hogy mit kell/érdemes/felesleges/nem szabad feltenni. Kösz! -
svraka
csendes tag
válasz
Chandler #2537 üzenetére
Nem kell külön telepíteni semmit, majd szól a Windows Update, hogy elérhetőek új driverek. Sőt nálam a wifit alapból felismerte, Windows telepítése során mát kérte is a jelszót (igaz azzal nem sokra mentem, mert egy 63 karakteres generált jelszót senki sem jegyez meg
).
-
evone
őstag
válasz
Chandler #2527 üzenetére
Huzd meg alul a csavarokat, amik a billzetre es a palmrestre vonatkoznak, es akkor talan elmulik a kattogas.
Egy kis jel van a csavarok mellett, elegge ertelemszeru hogy melyik mire valo. Videok a gep szetszedeserol: [link] Tudom hogy ezek T61-hez vannak, de nem sokban kulonbozik ilyen teren a ket gep egymastol.
Érdemes kiirni a lemezeket mielott torlod a recovery particiot. Ha akarsz utanna egy clean installt csinalni, akkor itt van a segitseg hozza. [link]
Sok sikert.
Tovabbi hasznos informaciot es linkeket talalsz amugy ennek a topicnak az elso hozzaszolasaban: [link]
Ezekkel nem vesztesz garanciat.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Chandler #2501 üzenetére
Nem gyenge a sima, nem ledes hattervilagitas sem egyaltalan. A kilogo akku egyaltalan nem zavaro, szerintem meg illik is a thinkpad designhoz. Az meg hogy a T500-am Intelre GPU-ra valtva elmegy 6cellassal akar 6 orat is, szerintem egyaltalan nem zavaro
Azt tudom hogy a mammuth-ban levo extreme digitalban van kirakva T400 v 500, de alapbol nincsenek bekapcsolva.
-
buherka
addikt
válasz
Chandler #2504 üzenetére
A kolléga a típus számra és a sorozat számra gondolt.
Itt tudod leellenőrizni a gép garanciáját: Warranty Lookup
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tesla topik
- Honda topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest