- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
robi0604
őstag
válasz
Teasüti #37197 üzenetére
A te elmondásod szerint biztosan kevés.
Nálam a legtöbb DTS hangú film, megfelelő dinamikával szólal meg, persze most nem HD-ról beszélek.
Azért lennék kíváncsi arra a lemezre, mert így nem tudok érdembeli véleményt mondani.Nézd meg pl. a Gladiátor című filmet az eredeti DTS hanggal.
-
Dassler
őstag
válasz
Teasüti #2389 üzenetére
A mélyközép úgy fest, hogy van középen egy olyan mágnes, amivel dinamikusabbak a mélyek, e nincs igazi külön mély, ezért 2,5, ha jól tudom.
Azéer mindenképp hallgasd meg, a Rubiconoknál - mint minden más hangfalnál is - a sajátos jellemzője egy egyedi, lágy hangzás. ELég szép sztem amúgy. -
Dassler
őstag
válasz
Teasüti #2381 üzenetére
Hát pl a Rubicon RP26-os szettje most kompletten (5.0) 65000 HUF - nagyon megéri, vagy a Polk Monitor 50-ese az pont 90 pénz. Mind2 cég hangfalakra szakosodott, szóval elhiheted, hogy értenek hozzá. Sztem mind2 bőven jobb hangfal a Yaminál - hangzásra. A specifikációk az egy dolog. Pl a Klipsch nem is gyárt 2 utasnál nagyobb hangfalat, pedig van 1-2 igazán jó terméke.
a mély pont akkor müxik jól, ha úgy halllod, mintha a frontokból jönne -
Dassler
őstag
válasz
Teasüti #2366 üzenetére
Hangfalakból azért sztem nézz valami mást, a subokat kivéve a Yamik árában kapsz jobbat is. A subjaikat elég jónak mondják - én eddig egyszer hallottam egyet, az sztem is jó volt, de ízlések és pofonok -
Nem biztos, h. ugyanúgy szól. Ha mondjuk W - számra elméletileg meg is egyeznek, nem mindegy, miylen dekóderek, és egyéb áramkörök, tápegység stb. vannak benne (gyártó, típus stb). Hallgasd meg. Ha hallasz különbséget, akkor azt vedd, amelyik jobban tetszik hangban. -
Ninoka
tag
válasz
Teasüti #2366 üzenetére
Én sajonos nem tudok segíteni, mert öszesen csak 2 yamaha erősítőt hallottam szólni, és azt sem ugyanazokkal a hangfalakkal ugyanabban a helységben, stb, így nem sok összehasonlítási alapom van. Amikor én az enyémet megvettem, akkor előtte egy RX-V361-et hallottam a MM-ban, és nem tűnt rossznak. Ezután megrendeltem a neten egy RX-V459-et, mondván, hogy az sem lehet rosszabb, mint a 361-es. Végül is nem szól rosszul, de teljesen más hangfalakkal használom, és nekem pl sub sincs hozzá, úgyhogy nem igazán lehet összehasonlítani azzal, amit a MM-ban hallottam. Ráadásul sem ott, sem itthon nem yamaha hangfalakkal ment az erősítő......Így utólag már kicsit bánom, nem 361-est vettem, mert szerintem közel hasonló tudású, vagy legalábbis nekem elég lenne, viszont lényegesen olcsóbb volt akkor, mint a 459-es. Csak akkor mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a 9-es végzédősűekben (459, 559) már más chip van, ami jobb, de semmi több. Csak ezért vettem a 459-est.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Teasüti #2350 üzenetére
subokat mindig az elhelyezéssel hangolod be a saját lakásodhoz.amikor ezt megvetted is elvileg játszottál, hogy hova érdemes rakni,milyen irányban sugározzon,h a frontok mélyét ne oltsa ki,ne döngjön.meg elvileg beállitottad a fázist is.no,ezt kéne ujra eljátszani ha mögé veszel még egyet.van vonal szintű kimenete a mostaninak? ha nincs akkor a következő mindenképp olyan legyen,aminek van,igy a mostani lesz a 2. a láncban.
teljesen korrekt megoldásokat láttam már ilyen sorbakötött subokkal.sőt előnyösebb is lehet két kisebb membránfelület,mint egy nagy,mert pontosabb lehet a hangja,függetlenül,h nem megy le a pincébe.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Metal topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest