- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
drmsp
csendes tag
Hardware setup
■Audio Return Channel
Off
Auto:
The audio signal from your TV tuner can be sent to
the HDMI OUT of the AV receiver.
The audio return channel (ARC) function allows an ARC
capable TV to send the audio stream to the HDMI OUT of
the AV receiver. To use this function, you must select the
TV/CD input selector and your TV must be ARC capable. -
erdoke
titán
Egy jó minőségű HDMI kábelre van mindössze szükség. Pont holnap fogom én is összekötni a G30-at és az SR6006-ot ARC-vel. Sajnos egyelőre nem tudok megszabadulni a UPC-s STB Scart csatlakozójától, pedig nélküle elég lenne egyetlen HDMI kábel a tévé felé, minden más az erősítőbe futna be.
-
bajnokpityu
félisten
-
tomej
aktív tag
Azt nem mondtam, hogy nem jó. Sok cég csinálja azt, hogy kínai gyártótól rendel vmi. tömegterméket és saját márkanév alatt hozza forgalomba. Ettől lehet még jó is term. Ott a pont a BBéci-nél, próbáld ki. Az biztos, hogy nem egy populáris termék Mo.-on, én legalábbis most hallok róla először.
-
BBéci
legenda
-
-
jos3ph
tag
Én még nem hallottam erről a márkáról. De miért ragaszkodsz ehhez? Van rengeteg más márka még, nem muszáj ennél leragadni, nézelődj. 185ért már lehet válogatni! Tölcsér magas van benne, nekem volt Wharfedale Zaldek szettem szintén tölcsér magassal, és azt tudom róla elmondani, hogy zenében nagyon jeleskedett, moziban viszont kevésbé. Szóval fontos volna tudni, hogy mire kellene. Az erősítőből mindkettő jó választás, nekem volt DENON-om nagyon tetszett, most egy ONKYO-t fogok venni, ez utóbbira azt mondják, hogy mozi az erőssége.
-
exile
tag
Vagy inkább Denon 1311 ?
-
törölt tag
A HD hangok dinamika különbségét még az említett rendszeren is hallhatod. Pl egy Core 1536kbps dts vs Dolby TrueHD 5000kbs között lesz a 178-ason is különbség, hallod hangerőben ill. dinamikában. De! Ahhoz, hogy a valódi részleteket is halld, ahhoz mind erősítőben, mind hangfalakban alaphangon az ötszörösét kellene költened.
-
törölt tag
Ez elég lesz hozzá: link
Nemrég volt alkalmam a 178-ast az első bejáratós percétől tesztelgetni kb 30-40 óráig. Eszedbe ne jusson azonnal véleményt mondani róla
Engem is meglepett, hogy mennyit változik a hangja 30 óra után, a gyári kábel lecserélése is jót tesz neki. Stereora 30 évig is járathatod, akkor is alkalmatlan lesz, de egy kisebb szobába mozizni, annyi pénzért jó lesz. Tekerd maxra a vágást a SUB-on, az erősítőn állítsd be 120Hz-re small állás mellett (esetleg 100-ra, majd hallgasd meg) és élvezd :-)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest