Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
N&F appot használok már jó ideje a saját BIP-emhez. Feleségemnek is megérkezett a BIP-je, és próbáltam végig menni a megszokott beállításokon. Ami nem működik, az a latin hangulatjeles firmware. Akárhogy csinálom mindig az a vége, hogy az óra kéri csatlakoztassam a Mi Fit-et, majd a Mi Fit vissza rakja a gyári betűkészletet. Nálam még régebb ment, szóval gondoltam a sajátomon is megpróbálom. Persze hogy most már nálam is ugyan ez a helyzet és bámulhatom a kérdőjeleket.
Valaki tudja mi baja lett a hangulatjeles firmwarenek a N&F appban?
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Pár napja van Bip-em, eddig csendes fórumtárs voltam.
Mi bandage eddig jó volt Mi Band 2-vel, de most Bip-et közel sem támogatja annyira, mint a konkurencia. Tehát a Notify & Fitness for Amazfit került fel, meg is vettem.
A kérdésem az lenne, hogy hol tudom azt beállítani, hogy egy appra csak egyszer jelezzen. Például Skypon neki kezdenek egy csoportban a chatnek, s akkor gyakorlatilag az óra átváltozik egy vibrátorrá
Azt szeretném ha az első értesítésre rezegne, de a többire már ne.
Egy másik kérdés, hogy hol lehet beállítani, hogy feloldott képernyővel ne küldje az értesítéseket az órára?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest