- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gabesz80 #41468 üzenetére
Jobban szól.Onkyo hangfalak nem tul jók. És a kábelekkel sincs sok vacakolás: megméred mekkora kell, rászámolsz kb. 1 métert,(én azért tettem mnert igy az erősitőt könnyű kihuzni ha vmi új forrást kötnék rá) és összekötöd fázishelyesen. Az egyik végük ugyis meg van különböztetve. Ez pl. simán jó.
ha maradnál az Onkyónál: 3405 is passziv. Az aktiv azért is jó mert például annak az energiáját is az 5 hangfalba fekteti.Érezhetően jobbitó hatása van, pl halkabban is szebben szól. -
törölt tag
válasz
Gabesz80 #41448 üzenetére
Jól irták: az 5405 aktiv méllyel rendelkezik. Ez viszont azt jelenti: anniyval erősebb az 5045 tehát amit a mélyre adna,azt az 5 dobozra küldi,ezzel jótékony hatással van a hangzásra is,erősebb. De járható út a JBL SCS178 és mellé ujonnan Onkyo TX-SR308(a30 9 nem jobb tőle de drágább) vagy Denon 1311. Használtan 4 olyan erösitöt láttam AVX-en ami 50 alatt volt. Azokat is merem ajánlani.
-
spiky03
veterán
válasz
Gabesz80 #41448 üzenetére
Hát, ami így elsőre különbség, és szerintem elég nagy a későbbi tuningolással kapcsolatban, hogy az 5405-re tudsz aktív mélyet kötni. Ezt a 3305-el nem tudod megtenni.
Mondjuk ez csak akkor fontos, ha nem elegendő neked az a mély, amit a 3305-től kapsz.
(Én ezért választottam a anno a yamahát, mert arra tudtam aktív mélyet tenni, az onkyora pedig nem (3305)) (Nekem akkor nem volt fontos a true-hd és dts-hd)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest