- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#09634560 #37192 üzenetére
Azt nem mondtam, h "THX certified" rendszerem van. Én csak műsorhordozókról beszéltem.
(#37190) BBéci
Hallottam már másfél megás dts-t is dvd film alatt, de az nem volt még csak a közelében sem a demólemeznek. Egyedi lenne a hang a demón?(#37191) day2day
Olyat én is nagyon szerettem volna, de 200 kilóért pont nem kellett.(#37194) robi0604
Meg nem mondom így hírtelen. Úgy kukáztam torrentről már régebben is.
Talán a fenti kolléga meg tudná nézni, aki épp a napokban hallgatózott.
Torrentnek is csak ennyi a címe, amit írtam is: Dolby DTS THX Demo DVD -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam ennek topicot, pedig gúglival is végigsöpörtem ph-n a kulcsszavakkal, de THX-ről nincs semmi.
Van nekem egy Dolby DTS THX Demo DVD-m, Lucas klippekkel SW-ból, stb.
A kérdésem arra irányulna, hogy milyen dvd-ken található ilyen tapétaszaggató hangvilág, mint ami a demo dvd-n??? Egyetlen egy dvd-s filmmel sem találkoztam még, ahol úgy az arcomba csapna a hang, mint a star wars pod versenyes klipp dts verziójánál, mikor életre kel a versenygép, ésatöbbi.
Hát ott szinte leesik a háztető.Na most én ezt hiányolom a filmekből, ehhez képest minden film úgy van összerakva, mintha dinamika kompresszió lenne rajtuk default.
Nem rég találkoztam THX certified logóval, és meglepett, hogy nem csak a környezetre és rendszerre tesz ajánlásokat, de műsor hordozókat is minősít.
Ebből logikus lenne, h amit én hiányolok, azt a THX-es filmekben megtalálom??
THX release-ek léteznek pl torrent oldalakon, vagy ez kizárólag a műsoros lemezek privilégiumai?Köszönöm!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Dassler #2390 üzenetére
Szal mélyközepet csúfolják 2,5 utasnak...
Azon gondolkodom, vajon mi lehet az oka, h féláron dobálják a rubicon-okat?
Ennyire nincs rá kereslet, vagy túl sok van raktáron belőle, esetleg így akarják népszerűsíteni??
Körbenéztem neten, majdnem mindenhol akciós a cucc...
Itt vmi bűzlik, ez túl szép, h féláron adják őket. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Dassler #2371 üzenetére
Mondj jobbat az ns-777-nél max. 90-ért/pár!
Oké, ez hallgatózás alapján megy, de sajna nem naon találok alternatívát...
Ami még ugyanezekkel a paraméterekkel bír (hangszórók milyensége, mérete, mennyisége) az a Dali concept 8, csak az egy icipicit drágább...Yami szub az valóban jó, nekem van egy sw030-as, meg vagyok vele elégedve
(hozzánemértő haverom rácsodálkozott, amikor megvettem még anno, h "te, müxik ez?! én a hangfalakból hallom a mélyet! de naon állat!")
-
Teasüti
nagyúr
Először is mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Másrészt pedig akkor érdemes lehet várnom a xx3-as szériára a jobb DAC miatt...
(én is ilyen maximalista köcsög vok.)
Kinéztem a 663-at, mert az már ott van a topon az igényeimet illetően (többet tud, mint amennyit valaha is ki fogok használni belőle), csak épp itthon sehol nem kapni...
Yami oldalán azt írják, h az új széria elméletileg ugyanazon az áron fog futni, mint a korábbi, szal kíváncsi leszek mennyiért dobálják majd a 463-ast. -
Teasüti
nagyúr
Yamaha tulajok?
Király! Segítsetek nekem plz!
Most készülők egy komplett rendszert újítani, a listán elsőként szerepel a yamaha.
Tehát yami dobozok (ns-777, ns-c444, ns-333) és egy rx-v461.
A kérdésem az lenne, h az erősítőket illetően a sorozatban mindegyik ugyanazt tudja?
A hangra célzok, nem az egyéb képességekre...
Mert a paraméterekben mindegyik ugyanolyan.
Ergó ha veszek pölö egy rx-v361-est, akkor az ugyanúgy szól (azonos beállítások és feltételek mellett), mint pölö egy rx-v861-es?
Most az extráktól tekintsünk el (hdmi, dekóderek, stb.)...
Köszi!Üdv,
Teasüti -
Teasüti
nagyúr
válasz
infectedmann #2360 üzenetére
Mi egy cipőben járunk.
Néhány napja vki itt ph!-n javasolta az AVX fórumát.
Ezt tudom ajánlani én is, ott vannak hozzáértők.
Nekem készségesen segítettek, én már ott tartok, h lassan belevágok a dolgokba.
linkSok sikert!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bajnokpityu #2351 üzenetére
hát anynira nem értek hozzá, mint amennyire szeretnék...
bemenet sincs rajta sok (egyetlenegy RCA), nemhogy kimenet.
bár így nem is látom hasznát a kimeneteknek, meg a többi dolognak.
Ezen megvan a bemenet, egy hangerőszabályzó és egy on/off gomb. ennyi.
De szvsz egy szubládára nem is kell más. vagy igen? hát, az elhelyezéssel nem bajlódtam sokat, leraktam egy sarokba, kicsit elforgatva, h nem legyen párhuzamos a fallal, oszt ennyi. teljesen korrektül szól a rendszer, nincs mit pakolgatni rajta ide-oda.
ha megveszem a másiakt, akkor azt meg a szoba másik sarkába fogom lerakni. mit kell ezen bonyolítani?fázis? az meg mi? mármint az idő függvényében vett fázist értesz ezalatt? azt hogyan kéne állítani? (esetleg az elhelyezéssel - gondolom)
láttam már más szubokon több csatit, meg több szabályzót, de nem vágom azok mire jók.
ilyen h normal vagy fordított fázis, meg frekvenciaváltó vagy mi a tök. gondolom ez utóbbival lehet beállítani az aluláteresztő szűrőt. de tényleg szükség van ezekre?
az sw030-ason nincs ilyesmi, és nem is hiányolom, csak bonyolítaná a dolgokat.sorbakötni? és arra gondoltam, h simán leágaztatom az erősítő szubkimenetét kétfelé.
egy rca elosztó és ennyi. vagy ez így nem faxa?Köszi!
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy yamaha sw030 szubládám. ehhez szeretnék venni mégegyett, mert ...hmm, már kinőttem ezt a kis pici mélynoymót.
A kérdésem a következő lenne: érdemes lenne venni egy ugyanilyet?
Akkor pariban lennének. Nem sokat értek a hanghoz, meg a hullámok fizikájához, DE:
ha másfajtát vennék (ugye az sw030-as már nem mai darab, bár most már olcsón hozzá lehet jutni legalább), akkor az erőteljesebb mélnyomó nem nyomná el az sw030-as hangját? arra gondolok, h az erősebb kioltja a kisebb hangot, így gyakorlatilag teljesen fölöslegessé válna a kisebb.
Viszont ha ugyanilyet vennék, akkor:
-olcsón megúsznám
-egy házimozi stúdióban mondta az okos emberke, h ha veszek e mellé mégegy ilyet, akkor a kettő együtt már "vibrálna" úgy, mint egy brutálisabb nagytestvér.
Vélemény?
Eladni nem igazán szeretném, ha azzal jöttök, h cseréljem le, mert annál többet ér meg nekem, mitn amennyit kapnék érte.
Köszi!Üdv,
Teasüti
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest