- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Maxell014 #45128 üzenetére
Az a véleményünk róla, hogy ennyi pénzért a Proson Reality Sub 10 szarrá alázza.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Maxell014 #38082 üzenetére
ilyen problemával már volt dolgom technics-nél. most nincs kéznél a kapcsolási rajza az említett alanynak, az a baj ugyanis hogy úgy oldották meg az "aktív" hűtést, hogy a telyesítmény fügvényében a ventilátor fordulatszáma csökken, vagy növekszik. ezzel még nem volna gond, de ennek van egy visszajelzése. na most, ha a vetilátor nem forog, ha ráaadsz a potival, akkor kikapcsolja a teljesítményerősítőt. egyszóval, nem a hibrid hőmérsékletét figyeli, hanem a fordulatszámot. mondhatom úgy is, hogy teljesítménymodulált fordulatszámszabályzó. A baj az, hogy a ventilátor motorja egy sima kefés egyenárramú motorocska. amikor a motor kolektorja megkopik stb, akkor nem akar mindig megindúlni a holtponból. ilyen motor hiányában a visszacsatolást egy, ha jól emlékszem 1k ellenállással "emuláltam", mig a motorra egy olyan feszűltséget adtam amely az állandó hűtést biztosította, de viszont nem volt zavaró hatással a működésére, a motort nem kell cserélni mert már néhány Volton működik. Valaki azt mondhatja, hogy ez nem valami profi munka, de a tehnics-nek ez a megoldása még annyira sem
-
jos3ph
tag
válasz
Maxell014 #38063 üzenetére
Akkor sem szabadna kikapcsolni akkor, ha hirtelen feltekered a hangerőt, ott valami hibádzik! Venti lesz a bűnös, amikor feltekered hirtelen a hangerőt, gondolom az erősítő be szeretné kapcsolni a ventit, de nem tudja mert nem jó, ezért inkább kiírja, hogy overload. Szívesen
-
jos3ph
tag
válasz
Maxell014 #38063 üzenetére
Milyen hangfalak vannak rákötve? Hány Ohmosak? Amikor overloadot írt ki, fel melegedett az erősítő?
A leírás csak 8Ohmot ír, nem tudom akkor mi lehet ott a gond, az én tudásom itt a végéhez ért
majd jönnek a szakik, és mondanak valami okosat
Addig csak módjával hallgasd
-
jos3ph
tag
válasz
Maxell014 #36816 üzenetére
Amiről nyilatkozni tudok saját tapasztalatból kifolyólag az egy DENON PMA510 Ugyan egy picivel több mint 50.000Huf, de megéri a választást, elég meggyőző a hangja! Remélem segítettem.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest