- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem láttam még miui 12-t.
Neked a hozzáférés az értesítésekhez beállítás kell, és ott a mi fit és a bandage mellett be kell kapcsolni vagy pipálni a kapcsolót. A 11-en a beállítások - további rendszer beállítások - privacy (nem tudom hogy fordítják magyarra, nincs magyar nyelv a miuimban) - hozzáférés az értesítésekhez.
De a bandage alatt ott a Hozzáférés pont alatt ha megnyomod a fogaskereket, akkor a rendszer beállításba bedob, ott be tudsz más appot is pipálni, mi fit-et és bandage-t is érdemes engedélyezni, mert lehet olyan amit onnan vesz át. -
bexinho23
őstag
Mintha én írtam volna ezt a hsz-t.
Én is miband2ről váltottam, és többek közt az elhalványult kijelző is szerepet játszott a váltásban. Na meg a bip-nek köszönhetően nem kell a telefonnal a bicós útvonalat rögzítenem. De jó lenne, ha még megélném, hogy a bip-es rögzített útvonalakat egyszerűen át tudnám tenni az endomondo-ba. Most módosított Mifit-et kell használnom, ráadásul a 10-12 átvitt adatból 2-3 tök más, mint ami rögzítve lett a Mifit-ben. pl. max sebesség, szintmagasság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest