- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
CHIPman #8222 üzenetére
Nekem ebből a csomagból a "emoticon_BOLD_v4k.ft" van fent, jó maga a betűtípus, vannak ékezetes betűk és emojik is. Az originaltól nagyobbak a betűk, szóval aki gyengébben lát annak ez jobb választás lehet. Én még jól látok szerencsére de meló közben kényelmesebben el tudom olvasni ha hirtelen rá kell pillantani.
-
huberpe
aktív tag
-
Grecky
senior tag
válasz
CHIPman #8041 üzenetére
Abban nincsenek ékezetek? Addig eljutottam, h a notify-t felraktam, de ott 2 fajta fontot is akart telepíteni.
Az nem gond ha a notify-t használni kell a telepítéshez és esetleg mókolt mi fit lesz fent, csak a "gyári" app legyen fent, más ne.
És persze az ékezetek is megmaradjanak. -
eladogeppc
veterán
válasz
CHIPman #6712 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy rengeteg free alkalmazás létezik androidon, rosszul fogalmaztam.
Engem felhúzni evvel az Android vs IOS dologgal nem lehet, mert igen sok készülékem volt már.
Plusz be segítettem boltnak is szoftverezésbe illetve javításokba. Láttam melyik kínai és márkás hogy épül fel. Csak egy kis lista a közelmúlt telefonjaimból - is.Egyedül a Redmi Note 5-ös ami majdnem bejött, de a kamera (video) része kakamátyás volt sajnos. Maga készülék is batár nagy volt nekem. OS szinten meg voltak apró bug-ok.
Mondjuk rossz embernek nem érzem magam, mert iPhone-om van jelenleg. Én azt szeretném, ha az óra szoftvere ugyanazt csinálná mint androidon, és akkor rendben is vagyunk.
-
Dr.NX
addikt
válasz
CHIPman #6577 üzenetére
Feltettem ide a v2 Lolexmodokat (utolsó kettőt), innen le tudod tölteni, ha kedved lenne mókolni vele:
https://mega.nz/#F!SOYW0QiB!IQZGBz9sm1Fk_mUIqQWdzg -
SirKero
őstag
válasz
CHIPman #6538 üzenetére
Garancia alapvetően nem értelmezett kínai termékeknél, így nem nagyon értelmezhető a másik kérdésed.
Az Eustock-tól rendelném meg és ott hivatalos magyarországi Wayteq garancia van rá úgy tudom.
(#6540) Ablakos Nem azt mondom,hogy abszolút nem tetszik csak az egyik jobban mint a másik
-
mistvan68
tag
válasz
CHIPman #3550 üzenetére
Én peter k-val leveleztem,te beleszóltál és már össze is kevertél mindent.
"Én tegnap kipróbáltam iOs alatt a béta AmazTools-al fontot telepíteni és sikerült."
Ő Ios alatti béta Amaztool használatáról írt.Tőle kérdeztem,hogyan csinálta.Ekkor jöttél te és összefoglaló használatát javasoltad.
Túl vagyok rajta,de abban nincs szó hogyan teszed fel az ékezetes fontot Ios alatt.Nincs androidos telóm.
Egyébként az első hozzászólás itt a fórumban gyemipapa hozzászólása,de semmi font dolog nincs benne. -
gyemipapa
senior tag
válasz
CHIPman #3367 üzenetére
Senki nem állította, hogy 59-szer gyorsabban merül, csak azt, hogy jobban merül. És ha visszaolvasgatsz, többen is tapasztalták, de külföldi fórumokon is írták akik kipróbálták. És nem gyári, hanem mókolt számlapokról beszéltem.
De hangsúlyozom, szvsz manapság teljesen értelmetlen és felesleges a másodpercmutató.
Egyrészt ez nem felhúzós óra, hogy lássam, működik még, másrészt mérésre is ott a stopper,. A pulzust sem ezzel mérjük már. -
Regiee
aktív tag
válasz
CHIPman #3219 üzenetére
Feleségemnek androidos telefonja van akkor azzal nem lesz gond.
Leginkább azért kéne mert melóhelyen ugyan lehet nálam telefon de nem vehetem elő. Ezzel meg látom az értesítéseket.
Naptár, email, viber és messenger lenne a fontos, hogy értesítsen.
Azt gondolom nem lehet megmókolni rajta, hogy valami gyors választ vagy reakciót beállítani és órán keresztül elküldeni?! Nincs gagyi 2000ft-os piacos hatása élőben az órának? -
jana87
tag
-
malna88
tag
válasz
CHIPman #3032 üzenetére
Az óra auto DND-je nekem sem szimpi, mert csak alváskor aktív, viszont én szeretném ha mondjuk este 10-től reggel 7-ig semmiképp se jelezne. Próbálok kerülni minden más programot a Mi Fit-en kívül, vagy legalábbis ki vannak kapcsolva, törölt adatokkal, hogy ne merítsék a telefont, viszont csak plusz applikációban láttam az automatikus DND-t
-
-
XDAnonymus
csendes tag
válasz
CHIPman #1553 üzenetére
De, lehet, van rá egy jó orosz honlap ( http://amazfit-bip.mcdir.ru/ ) meg egy alkalmazás is, csak mindkettőben előre bekészített watchfacek vannak, saját .bin fájlt nem lehet belerakni, illetve a honlapon csak régebbi fw-ekhez lehet ilyet csinálni és azt meg nem lehet az új mellé felflashelni, legalábbis nekem nem sikerült. Erre jó lenne megoldást találni mert azért mégiscsak jobb az összeset lecserélni mint állandóan flashelgetni azt amelyik éppen kell.
-
xedos
addikt
válasz
CHIPman #1501 üzenetére
Na Tiger "védelmébe"...
Én is használtam több mint10fajta órát, gagyi kínait, komolyabbat és márkásat is. Mindig kérdés, hogy mit szeretnél az órától és azt mennyire tudja. Előszőr csak lépésszámlálás volt a feladat, majd alvás figyelés, telefon kijelzés, üzenetek megjelenítése stb. Igazából 4 óra fogott meg: pár éve volt egy kínai ami pici oled kijelzővel kb 5-7napot elment, sajna alvást kézzel kellett indítani :-( volt benne hőmérő stb. Sajnos a szíja megadta magát és nem cserélhető. Után apróbáltam Microsoft band-et, majd LG urbanet, Samsung Gear Fit 1 és 2-öt. Az utóbbi kettőt kicsit több mint 1-1 évig. Szuper a hajlított színes kijelző, de a 3-5nap üzemidő macerássá teszi. Röhögök kollégámon az Apple watch 1napjával (mondjuk ő éjszakára töltőre rakja - így nem gond)
Nagyon sok múlik a telefonon lévő szoftveren is! Volt egy kínai ami pulzus mérős volt stb és 10napot elmenet- na azt a lányom a mai napig használja. Most az a BIP egész jó - mondjuk az alvás figyelése khmm... darabos... szerinte könnyű alvásba voltam, amikor tudom hogy fent voltam és meg is néztem az órát... :-)
Összességében, méret, tudás akksi időben a lagjobbak között van. -
Tiger.
nagyúr
válasz
CHIPman #1501 üzenetére
Nem tudok, de rengeteg volt már nekem, és a wear az egy vicc, pebble 100-szor jobb, sőt még a lemfolf16 is jobb volt amin 5,1-es android volt.
A wear egy lg urbane watch volt, kb 2 hetet bírtam vele.
Pontokba foglalom.
1 max 2 nap az aksi.
2 ha hívtak volt hogy csak rezget kép az nem volt, vagy picivel később.
3 Ha megakartam nézni az időt nem mindig villant fel a kijelző, a miband százszor normálisabb, állítólag ez azért mert nem a gyári watvhfacet használtam, igaz amit használtam azt megvettem.
4 olyan akadásokat produkált amikor menüben matattam, hogy majdnem sirtam.
5 az asztal pulzusát is lemérte.
6 ha valami gubanc volt akkor utána nem ismerte fel az órát, kinomban a miband2 vel összepárosítottam, és ment is vele, az órával csak factory reset után ment, megjegyzem az órának semmi baja nem volt.
Eddig a legjobb a peble volt, amit hiányolok belőle, hogy a bluetooth szakadást nem egyből jelzi, hanem rá 25s kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest