- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Rendszerhiba volt, a legújabb verzióval (xiaomi.eu 20.5.14-es rom) már engedélyezhetőek az eddig automatikusan letiltott jogosultságok is, megint működik a hívásértesítés az órán. Részletesebben itt taglaltam a megoldást.
-
vince
őstag
válasz
szumoo@gmail #12534 üzenetére
-
vince
őstag
Két hete MIUI 12 rendszert használok (Mi 9 SE), azóta nem jelez az óra, ha hívnak. Mi Fit + Mi Bandage van fent, MI Fitben ki van kapcsolva a hívó fél jelzése, ezt a Bandage kezeli. MIUI 11-ig nem volt gond, szépen működött, azóta viszont nem jelez, ha be van kapcsolva a hívó fél megjelenítése. Ha ezt kikapcsolom, jelzi a bejövő hívást, de ez így ugye nem túl informatív.
Az elutasított hívást azonnal jelzi, névvel. A MIUI 11--es verzióban megjelent egyik újítás az ún. App behaviour, ahol az egyes alkalmazások viselkedését lehet monitorozni. Itt a hívások alkalmával a Mi Bandage-nél megjelenik, hogy próbálna hozzáférni a készülék adataihoz, de ezt megakadályozza a rendszer.Azt sejtem, hogy a MIUI rendszerben kellene keresni a hibát, de nem tudom, hol. Van, akinek működik / nem működik a hívó fél jelzése MIUI 12 rendszeren?
-
vince
őstag
válasz
JackFeryll #6022 üzenetére
Be. Az óra settings menüjében a long button pressnél állítsd be a turn off lehetőséget.
-
vince
őstag
Műgyantával kiönteni egy nyáklapot viszonylag egyszerű történet, az eredmény valóban vízálló lesz. Itt azonban van egy ház, meg egy kijelző, a kettő között valami ragasztó, itt egy beázási lehetőség. Van egy légnyomásmérő az órában, ennek működéséhez egy pici lyuk az órán (felül a szíj csatlakozása alatt), újabb beázási lehetőség. Van még egy nyomógomb is, szintén beázási lehetőség. A hátlapon ott vannak a töltőcsatlakozók és a pulzusmérő, mind-mind eltérő anyagok találkozása, beázási lehetőségek. Elméletben szép dolog a hézagmentes burkolat, csak az nem okosóra
-
vince
őstag
Ő készítette, ahogy egy csomó másikat is
-
vince
őstag
válasz
nylontacsko #5450 üzenetére
árpádsávos nincs?
-
vince
őstag
válasz
nylontacsko #5443 üzenetére
Izzadtságtól nem lesz büdös?
-
vince
őstag
Használtok fóliát az órán? Kb egy hónapja van meg, és lámpafénynél egy csomó mini karcolás látszik már az enyémen - lehet, hogy fóliát kellene tennem rá?
-
vince
őstag
válasz
Danny Ocean #5366 üzenetére
-
vince
őstag
A fővárosban biztosan találsz olyan fórumtársat, akinél meg tudod nézni. Lehet, hogy a lurdyban most nyílt mi store-ban is kint van, nem tudom. Ha Fehérváron vagy Veszprémben jársz, én is meg tudom mutatni az enyémet
Beltérben, ha van némi fény, olvasható a kijelző. Az automatikus háttérvilágítás kikapcsolható. -
vince
őstag
válasz
bexinho23 #5300 üzenetére
Összefoglaló első két érdemi mondata:
A problémák elkerülése végett mindig a gyári Mi Fit alkalmazással frissítsetek firmware-t! Egyéb alkalmazással történő frissítés akár végérvényesen tönkreteheti az órát!
-
vince
őstag
Személyes vásárlásnál bizony nincs elállási jog. Három napon belül pedig akkor kell cserélnie a terméket a kereskedőnek, ha az elromlik. Ha a meghibásodás ezen időszakon túl következik be, akkor a garanciajegyen szereplő szerviz az illetékes. A "három napig visszavihetem, mert nem tetszik" egy közkeletű, de téves elgondolás, nincs ilyen szabály.
-
vince
őstag
Nincs áfamentes szállítási mód? Egyébként nekem is sima belga postával jött, nem volt gond, de persze ez nem jelenti azt, hogy másnál sem lehet. Én még akkor vettem, amikor a gearbesten az app only ajánlatok pontozhatóak voltak, így áfahatár alatti lett a vége, emiatt nem is nézelődtem más szállítási mód felé.
-
vince
őstag
Ezt szerintem nem ide akartad
Hogy on is legyek, szűk egy hete van meg a Bipem, egy Mi Band 2-t váltott, nagyon elégedett vagyok vele. Öröm ránézni a kijelzőjére (a váltás oka első sorban az elhalványult Band kijelző, kültérben már felhős idő esetén sem volt olvasható), sokkal informatívabban jelez, örülök, hogy váltottam
-
vince
őstag
Pénteken befutott az órám, Mi Band 2-t váltott, a Mi Fit és Mi Bandage kombó remekül működik ezzel is. Egy problémám volna: a Mi Fitben beállítottam két ébresztést, egy hétköznapit és egy hétvégit, ezek szépen látszanak is az órán az első két helyen. Van viszont ezek után 6 darab 7:30-ra beállított tomorrow címkéjű ébresztésem, amit nem listáz a Mi Fit. Ezeket ki lehet törölni valahogyan?
-
vince
őstag
Amazfit Bip megint bekerült a Gearbesten az app-only ajánlatok közé. $55.99 az ára, de pontokkal $39.21-ért (+ $1.95 belga posta) el lehet hozni.
-
vince
őstag
válasz
VMatteo #4164 üzenetére
8 napja, múlt vasárnap reggel volt app-onlyban (lehet, hogy korábban is, de akkor láttam először, tök véletlenül), de mire átgondoltam (pár óra volt
) és megvettem volna, már nem volt elérhető. Nem tudom, hogy milyen gyakran kerül be, várok türelemmel
A többire nem tudok válaszolni, Mi Band 2-m van
-
vince
őstag
válasz
VMatteo #4162 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, én gearbestes app-only ajánlatra várok, azt le tudom pontozni $40 környékére, mégiscsak barátságosabb ár, mint $60 körül. Ha nem akarsz várni vagy nincs pontod, akkor szerintem is az eustock a nyerő.
Ja, ha nemzetközi verziót veszel, azzal angol lesz az óra magyar telefon mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest