- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
desolator
senior tag
Lenne egy kérdésem: A 3d-s blueray filmeket el lehet indítani 2d-be is ?
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani komplett házimozit 100-120ezer között? Játékra (ps3) és filmre kéne elsősorban. Másodsorban elektronikus zene hallgatására. Köszi.
-
desolator
senior tag
A hátsó hangfalak kb hány centi magasságban vannak megfelelően? Jelenleg nekem 150-en vannak felszerelve és filmezés közben a fül magasságom kb 100 centire van a földtől.
-
desolator
senior tag
Szerintetek érdemes lecserélnem a mostani olcsó kompakt házimozim egy ugyanilyen szintűre az optikai bemenet miatt? Ugyanis most pro logic 2-ben használom a ps3-at és ezért gondolkozom, hogy lecserélem egy olyanra amin van optikai bemenet. Nagy különbséget fogok hallani pro logic 2 és dolby digital között?
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy szeretnék venni egy kis kompakt samsung házimozit, aminek az erősítőjében a képen látható módon mennek bele a hangfalak. Na most nekem ezzel az a gondom, hogy a hangfal kábel bele lett vezetve a falalakba még régen és a másik képen látható a vége ami kijön a falból. A kérdés az az, hogy ha levágom a gyári kábelek végét amin a csatlakozók vannak és összekötöm azzal ami kijön a falból, az úgy működőképes megoldás-e?
-
desolator
senior tag
Sziasztok
Nézegettem a samsungnak a kis olcsó kompakt házimozijait. Úgy néztem, hogy már mindegyikre tesznek optikai bemnetet ezért gondolkozom, hogy veszek egyet a ps3-hoz. Van esetleg valakinek ilyennel tapasztalata, szól rendesen 5.1-be dolby digitalban a rákötött ps3?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest