- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Hugrabug
csendes tag
válasz
#09634560 #38002 üzenetére
1. Ezt az LPF of LFE-t 80Hz-re állítottam. Ettől függetlenül a Frontot lehet 60Hz-re állítani vagy akkor ezt is 80Hz-re kell rakni?
2. illetve ha a frontot 80-ra állítom akkor a centert és a hátsókat is kötelező 80-ra rakni?
3. a Bypass akkor minden körülmények között felejtős?)
látom te elég jól értesz hozzá, köszi -
Hugrabug
csendes tag
A Sub vágási frekvenciát hogy lehet beállítani? Ha az erősítőn a frontot 80Hz-re állítom (tehát csak a 80Hz feletti hangok fognak szólni) akkor a mélynyomót automatikusan 80Hz-re (vagyis a 80Hz alatti hangok fognak szólni) állítja az erősítő?
És ezt mire kell állítani?:
LPF of LFE:
ez most alul vagy felülvágása a subnak? Itt melyikre kell tenni: 80Hz, 100Hz, 120Hz, Bypass (ez a Bypass mit jelent?)
előre is köszönöm a válaszokat. -
Hugrabug
csendes tag
A Sub vágási frekvenciát hogy lehet beállítani? Ha az erősítőn a frontot 80Hz-re állítom (tehát csak a 80Hz feletti hangok fognak szólni) akkor a mélynyomót automatikusan 80Hz-re (vagyis a 80Hz alatti hangok fognak szólni) állítja az erősítő?
És ezt mire kell állítani?:
LPF of LFE:
ez most alul vagy felülvágása a subnak? Itt melyikre kell tenni: 80Hz, 100Hz, 120Hz, Bypass (ez a Bypass mit jelent?)
előre is köszönöm a válaszokat. -
Hugrabug
csendes tag
1. Van egy ilyen vidokártyám a számítógépemben. A kérdésem, hogy ha HDMI-vel összekötném az Onkyo 609-es erősítőmmet, akkor hangot is átviszi vagy csak képet? (mivel, hogy vidiokártya)
2. Az erősítő a komponens kimenetén kiküldené e azt a jelet amit HDMI-n vagy VGA-n kap?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Hugrabug
csendes tag
BBéci vagy aki megtudja mondani, hogy az Onkyo 609-et párosítom egy Polkaudio Tsi400-hoz kettős erősítéssel, akkor a front magas hangszóróit hova kössem? Az erősítő Front L/R hangsugárzó csatlakozójához vagy a Surr Back L/R hangsugárzó aljzathoz?
Az angol nyelvű útmutatóban ez van:
/dl/upc/2011-09/11/342231_elke91nyoa0vane3_img_0775.thumb.jpgA magyarban pedig ez:
/dl/upc/2011-09/11/342231_vhbc8ufkpsj4b7ml_img_0774.thumb.jpgEgyébként elromolhat valami vagy csak rosszul szól ha fordítva van bekötve
Bocsi nem sikerült a képet feltöltenem a gépről nem tudom, hogy hogy kell.
-
Hugrabug
csendes tag
Minden kábel és vezeték a helyén. Kb 2 órán át kötögettem őket, remélem megérte a fáradozás
Most pedig indítok egy önbemérő funkciót -
Hugrabug
csendes tag
Sziasztok!
Kötöm össze életem első házimozi rendszerét és észrevettem, hogy a digitális koax kábelen (erősítő-DVD között) nyilak vannak. Ezeknek melyik irányba kell mutatni? Tudom a hangfalkábelnél a hangfal irányába. És itt? Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest