- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
#09634560 #40507 üzenetére
Vettem egyet, mivel te (ti) pont azt mondtátok hogy nem tudja, de újonnan és nagyon olcsó volt (MM), gondoltam meg leszek nélküle. De ha már van gondoltam kipróbálom, és lám működik.
Lehet hogy néhány belépő típus nem tudja, de a Yamahának ez, a nem is az ez évi sorozata igen, és HDMI-n megy át a hang. (HTR 3063) -
sysrq
őstag
válasz
Gál István #40245 üzenetére
Igen, már összefutottam vele, és ha tudnám hogy évekig a helyén marad minden akkor rá is szánnám magam, de lehet változik a hely, és a kábelhossz, ez a csati meg nem bontható. Jelenleg marad a 250Ft/300Ft/500Ft kérdése, mert még átszerelhetem őket más kábelekre.
-
sysrq
őstag
Sziasztok. Banándugóból 0575 vagy 0534? És abból esetleg melyik?
-
sysrq
őstag
válasz
bajnokpityu #40176 üzenetére
Sziasztok a hátsó hangfalon nincs gyári kialakítás a falra rögzítésnek, hanyagoljam és legyen állványon, (hátránya hogy használaton kívül szét kell szedni és elpakolni) vagy van megoldás, akár házi barkács?
-
sysrq
őstag
válasz
szonti #39208 üzenetére
Szia. A Yamaha HTR 3063 kezeli a HDMI hangokat, az RX-V367 és a HTR 3063 ugyanazt a kezelési kézikönyvet kapta. De a HD hangok egy lépéssel feljebb kezdődnek.
Tudna valaki segíteni miben tér el az RX sorozat a HTR-től mert a Yamaha honlap csak ködösít, marketingben erősebbek mint tájékoztatásban.
A digitális csatlakozókból melyiket használjam? Koax? Optika? Vagy ha már HDMI, akkor azt?
-
-
sysrq
őstag
Sziasztok.
Mivel is kellene összekötnöm a pc-t az erősítővel?
Az alaplapi integrált optikai kimenete?
A vga hdmi kimenete? (ati 5870)
Vegyek egy hangkártyát?Az első kettő működik, még csak sztereóban, végleges helyére kerüléskor lesznek méretre vágva a kábelek.
-
sysrq
őstag
Sziasztok. Lentebb írtátok hogy nem tesz jót a HM-nak ha áramtalanítva van. Miért? Kezdő vagyok, bocsi de ezt még sehol nem olvastam.
-
sysrq
őstag
Sziasztok, a Yamaha RX és HTR sorozata között mi az eltérés?
Még nem ástam magam mélyre, de nem jöttem rá.Ha a számítógép HDMI kimenetét az erősítőn keresztül vezetem a monitorig akkor a kikapcsolt erősítő átvezeti a képet? Vagy mindenképpen be kell kapcsolni?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest