- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
makszi #126487 üzenetére
kapcsold ki a windows update-eket amíg rájössz:
Start menüre kattints és kézzel írd be, hogy
gpedit.msc
aztán
Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update
duplán kattints a Configure Automatic Updates policy-n (Az Automatikus frissítés konfigurálása)
tedd Disabled-re (Letiltva) és OK / Apply. -
azbest
félisten
válasz
makszi #117758 üzenetére
ha jól emlékszem talán a régi t61 -esemnél láttam volna néha ilyet. Azt hiszem kifejeszetten kihűlt gépnél és azon is bekapcsolás után kicsit, majd piszkálás vagy melegedés után eltűnt az effekt. Nem tudom, hogy összetapad-e valami réteg a kijelzőben vagy a háttérvilágítás nincs a helyzet magaslatán, de az is ilyen volt, hogy a szélek mentén más és középen fakó.
Maga a kijező azóta is működik bennük, csak ilyesztő volt néha az effekt
-
Tim82
félisten
válasz
makszi #98255 üzenetére
A helyzet az, hogy nem tudom.
A W510-ben lévő négymagos mobil i7-nek más a memóriavezérlője, mint a T510-ben, T410-ben, X201-ben lévő mobil kétmagos i3/i5/i7-eknek (a négymagos i7 Clarksfield proci, a többi Arrandale - az utóbbiak az utolsó generációs Core 2 Duo-k chipsetjeihez hasonló memóriavezérlőt kaptak, kb. ugyanolyan korlátokkal).
Valószínűbbnek tartom, hogy menni fog, mert pl. a 8 GB-os modulok is mennek a (négymagos i7-tel szerelt) W510-ben, amik a "normál" első generációs Core i procis gépekben nem.
-
Tim82
félisten
válasz
makszi #98215 üzenetére
A 170W-os tápegység (W520, W530-hoz szokás adni) is kerek, csak épp ilyen belül:
Amúgy YumeD kolléga hozzászólásai között keresgélve, lehet moddolni azt a W510-et, hogy 90W-os táppal is menjen, de saját felelősségre.
-
Tim82
félisten
válasz
makszi #98186 üzenetére
Meg kellene nézni a W510 gyári tápjával is, ami szinte biztos, hogy 90W-nál nagyobb kell, hogy legyen. Lehet, hogy az első generációs négymagos mobil i7-nek nem elég a jelenlegi táp ahhoz, hogy feltekerje a Turbo Boost-ot, anélkül meg a normál órajelen pörög. Ezt majd W széria tulajdonosok megerősítik persze.
Ha Windows 10 alatt 99%-ra (vagy kisebbre) van állítva a prociteljesítmény az energiatakarékossági beállításokban, akkor gyakorlatilag ki van kapcsolva a Turbo Boost, ezt is érdemes lehet megnézni.
-
-
mdk01
addikt
Nekem olyan volta anno a T61-en hogy elaltattam és mikor meglöktem az egeret felébredt.
Aztán írtam ide a fórumra és Shadowfax írt vmit amitől az egérlökésre már nem ébredt fel csak a kattintásra. Amúgy a jelenlegi T500-amnál is így van.
Neked sztem azért ébredt fel("kialszik a holdacska"), mert a beállításoknál be van állítva, hogy fedlap nyitásra csukásra vmit csináljon.....mondjuk felébredjen.Keress rá nekem mi segített nekem, mindjárt megpróbálom én is megkeresni.
Üdv.
-
Tim82
félisten
Két külön kérdésed volt. A T400 és a T500 között mi a különbség, és a T400 és
az R500 közül melyiket ajánljuk.A linkekkel az elsőt válaszoltam meg.
A hsz.-em második felével pedig a második kérdésedet.
Ha csak elütésből írtál T500 helyett R500-at, akkor vicces baki, mert van R500 is.
Egyébként viszont én T400-at vennék, ha a játék nem fontos - kisebb és könnyebb, mint a T500. Minőségileg ugyanaz a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged