- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Warter
addikt
Tsi200-at én nem vennék, igaz 400-ast hallgattam, de nekem nagyon nem tetszett a hangja. Akkor már inkább es30 vagy rtia3. Mindkettő jó választás lehet, főleg ha 609-et vagy hk255-öt veszel hozzá. Subot ráérsz később is venni. De bármelyiket is veszed, elötte mindenképpen menj el meghallgatni valahova.
-
Warter
addikt
Az a 609 enyhe túlzás azokhoz a dobozokhoz. 509 is szerintem bőven elég még az es30-hoz is. Ráadásul a tsi200hoz képest az es30 szerintem legalább egy kategóriával feljebb van, de majd az okosabbak cáfolják, ha nem igy lenne. Helyedben vennék egy pár es30-at plusz a center meg az erősítő. Ha meg lesz még pénz, akkor hozzá még 2 es30. Subot meg ráérsz később venni, sőt inkább használtan vennék subot, fele annyiból kijön, ráadásul annak nem kell azonos márkából lennie.
-
kurtz
aktív tag
eltéptem MM-be szemrevételezni h mennyiért vesztegetik örömmel láttam h ugyan annyiba mint mondjuk netdepón [bár ott ingybe ki is hozzák na m1
] szóval: találtam mellette 1 h/k avr 255-öt elég nagy dög kb 15 cm
ha jól emlékszek azt írtátok h 10 centinek kellene fölötte lennie h normálisan hűtsön
Marantz NR-1402 ? [olyan 100k környékén mérik mint a h/k-t ] ez már csak 10 cm magas így kb meg is lenne a 10 cm fölötte, életképes lenne jbl es80al? v vmi hozzá illő hangfal szett?
[az erősítőnek 19 cm áll rendelkezésére magasság terén leszámítva 1 kis részt ahol van 1 merevítő ] -
-
törölt tag
300-ból már jó rendszer kihozható újonnan is.
Tudni kellene milyen a zana/film arány.
Pl. Onkyo 609,Vagy Denon 1912 vagy Harmann/Kardonnn 255 erösitővel JBL ES szett vagy Dali concept 6 szett és pl. Polk PSV 110 mélynyomó.De hallgatózi kell,itt már elég széles a választék.Használt erősitő is van 120-ért már nagyon jó,pl Denon 3806 vaan az AV forumon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest