- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
han_lev #11919 üzenetére
fent nyisd ki az összefoglalót, van benne link a font fájlra, én a v28-ast töltöttem le (a telefon memóriájában kell lennie a fájlnak). átküldeni bármelyik fájlkezelővel kell, én az es file managert használom, a megosztások közé kerül be egy gadgetbridge-et meghívó ikon, az küldi át.
-
Upo
addikt
válasz
han_lev #1702 üzenetére
Ez elvileg szegmenses lcd kijelzőt akar formálni. A hegyesített U szerű nem illik a stílusba, a szegmensek a 8-as forma + átlók szoktak lenni amikor nem csak szám kell. De ha nem ragaszkodunk a stílushoz akkor lehet bármit rajzolni. Én művésznek tehetségtelen vagyok, amit műszaki gondolkodással meg lehet oldani azt megcsinálom, de egyéb művészi tehetség nemigen szorult belém. Az előre meglevő "szegmensek" mentén még megrajzolom a betűt, de újat kitalálni nem biztos hogy nekem kéne...
-
Upo
addikt
válasz
han_lev #1700 üzenetére
Mire gondoltál? A DATE feliratot is? ha igen, mi legyen helyette? A napok neveit rövidítve nyilván. És maradna 12 órás DE és DU jelöléssel vagy 24 órás legyen? Mondjuk ezeknél az lcd betűknél az ékezetesek elég hülyén szoktak kinézni.
Meg, pl. a VAS napnál a v betű ilyen:
| |
\ |vagy ilyen legyen?
| |
|/ -
gyemipapa
senior tag
Én a fekete órához rendeltem ebayon fekete fémszíjat kemény 700 Ft-ért, pille könnyű, szép kivitelezés, nagyon kényelmes, éjszakára is. Mindíg is a fémet szerettem. A szilikonnak aláizzadtam, sose szerettem. Most rendeltem egy fekete mágnes csattos fémszíjat is, 1700-ért, mert korábbi órámról ugyan maradt rám, de az ezüst színű, és nem passzol a fekete órához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest