- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Mono_G
tag
válasz
#09634560 #38610 üzenetére
Köszi a tippeket!
A sub természetesen engedélyezve van, a jelszintjét maxra állítva (+12dB) sem akar megszólalni. Ha az erősítőnél a Level Cal.-t próbálgatom, és feljebb tekerem a hangerőt akkor auto módban bekapcsol a mélynyomó (ez talán kizárja az erősítő hibát), de zene hallgatásközben nem jön ki belőle hang. Az erősítőn a crossover 100Hz-en van, a mélynyomón pedig 110Hz-re van állítva.
Esetleg még valami ötlet?
Üdv,
-
kurtz
aktív tag
válasz
#09634560 #38619 üzenetére
jah, de a polkának más a cseresznye árnyalata én meg szimmetria bzi vagyok
ha már polkA: tsi 300 szett hogy sikerült? az is szimpatikus cucc [láttam 1 hifi szettet ahol polkA-t nad al párosítják ez érvényes lenne a házimozikra is? csak mert nad házimozi erősítői elég durva árakon kezdődnek újonnan legalábbis]
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..." erről a band of brothers 9. része jut eszembe
van 1 jelenet amire nagyon talál
-
kurtz
aktív tag
válasz
#09634560 #38613 üzenetére
jbl es80 alkotóelemei külön külön is kb ugyan annyi mint szettben szóval ő mégis csak játszik
szóval egyenként:
jbl es 80
jbl es 25c
jbl es 30 [jbl es 20 van eredetileg a szettben]
jbl es 150p
harman/kardon avr 255ez így jó 1máshoz ? [főleg az es20-es30 csere és a kardon ]
-
Relaxing
tag
válasz
#09634560 #38339 üzenetére
Bevallom a pontos típus nem ugrik be. Egy barátom vett a pólusban egy Denon DRA-500AE + DVB1611Ud-t és miközben ott sétálgattam akkor láttam. 3 dobozzal volt még, bá arra kifejezetten emlékszem ,hogy a kiállított darab az 129 E-volt. Igazából csak azért írtam ezt be ,hogy akit érdekel annak legyen döntési alternatívája..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #38263 üzenetére
érdekes tapasztalattal gazdagodtunk tegnap.
nekem az r63f-eket ügyesen meghajtja a 840bx4, de a Audio Square Mini-vel nem tudott ződ ágra vergődni. hasonló alumembrános BBéci gyönyörűsége is,ott sem volt gond, a BnWkkel is azt mondják jó páros.szóval ami közepesen ,v annál picivel nehezebben hajtható,azzal a tuningolt rotel várhatóan ügyes lesz,de az ilyen 3-400 dampingos A osztályút igényelő hangfalakkal szörnyű a végeredmény. De ilyen pénzért egyik erősitő sem fogja kihajtani a hasonló "monstereket".
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #38102 üzenetére
Csak úgy belehallgattam egybe, kapásból hangosnak tűnt a center.. Bár halkan hallgattam, mert itthon van az egész család.
(#38104) Maxell014: Ezért van benne.
Az szép... Nekem már 2-3 hét alatt eléggé leporosodik az erősítőm.
Dehát ez van, havonta kitakarítom általában. A lényeg, hogy jó.
-
torma1981
veterán
válasz
#09634560 #38037 üzenetére
Bocsi lehet hogy kicsit pontatlan voltam. Jaja minden okés elsőre. Van hang rendesen. Azt hol írja ki az erősítő hogy milyen a hangforrás? PC-ről nézek filmeket. Mkv-t, BR-t. Ott írja a DTS-t stb. Még csak simán stereó hangfalak vannak rákötve. Nemsokára lesz 5.1 -es. Majd ott lehet jobban tesztelni a rendszert.
De nálam nem rémlik hogy kiírja-e a formátumot.
-
Dorian
félisten
válasz
#09634560 #38010 üzenetére
Nem tudom milyen frontokról van szó, de azért túl alacsony vágást nem érdemes hozzájuk rendelni. Azokon a frekiken úgysincs már hangnyomás. Audiessy nekem 40-re rakta a frontokat, meg 60-ra a centert, háttereket. Ok, hogy meglepően mélyre megy a tuningolt C6, de azért ennyire biztos nem. Egy 20-assal mindegyiket megemeltem.
Extr:
Felírom majd a mostani értékeket. A két kábel hangja közt moziban is hallható különbség van, de majd a műszer megmondja... -
Hugrabug
csendes tag
válasz
#09634560 #38002 üzenetére
1. Ezt az LPF of LFE-t 80Hz-re állítottam. Ettől függetlenül a Frontot lehet 60Hz-re állítani vagy akkor ezt is 80Hz-re kell rakni?
2. illetve ha a frontot 80-ra állítom akkor a centert és a hátsókat is kötelező 80-ra rakni?
3. a Bypass akkor minden körülmények között felejtős?)
látom te elég jól értesz hozzá, köszi -
Caldera1
tag
válasz
#09634560 #37960 üzenetére
Értem, köszi.
Sajnos a 2 HDMI kimenetes erősítők túl drágák, akkor inkább ki-be húzogatom a csatlakozót.
A 609-es Onkyoról mi a véleményed?
Nem tudok dönteni erősítő ügyben, pedig a régi Onkyomra már van vevő.
Nem tudom, hogy 509/609 (csak ár kérdés) legyen.
Vagy H/K-165, Pioneer 821... -
zolyka1205
csendes tag
-
medek3
aktív tag
válasz
#09634560 #37858 üzenetére
Értem. Pedig eléggé tuti, hogy végre van egy olyan oldal ahol iso ban vannak a bluray ek csak kevés a letöltő ill. feltöltő. Hiába na, nálunk még gyerekcipőben jár. Sokaknak nincs fölös 40 gb egy filmre, pláne ha még a nete is lassú. Mire vissza osztja már az örökzöld kategóriába tartozik a film.
-
vmatyko
tag
válasz
#09634560 #37860 üzenetére
mármint a táp vezetékét? - az nem cserélhető.
Digitálisan van összekötve az erősítő és a pc.
Végignézegettem a dugókat. mindent kihúzogattam és akkor is búg amikor csak a mélynyomó van az áramra kötve. Az viszont megfigyelhető hogy amikor rákötöm a hosszabbítóra a monitort vagy az erősítőt akkor kicsit más hangszínben búg...
-
nismoka
addikt
válasz
#09634560 #37528 üzenetére
"Az én erősítőmön a Bi-Amp bekötésénél a Front kimenetet a hangfal High csatlakozójára kell kötni, a Surr Back-et pedig a Low csatira. Igy is van bekötve, tökéletesen működik."
Tehát: Az erősítő front kimenetét a hangfal keresztváltójának a High bemenetére kötöttem, az erősítő surr back kimenetét pedig a hangfal keresztváltójának a Low bemenetére. Ezt hogy lehet másképpen értelmezni? Én befejeztem
-
nismoka
addikt
válasz
#09634560 #37517 üzenetére
Az is le van írva, hogy ha eltávolítható vagy külön álló hangváltóval rendelkező hangfalunk van akkor azt nem szabad eltávolítani mert tönkre teheti a hangfalat az erősítő, ebből is az következik hogy az erősítö ugyan azt adja mindegyik végfokon és a hangfal hangváltója választja szét.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#09634560 #37192 üzenetére
Azt nem mondtam, h "THX certified" rendszerem van. Én csak műsorhordozókról beszéltem.
(#37190) BBéci
Hallottam már másfél megás dts-t is dvd film alatt, de az nem volt még csak a közelében sem a demólemeznek. Egyedi lenne a hang a demón?(#37191) day2day
Olyat én is nagyon szerettem volna, de 200 kilóért pont nem kellett.(#37194) robi0604
Meg nem mondom így hírtelen. Úgy kukáztam torrentről már régebben is.
Talán a fenti kolléga meg tudná nézni, aki épp a napokban hallgatózott.
Torrentnek is csak ennyi a címe, amit írtam is: Dolby DTS THX Demo DVD -
exile
tag
válasz
#09634560 #36938 üzenetére
20 négyzetméteres panel szobába lenne a 6. emeletre.
Proson-t néztem, de nálam csak monitor jöhet szóba. Az állónak nincs hely.
Ez milyen összeállítás lenne?
Front + surround: Proson Stadium 6 4x25e
Center: Proson Stadium Center 30e
Sub: Proson Reality Sub 10 55e
Összesen 185e+ Onkyo 507 (65e) vagy Denon 1311 (65e)
-
exile
tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#09634560 #36886 üzenetére
Aha, köszi a választ.
Mostanában úgy játszom le a filmeket, hogy a PS3-ba dugdosom be a pen-t, és onnan megy. Viszont sajna sem a feliratot nem kezeli rendesen, sem az mkv-t. Tehát igazából ezért jött az 5let. Viszont vezetékes netet nem tudok neki adni, mert "rossz helyen" van.
Amire én használnám: ezzel töltenék le divX-mkv-ket, majd ezen játszanám le, ezen tárolnám azt a kevés zenémet, amim van, néha zenehallgatás. Tehát akkor ez megfelelő lenne nekem?
Azt ugye jól tudom, hogy ezekre a medialejátszókra direktben lehet letölteni, és ott kicsomagolva egyből használható is a fájl, nem kell ide-oda másolgatni...?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest