- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Médialejátszót szeretnek venni,ebben kérnem a segítségetek. A lényeg, 3D, internet rádió, kb 40e ft-ig. -
m3gtr
senior tag
sziasztok
PS3+ media szerver+ Pc ről szoktam filmeket nézni. Ilyenkor, nem jelzi az erősítő, a D Digital, vagy DTS hangot. Csak PCM-et jelez. Ha berakok egy dvd-t a PS3-ba akkor minden jó és rendesen jelzi az erősítő a hangot. Médiaszerveren keresztül csak így lehetséges? -
m3gtr
senior tag
Bocsánat, talán rossz helyen vagyok? Ez valami chat?
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
UPC Philips DSR 8111 HD beltéri egységet HDMI kábellel összekötöttem a DENON AVR 1911 erősítővel. Kép van rendesen, de a hang az nincs. Először, simán a Tv-re kötöttem HDMI-vel, de ott is ugyanez volt. Scart csatlakozóval, működik rendesen, a Tv-re kötve. Tudnátok segíteni, vagy ha nagyon Off akkor egy fórumot ajánlani?
köszönöm -
m3gtr
senior tag
sziasztok Denon AVR 1911 erősítőm van, PS3 és PC rákötve. Ezeken hallgatok zenét, vagy nézek filmet. Zenét csak CD ről, vagy veszteség mentes forrásból szeretek hallgatni, mert az mp3 az nagyon sérti a fülemet. Szerintetek, ha vennék egy CD lejátszót, jobb minőséget kapnék zenehallgatásban a fen említettektől?
E közül a kettő közül melyiket ajánlanátok? köszi
[link]
[link] -
m3gtr
senior tag
sziasztok
Milyen vastagságú hangfal kábelt ajánlotok házimozi erősítő+hangfalak közé ?
köszi -
m3gtr
senior tag
válasz
Fejes Péter #37549 üzenetére
Felesleges sztm 30e kidobni a semmire.
-
m3gtr
senior tag
üdvözlet
A műholdas beltéri össze van kötve a Denon 1911 erősítővel és külön a TV vel is. Elméletileg ha az erősítőn keresztül nézem a Tv-t jobb képet kell hogy kapjak mintha közvetlenül a TV-n nézném, de nekem ne hogy jobb hanem rosszabb így. Minek a hibája lehet ez, kábel esetleg más?
köszönöm. -
m3gtr
senior tag
Sikerült
megszereztem a Denon 1911 magyar nyelvű könyvet
. Nem is volt olyan bonyolult, csak bementem az egyik nagy műszaki áruházba és megbeszéltem egy eladóval hogy ugyan másolja már le nekem, 2db ezresért meg is tette, köszönöm neki. Csak azt nem értem miért nem lehetett ezt hivatalosan ugyanígy. Ha valakinek szüksége lenne ugyanerre a könyvre írjon és küldök belőle.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Levélben és telefonon is kértem segítséget a Denon forgalmazójától a magyar nyelvű könyv miatt az AVR 1911 erősítőhöz. Mindkét helyen majdhogynem a 3,14csába küldetek hogy ha külföldön vettem a készüléket akkor oldjam meg ahogy tudom a dolgot. Azt gondoltam segítőkészek lesznek de sajnos otthon nem így működnek a dolgok. Miért vegyek meg valamit otthon mikor ha van rá lehetőségem, Angliában 30-40e olcsóbban megkaptam.
Ha esetleg van valakinek ilyen készüléke és letudná nekem másolni a magyar részt a könyvből, nagyon megköszönném.
(Persze nem ingyen) -
m3gtr
senior tag
sziasztok Egy nagy kérésem lenne ahhoz akinek van és Magyarországon vett DENON AVR 1911 házimozi erősítőt. Én Angliában vásároltam és nincs hozzá magyar nyelvű könyvem. Írtam az otthoni forgalmazónak de azt a választ kaptam hogy csak akkor tudnak adni ha otthon vettem és elküldöm nekik a gyártási számot. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Denon AVR 1911 erősítőhöz nem tud valaki magyar kézikönyvet.
köszönöm -
m3gtr
senior tag
köszönöm Mindenkinek a gyors választ.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Nagy dilemmában vagy ok. Házimozi erősítőt vennék, csak nem tom eldönteni melyiket a kettő közül.
Denon Avr 1911 300 font-ért vagy Yamaha Rxv 567 250 font-ért
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest