- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #41510 üzenetére
Viszont ebből adódóan egy kérdés, mivel ugye nálam másképp van ez az egész..
Javasolták Nekem itt korábban, hogy a Denon-ban toljam fentebb a vágási frekit, most úgy 120-135 között próbálgatom, és valamennyivel jobbnak tűnik.. Ettől függetlenül Nekem is érdemes visszatekerni 180-ról? Most annyit tettem, hogy a 180-tól nézve a 2. pöcökhöz visszatekertem, az úgy sacc/ 150hz körül van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #41479 üzenetére
abban a focalban gyárilag nagyon jó belső kábelek lehetnek,váltója is nagyon jónak tűnik, nekem viszont a magasa nem tetszett.kábeleket a rubin belül itthon ki kell cseréljem, ez most realizálódott. nem verseny volt,inkább haverkodás. egy komoly focal majd egyszer sztem nálam is befigyelhet, mert a hangfalak stilusa,karaktere hasonlít a rubikonokra.nyilván ezt a vonalat vitte tovább a drágábbakban.
-
Gabesz80
csendes tag
válasz
#09634560 #41460 üzenetére
Értem,csak azon agyalok,hogy megéri e vacakolni a JBL-szettel.?Öszze vásárolni az erölködőt,kábeleket,ráadásul én nem is értek hozzá.Vajon megérné a több pénz és idő ráfordítást a végeredmény?:S
Az aktív méllyel az Onkyo érezhetően jobb vagy inkább csak a hozzáértő számára észrevehető? -
Gabesz80
csendes tag
válasz
#09634560 #41431 üzenetére
Na akkor azt sem csak össze kell rakni otthon.:S
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy 80000-ből milyen 5.1 hangcuccot lehetne venni filmnézésre!
Valami olyan kellene amit hazaviszek és összedugok,mert ez az innen onnan összeszedni ezzel sosincs szerencsém sajnos.Panelba kellene szóval nem az a lényeg,hogy szét szaggassa a lakást,inkább hogy viszonylag szépen szóljon. -
air
nagyúr
-
alfaman512
tag
válasz
#09634560 #41286 üzenetére
Az kilőve, azért próbáltam a hangfalakat felcserélni, hogy kiszűrjem ha a hangfal a ludas.
Filmeknél annyira nem észrevehető, zenénél viszont eléggé zavaró. Tanácstalan vagyok, előtte átmenetileg kis satelitek voltak körbe, de a álló hangfalak kiadták ezt a hibát, most úgy van belőve, hogy a hangfalak szinte csak közép/magas tartományt kapnak, a többi meg megy a subra, de így meg elég hiányos a hangkép, legalábbis nekem.
lehet hülye vagyok de így nem jó, mert hallani hogy a sub nem adja ki, amit a frontoknak kéne, tehát ez a megoldás nem járható út, valami oka csak van ennek a jelenségnek.
Erősítő hiba lehet ez? Max még érdemes megpróbálni másik szettel? Ha találok olyan havert, aki hajlandó megbontani a cuccát.
-
kosarob8
aktív tag
válasz
#09634560 #40987 üzenetére
Hali, köszi a gyors választ
bár azt hiszem nekem az általad írt olcsó cuccok is drágának számítanak
Mondjuk EZT találtam, de ez sem olcsó
Esetleg tényleg olcsó változatok léteznek?
Másik kérdés, hogy írtad inkább HDMI-set vennél, akkor az úgy működik hogy WDTV -> Erősítő -> TV ?
Köszike -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #41017 üzenetére
Nah, hát lényegében, jött egy tipp... Ki lesz próbálva így..
Tehát, lényegében, direkbe kössem a két mélyközepet, a magashoz pedig kaptam kondit. tehát lényegében a gyári hangváltó kimarad a buliból.. Lényegében ez a legköltséghatékonyabb megoldás.. Plusz hoztam anyagot ahhoz, hogy kibéleljem a mélyközép részt.
Holnap kiderül, hogy milyen lesz valójában.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #41011 üzenetére
Dedede.. Úgy van, hogy:
hangsugárzók; mély: 250 mm papír kónusz ; mélyközép: 2 x 165 mm polipropilén, magas: 1" fémezett mylar dómsugárzó
A 250-es mély kiesik, mert az külön van hajtva sub erősítővel.
(#41012) Patice: Ezért írtam úgy, hogy a szétválasztás már részletkérdés, hogyha ez működik.. Annak idején, amikor még áthidalóval mentek, akkor nem volt gond, ugye akkor együtt volt hajtva a 250-es mélyekkel.. Amióta azokat sub erősítő hajtja, azóta nem az igazi, mert ugye nincs mélytartomány a közepekből.. Mintha valami hiányozna.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #41004 üzenetére
Értem...
Tehát, akkor a mostani helyett betennék egy 3 utast, és bekötném úgy, hogy az egyik mélyközép kapja a 900 alattit, a másik a 900 felettit, a 3. pedig a 4k felettit (tudomkicsit gyenge fogalmazásmód) akkor talán kicsivel előrébb lennék?
Csúcsminőség nem lesz, mert azt az anyagi rész nem engedi, jelenleg, sajna.. Viszont amennyit lehet, annyit kihoznék ezekből... És még mindig olcsóbban megúszom, minthogy most vegyek másik 2 dobozt.
Na meg a másik dolog, (báreznyilvánvaló), ugye nem használom a hátsó áthidalót, ami ehhez elvileg volt, és így leírás szerint elvileg 8 ohm-os a 2 közép, és a magas, ebből adódóan gondolom, hogy 8ohm-os 3 utas hangváltó (kéne) Nekem.
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40992 üzenetére
Mondjuk úgy nem próbáltam még, hogy a tv tetejére tennék egy polc darabot. Mert az eltax-ok előtt az adott yamaha alá elég volt egy pakli kártya is
, de a mostani eltax centerem akkora mint a tv teteje
De szerintem jó lesz majd ha fentebb kerül a tv szekrényen, a fentebbi polc valamelyikére, mert úgy kb fülmagasságba lesz a center a kanapéval, ahonnan nézzük a tv-t
De az érdekes, hogy ha jól tudom itt belinkelt oldalakon, ahol kiépített moziszobák vannak, ott is volt, hogy a földön, vagy attól egy picit magasabban volt a center úgy beállítva, hogy felfelé nézett. (persze gondolom ott nem olyan technika van felhalmozva, mint nekem otthon)
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40990 üzenetére
Hát igen, erre a következtetésre jutottam én is, hogy az lehet a probléma oka.
Majd ha átkábelezem a cuccot, akkor fentebb kerül egy polccal, vagy kettővel.(Így a tv alá kerülne majd pár centivel)
Sajna a tv tetejére nem tudom tenni (eredetileg oda szerettem volna) mert bemágnesezte a tv-t, szép rózsaszín félkörív lett a rajta pár napig.
(pedig elvileg mágnesesen árnyékolt a center) Úgyhogy marad a polc.
Így már értem
És bocsi az értetlenségemért -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40984 üzenetére
Köszi a választ.
Mondjuk a mérőmikrofon 0dB-re állította a frontokat, de én felvettem +5-re mert halknak találtamutána azért lentebb vettem +3-ra, de megpróbálom, hogy vissza veszem 0-ra.
Meg arra is gondoltam, hogy a centert kéne lehet fentebb tennem a polcon, mert most a földtől kb 10-re van, ez a legalsó polc a tv-s szekrényen (mondjuk megtuningoltam, hogy alátettem egy pakli kártyátígy msot egy kicsit megemelkedett az eleje és felfelé sugároz)
Mondjuk azt nem nagyon értem, amit leírtál
(Nem láttam volna, hogy valami olyasmit ki írt volna az erősítő. Vagy ez csak annál a dramaticnál, meg spacious-nál írja ki?)
A straight-et nem használom (a scene 1-re van az alabból beállítva a yamahaánál. Azokat sem használom, én állítom be mindig a kívánt hangzásmódot) -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40915 üzenetére
Köszi a választ!
Annyi pénzem jelenleg sajnos nincs...
Akkor úgy érzem, hogy nem váltok erősítőt
Jó ez is, mert a lejárszó az a HD magot kiadja az erősítőmnek.
És hallgatom úgy, ha már az eltaxon amúgy sem jönne ki a különbség
Nah meg a teljes lakás 38nmÚgyhogy betölti az is a kis nappalinak az egyik felét
-
-
L4D1K
őstag
válasz
#09634560 #40725 üzenetére
Hát igen, de amiről te beszélsz, az már egészen más kategória... Nem az én pénzem, nekem anyagi téren nem lesz beleszólásom. Sajnos fater rosszul méri fel az arányokat szerintem, egy 80e forintos HK hoz 60e es JBL 5.1 ez nézet... Én személy szerint az avr en spórolnék, pl egy használt pár éves modellt favorizálnék 50e környékén, és akkor mindjárt jutna keret egy normális szettre.
-
L4D1K
őstag
válasz
#09634560 #40721 üzenetére
Igen, egy kicsit komolyabb front sugárzókat el tudnék hozzájuk képzelni, de gondolom ebbe semmi beleszólásom nem lehet.
Érdemes lehet esetleg egy árban barátibb erőlködőt nézni, és mondjuk egy Proson szettet hozzá, vagy a Proson ezekhez az Onkyo -khoz képest nem lenne előre lépés.
-
sysrq
őstag
válasz
#09634560 #40507 üzenetére
Vettem egyet, mivel te (ti) pont azt mondtátok hogy nem tudja, de újonnan és nagyon olcsó volt (MM), gondoltam meg leszek nélküle. De ha már van gondoltam kipróbálom, és lám működik.
Lehet hogy néhány belépő típus nem tudja, de a Yamahának ez, a nem is az ez évi sorozata igen, és HDMI-n megy át a hang. (HTR 3063) -
kigyi_23
addikt
válasz
#09634560 #40471 üzenetére
Nem tudom milyen fülese van, de láttam már analóg kimeneten dolgozó 5.1-es fülest és igen sikeresen működött. Igaz volt külön erősítője a fülesnek, de lehet USB-s is a fülese akkor is működik amit leírtam csak ugye nem kell ebben az esetben a hangkártyára kötni. Amúgy meg szerintem értelme nincs használni az 5.1-es fülest, mert kényelmetlen és sztem mindegyik nehéz ahhoz, hogy hosszútávon használni lehessen. Melóból nem tudok visszaolvasni 2-300 hsz-t, hogy milyen fülese van sajnos.
-
válasz
#09634560 #40437 üzenetére
Splash Playernél HDMI passthrough van beállítva. TotalMedia Theater-nél beállítom a hdmi-t, de mikor elindítom a filmet, átvált fejhallgatóra, kivéve ha alapértelmezetté teszem a hdmi kimenetet, akkor azon szól, de akkor is csak PCM 2.0-át ír az erősítő. Audio eszközöknél linkeltem a képet, hogy hogy néz ki, ott max csatormára 2-t ír, de miért?
Az létezik, hogy a hdmi kábelem nem megfelelő?
-
JohannZimu
senior tag
válasz
#09634560 #40427 üzenetére
AVFórumon februári hsz:
ROTEL RSX 1550 van nálam tesztelésre, és következő gondom akad:
1. BD és DVD lejátszásnál, (érdekes mód zenei BD-nél a leggyakrabban) nem ismeri fel a bejövő formátumot. Nem azért, mert mondjuk a lejátszó kicsomagolja LPCM-be, mert azt értem, hanem pl stereo 2.0-ból átváltom 5.1 HD master audioba, és ő marad stereoban. Kikapcs-bekapcs után megy...
2. IMAX 3D blue-ray filmeknél főmenünek nincs képe. Ha elindul a film lejátszás, ott már jó, viszi a 3D-t, bár érzésre ront a film minőségén. (A lejátszónak meg sajna csak egy kimenete van...)
3. Audio CD lejátszásánál HMDI-ről nincs hang. Kénytelen voltam összekötni koaxon is, és egy BD lejátszása után audio CD-t rakok be, az erősítőn is bemenetet kell váltani. Kép van, mert a lejátszó képe megjelenik a HDMI-n, és persze mondanom sem kell, ha közvetlen a tV-re (vagy másik erősítőre) kötöm a lejátszót HDMI-n kép is van, hang is van rendesen....
4. Nincs, vagy nem tudtam bekapcsolni HDMI pass-t, hogy kikapcsolt erősítő átengedje magán a jelet, mert a kis vakond lejátszásához bőven elég a tv beépített hangszórója is...
Valaki használ 1550-t? Vannak hasonló problémák? Esetleg létezik firmware upgrade ami ezeket megoldja? A dobozon lévő matrica szerint ez a készülék már HDMI 1.4 kompatibilis, azaz tudnia kéne a 3D-t is.
Mindezeken túl a hangja az zseniális, nagyon szépen hajtja a B&W 686-os frontokat. De a fenti hibák/hiányosságok elég bosszantóak! Nem derült ki számomra egyenlőre az sem, hogyan lehet firmware-t frissíteni, vagy egyáltalán ellenőrizni, hogy a legfrissebb van-e benne?
Az HDMI 1.4 kompatibilitás nekem is kell.
-
lafi76
csendes tag
válasz
#09634560 #40426 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor nem lesz gond az xbox360-nal sem meg a /ASUS-al/ HD filmekkel sem... csak korábbi hsz-ekben olvastam, hogy HD filmek tekintetében lényeges a HDMI-s adatátvitel az 5.1-hez, de akkor lehet valamit félreértettem... nekem a lényeg, hogy mindkettőn élvezhessem az 5.1-et
-
JohannZimu
senior tag
válasz
#09634560 #40276 üzenetére
Üdv.
Köszönöm mindenkinek az eddigi hsz-t.
(eredeti: #40232)Az alábbiakhoz kérlek vegyétek hozzá, hogy tapasztalatlan és kezdő vagyok HM ügyben.
#40234) bajnokpityu: egyelőre a leírtakon kívül nem tudom pontosan mit szeretnék, eddig azt gondoltam, hogy egy Marantz SR7005-ös erősítő (hangládák ismerete nélkül) 20nm-en jó alap lesz egy élvezhető moziélményhez, ugyanakkor ha Kari Bremnest vagy Pink Floydot akarok hallgatni akkor is elégedett leszek.
Jogos volt a "mit hallottál eddig", ahogy most állok:azt hiszem semmit. Olvastam cikkeket, teszteket, a fórumot több hónapra visszamenőleg. Ehhez hozzá, adott egy pénzügyi keret..A korábban említett Marantzok közül a 7005 -öst sikerült meghallgatnom, (Marantz Bluray lejátszó+CD lemez) Dali Lektor 6-al, Jamo C805-el és B&W 683-al.
Az én fülemnek egyik sem volt az igazi, a B&W szólt a legszebben de a mélyhangok erőtlenek voltak. Ennél sokkal jobbra számítottam.A meglepetés akkor ért, amikor a B&W-ket visszacipeltük a helyükre, és visszakötötte egy Rotel R06-os erősítőre. Az én fülemnek klasszisokkal szebben, részletgazdag telt hangzással szólt, szép mélyhangokkal. Nagyon tetszett!
A Marantzokat "mentegetve" azt ajánlották, hogy KEF hangfalakkal hallgassam meg mert azzal igazán jók. (IQ70 + IQ30 +IQ60 szettet találtam neten)
Az merült fel bennem, bár túllő a költségvetésemen, hogy párhuzamos rendszert alakítanék ki, például:
Rotel + B&W zenére, Marantz 6005 + ? hangláda szett mozira. Ebben az esetben a B&W-k lehetnek a mozi frontsugárzók?Egyébként további engedménnyel a 6005-öst el lehet hozni 230e helyett 200e-ért, a 7005-öst 399e helyett 359.000-ért, valamilyen használt műszaki cikk leadásával. Pl. rossz és/vagy régi mobiltelefon.
Válaszaitokat előre köszönöm.
-
-
Kikiri7
tag
válasz
#09634560 #40397 üzenetére
múltkor néztem egyet amit hangzásra is ki tudtam próbálni nem tűnt rossznak de az árból sejtettem hogy nem is lesz az igazi. Alapvetően csak elkezdtem nézelődni aztán ez volt az amit ki is tudtam már próbálni.
jbl scs 200.5 hangfalszett
Harman AVR 142
illetve Yamaha htr 3063eddig csak csatlakozók alapján tudtam nézni különbséget ez és a felsőbb kategóriák között, de ott sok nem volt ezért fordultam most hozzátok.
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40367 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, még szerencse, hogy tegnap nem dugtam össze a laptopot az erősítővel próba képen.
Mert a laptopot nem kapcsoltam volna ki, csak úgy dugtam volna rá.
Értem. Akkor marad ez az erősítő, ha úgy sem jön ki a különbség. Max csak egy kicsit intenzívebb lesz a hangzás mint a sima DD és DTS-nél nem?
És majd ha ismét össze jön a pénz, akkor cserélek hangfalszettet és erősítőt is.
Persze az is lehet, hogy csak részletekben kezdem a módosítástElsőnek majd az erősítős és utána a hangfalak.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #40349 üzenetére
Megkoszontem magamnak is... Lehet mondani barmit attol mar jobb nem lesz.
Mindegy ez hvan.. Az egesz szobarendezesem el van atkozva. Volt meg mas is korabban... Mindegy. Rohogni mar nem vagyok kepes rajta...Ettol meg a kerdesem all.. Ha lenne par javaslat at megkoszonem.
-
Gál István
senior tag
válasz
#09634560 #40341 üzenetére
Szerintem ha ár/értéket nézel akkor kifejezetten jók. Egytől-egyig olyan a kivitelezésük amibe nem lehet belekötni. A hangjuk azonos iskolán belül is különböző, ezért kell elmenni meghallgatni mindet vásárlás előtt. A hangjukkal kapcsolatban az avx-be írt véleményemet idézném: (Érdemes megfigyelni milyen árú dobozokkal vannak egy mezőnyben.)
Swans M6F: Számomra etalon volt abban a szobában a monitorok elhelyezésükből fakadóan csak próbáltak felnőni ahhoz a hanghoz. Minden rendben volt vele, a sok hangszóró ellenére egységesen, lágyan megtelítette zenével a szobát.
Swans M3: Szerintem széthúzta a zenét de nem kontúrosan, ennél biztosan jobban szól kellő elhelyezéssel. Az énekhang nagyon jó volt rajta, viszont a mélyeit nem tudta megmutatni de ezt én 100%-ban az akusztikai környezetnek tudom be.
Swans Diva 6.0: Nálam hengerelt. Nagyon gyorsan le lett cseréve pedig ott az M3 helyett jobban szerepelt volna, úgy gondolom. Főleg akkor kerekedett a szemem amikor meghallottam hogy ez 150e ft újonnan. Amikor le lett rakva a földre pihenni, sokáig gondolkoztam hogy ez egyáltalán hogy lehetséges.
B&W 805N: Nekem abszolút sterilen - a legjobb értelemben véve - szólalt meg, nagyon kellemes hangja volt, itt éreztem azt monitor dobozok között hogy megvannak az odaillő sávszél határok. Nem tolakodott, és gyorsan tovább is állt.
Chario Sonnet: Gyönyörű, szégyenlős doboz. Nem hibázott sokat, de nagyon szűk spektrumban zenélt, nem sokat mutatott a tudásából. Szerintem más lánc kellene neki.
Harbeth 7ES: Őszintén szólva nem emlékszem semmire ami megfogott volna a hangjából. Kicsit mintha túlméretezett lett volna az a doboz, kongott olykor, de lehet hogy én ültem rossz helyen gondolkodik.gif
ProAc Tablette 2000 SIG: Kis feszes doboz, de egy akkora szobában szerintem nehezen lehetett volna kihozni belőle bármi lehengerlőt is, pedig titkon nagyon vártam.
Zingali Naples: Nagyon szétcincáltuk, pedig kellemesen hazudott. Mivel sajnos sokat is hazudott így teljesen más megítélésbe esik. Szerintem egy laikus, kezdő zenehallgatót az a doboz fogna meg leghamarabb, pont azért mert nagyjából ilyen ívet írhat le a frekvenciagörbéje: '=-,_,-=' Cseles jószág.
Szerk - A forrás: Marantz SA15 SACD játszó + Jungson WG-Preamp-II + WG-AMP-II
-
Skynet01
csendes tag
válasz
#09634560 #40294 üzenetére
Az alaplapom:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4core1333-fullhd
A leírás alapján, ha jól értelmezem, akkor a DVI kimenetet tudom átalakítóval HDMI-ként használni! Szólj, ha tévedek!
Köszi az erősítő tippeket, de egyetemistaként nekem kicsit borsos az áruk...
Még keresek valami olcsóbb megoldást, de ha nem találok, akkor feladom egy időre ilyen irányú "vágyaim"..
Ezekhez mit szólsz?:
Daewoo DV 115
esetleg
Yamaha RX-V595RDSKöszi szépen a segítséget!
-
Gorneck
legenda
válasz
#09634560 #40310 üzenetére
Akkor ezek szerint sok szobában rosszul van elhelyezve a front, ahol nincs nagyon mód álló hangfalakra. Nálam is sajna 160 környékén válik szabaddá a fal, pont emiatt kellett magasabbra tennem a polcokat/tartókat és emiatt nehézkes egy rendes hangfalszettet összehozása.
Ahol lesz vagyis már van a két fotel, onnét van bőven távolság a szoba hossza miatt. Ez a távolság van 2 méter, sőt...sztem több. Center szerencsére simán el fog férni a TV felett...[link]Az írtak alapján nem lesz egyszerű dolgom a hangfalak beállításával, sőt, lehet a frontokat kénytelen leszek lejjebb tenni, hogy ha már tényleg ennyi pénzt áldozok, akkor ne vesszen kárba.
Szerencsére nem holnap lesz a Geniusok (5050) cseréje. Van időm olvasgatni nézelődni optimális döntést hozni. -
Gorneck
legenda
válasz
#09634560 #40293 üzenetére
A polk tsi200as + sub szett mellett nézegettem ezt is amit linkeltél. Gondolom a polk jobb hangminőséget képvisel ehhez képest.
Ami viszont még érdekel, hogy milyen magasságban érdemes ezeket hangfalakat elhelyezni? Szoba méret hasonló, mint a kollégánál...talán picivel nagyobb ahova én szánnám.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest