- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
válasz
donjohnson #126488 üzenetére
De mire jövök ár pontosan?
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy W540-es laptopom és szeretnék rá feltenni WIN11-et. Van erre esélyem? Mármint felrakom a rufus-sal kiírt - TPM cheket kikapcsolva természetesen - Win11-et és amint elkezdi felrakni a windows updateket a kövi restart után kék halál van.
BIOS-ba UEFI only van beállítva és CSM Support NO. Van még más beállítás amit a BIOS-ban eszközülni kell vagy nincs? Van erre megoldás vagy a W540 en a WIN10 a leújabb operációs rednszer és kész? -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van egy thinkpad w540 es laptoppal, hogy pár napja azt csinálja, hogy amikor alvásból ébresztem fel a gépet, vagy nap elején először bekapcsolom, akkor a kijelzőn egy nagy fehér foltosodás figyelhető meg. Ha elkezdem a kijelzőt fel vagy le hajtani akár csak fél centit is akkor beugrik a kép, és onnantól működik rendben a következő elalvásig.
Ez a kijelző a kuka, vagy a szalagkábel esetleg?
Találkozott valaki hasonlóval? -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Most írt az eladó, hogy neki is csak 90W-os töltője van.
Szóval szerintetek lehet még ilyen töltőt venni itthon? Használtan nem találtam most hirtelen.
aliexpresszen találtam, de nem akarok heteket várni, ha volna itthon... -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T510 em első szériás I7 620m es processzorral ami 2 mag 4 szál. Ehhez 8 GB RAM meg SSD. A fő gondom vele hogy az Adobe Lightroom elég lassú rajta.
Gondoltam egyet és volt itt a hardveraprón egy W510, amiben I720m proci van ami már 4 fizikai mag és 8 szál.
SSD ebben is 8 GB RAM, de mivel ebben 4 SLOT van veszek bele még 8-at és akkor 16 GB RAM mal akarom majd használni. Ennek dedikált VGA-ja van Nvidia Quadro 880Itt van már a W510, felraktam a Win 10-et rá minden driver működik, látszólag minden OK.
CPU stressz test-nél 10 perc után is 90 fok körül maradnak a proci magok.Felraktam a Lightroom-ot ráeresztettem 120 RAW fájlra, és meglepetésemre érzésre lassabb mint a T510-es gépen. Azt láom hogy 1.6 Ghz és 900 Mhz között váltakozik az órajel és csinálja de lassan. A CPU itt sem melegszik túl, és nem értem miért nem használja maxon az erőforrásokat? battery performance-ot állítottam hogy mindig teljesítmény centrikus legyen.
A T510 -es 90 W-os tápja van csak jelenleg nálam ezzel töltöm a W510-et.
Kérdés hogy mit csinálok rosszul, vagy mit hagytam ki?
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off lesz a téme mert nem kizárólag a lenovo val kapcsolatos. Nos most először mentünk el otthonról vidékre ahol is nincs net a nagyszülőknél. Gondoltam kipróbálom hátha tudok a telon keresztül is netezni és mivel írok így hát sikerült
1. Beraktam a sim kártyám a helyére mert van a T500 amba WWAN kártya. Fel is ismerte elkérte a PIN kódot felismert a t-mobile tornyot de mikor connectet mondtam akkor megakadt annál hogy applaying wireless WWAN settings vagy ilysminél. Nos tehát így nem tudtam netezni. Kérdésem hogy szerintetek a t-mobile nál kell bállítattnom valamit vagy a 3G hálózat hiánya az ami miatt így nem tudtam netezni?
2. Ezután megpróbáltam bluetooth on keresztül és most azon keresztül megy a net. Most modemként használom a telóm és azon keresztül megy a net. speed-re 115.2 kbps ot mond, ami egész élvezhető, de most meg attól parázok hogy mennyibe is fog kerülni ez nekem?Ha valaki képbe van ezekkel a dolgokkal akkor felvilágosíthatna akár privátba is....
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Ma megnézegettem a T500 am biosát, és csak 1-2 dolog az amit nem nagyon vágok mire is lehet jó.
1. Intel Virtualization Technology. Ez nálam disabled, mire jó ez?
2. Intel VT-d Feature. Ez is disabled, erről lehet tudni mi az ördög? -
makszi
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Display port HDMI átalakítóval kapcsolatosan?
Milyen minőségű kép jön így ki? HDMI 1.3 vagy csak 1.2?
Illetve a hang is kijön rajta vagy sem? -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy találkozott e valaki már olyannal hogy egy T500-ast ha FN + F4 el elküldök aludni akkor látszólag le is áll és ha lecsukom a kijelzőt akkor felül a kis holdacska kijelző kialszik és kigyullad a kis elem. A gép nincs töltőn tehát a konnektor az nem világít csak az elem...
Tudja valaki hogy ez mit jelent tegnapig ha sleep be küldtem akkor csak a holdacska világított és gondolom ez a normális. -
makszi
aktív tag
Szia!
NEm tudom mi neked a normál üzemidő. Nekem a T500 Win7 64 bittel 9 cellás akksival nem a radeon hanem a alaplapi vga-val kb 4 és fél órát bír kevés fényerővel 5 órát de ez a max.
Radeonnal majd 1 órával kevesebbet.
Azt se tudom mit jelent amelegedés nekd celsiusban kifejezve.
Esetleg nem valami olyan felületen használod ahol nem tud szellőzni?
Nekem fut a HDD sentinel az 30-34 fok között ingadozik a használattól függően...
Esetleg frissitsd fel a thinkvantage system updattel a gépet hátha az asegít nekem tegnap este is talált ujabb cuccost a 64 bites win 7 hez igaz nem power managmentes témát, de hátha neked régebbi van és az a baj. -
makszi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #4370 üzenetére
Köszönöm a választ neked is!
Működik a WIN alól a switchable graphics -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Láma kérdés lesz de csak 1 napja van meg a T500-am és már mindennel próbálkoztam.
T500 on a Thinkvantage-ben hol tudom átváltani hogy most az Intel vagy a radeon vga-t használja?
Vagy nem is a Thinkvantage be kell?
Köszi a választ előre is -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és nagy valószínűséggel thinkpad-et fogok venni.
Az volna a kérsédem hogy ugye jól gondolom hogy a T400 és T500 csak is és kizárólag a kijelző méretbetér el mint fő különbség? Egyébként minőségben megépítettségbe ugyanolyan jó a T400-is.?Másik kérdés hogy egy R500 vagy egy T400 at éri-e meg jobban mevenni? Magyarul az R széria is oyan minőségi kategóriát jelent e mint a T?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Gombászkönyvek egyben
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest