- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
lafi76
csendes tag
válasz
Patice #42565 üzenetére
Hali!
Akkor lehet én írtam le zavarosan, de ez lenne sztem a helyzet, amit írsz...
Tehát, van egy házimozi erősítőm - arról megy az 5 hangfal - van rajta egy sub kimenet - a front hangfalakba egy-egy mélynyomó /külön kábelcsatival/ - az aktív subládát hiányában szeretném meghajtani a két mélyet külön erősítővel, ahogy írtad egy Y kábellel, tehát erre kellene egy stereo erősítő. -
lafi76
csendes tag
Sziasztok.
Van egy álló hangfalam [link] tudom nem nagy szám, de ez van....
a kérdésem, hogy a beépített két mély külön meghajtására szerintetek jó ötlet egy régebbi stereo erősítő /mély rátolva, magas lehúzva/ használata...? -
lafi76
csendes tag
válasz
#09634560 #40426 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor nem lesz gond az xbox360-nal sem meg a /ASUS-al/ HD filmekkel sem... csak korábbi hsz-ekben olvastam, hogy HD filmek tekintetében lényeges a HDMI-s adatátvitel az 5.1-hez, de akkor lehet valamit félreértettem... nekem a lényeg, hogy mindkettőn élvezhessem az 5.1-et
-
lafi76
csendes tag
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket. Lenne egy Panasonic SA-HR45 erősítő, valamint van egy Asus HD-PR1 multimédia lejátszó, valamint egy XBOX 360, ezt a két kütyüt szeretném összekötni az erősítővel, optikai kábellel /kizárásos alapon/.
Véleményetek szerint meg fogom kapni az 5.1-es hangot az erősítőből mindkét esetben, főként az Asus-on lejátszott full HD filmek tekintetében???
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest