Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A HK AVR 255-ös készülék távirányítójával más eszközök "vezérlése" témakörben lennének kérdéseim. Úgy láttam van itt néhány gyakorló HK tulaj. Ha valaki tud esetleg közületek segíteni ebben a dologban, akkor az írjon egy PÜ-t legyen kedves. Nem akarom "teleszemetelni" a topicot.
Köszönöm.
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Szakik!
Már kérdeztelek Titeket erősítő ügyben, akkor a Denon és az Onkyo között vacilláltam. Akkor azt mondtátok, hogy a Denon-nak "zeneibb" a hangja, de ezeknél is jobb választás az HK AVR-255. Most lenne lehetőségem megvenni a HK-t, de meghallgatni nem lesz alkalmam. A Denon-t meghallgattam, annak nagyon tetszett a hangja. Szóval a kérdésem, hogy a HK-nak jobb hangja van mint a Denon-nak? Vagy miért jobb?
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék házimozi szettet beújítani. Az erősítőket nézegetve, felmerült benne egy-két kérdés. Két erősítőt nézegetek a Denon AVR-1611 és az Onkyo TX-NR509-est. Az adatokat nézve a Denon-nak elvileg kisebb a torzítása, az Onkyo viszont elméletileg tud internet rádiót, meg hálózatos zenelejátszást (ezt én valszeg használnám). Összehasonlítós tesztet nem találtam.
Ti tudtok esetleg érveket felsorolni az említett készülékekhez, pro és kontra?Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest