- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Ez az 1:2 arány ökölszabályként működik, működhet csak, hiszen mindenki tudja, hogy árkategóriákon belül léteznek árát érő, rossz és jó vételek.
Marantz 6005-höz nem tökéletesen ideális a Concept, viszont szerintem kifejezetten jó vétel, (hát még amikor 140ezer volt belőle az 5.0 szett) mert a 6-os eléggé tuningbarát (értsd, átlagnál nagyobb javulást okoz) így jelentős pénz spórolható kisebb kompromisszum árán. Denon 2809 erősítőm a 6000-es Marantzok szintjén van, (tehát eredeti ár szerint túlméretezett a Concepthez) mégis amikor lecseréltem rá a Marantz 4001-et (ár szerint ez a kategória való a Conceptekhez) nagyon nagy mértékben javult a hang-élmény.A Focal Chorus természtesen jóval magasabb kategória a Concepteknél, ez egyértelmű. Ugyan még nem hallottam, csak az Utopiat, de az aztán maradandó élményeket okozott
-
törölt tag
Bejáratás: végülis semmi különös,csak alacsonyabb hangerőn folyamatosan járatod,mintegy "háttérrádiózol" és csak lassan növeled a hangerőt, és ezt kb. 120-150 órát(egy-két hét alatt megvan).
Menj a Kácsaaudióban ott tuti fognak jót ajánlani. És minek veenél belépőt? Olcsobb minőségit vegyél. -
erdoke
titán
"nagyon jó ára/minőség miatt került be az magasabb kategóriájú 6005 (200 -ért szerintem nem rossz vétel)"
Fene tudja, én 190-ért vettem a 6006-ot 2 hetesen, hivatalos garanciával... Van pár hasznos extrája, a hangja pedig valószínűleg nem lényegesen rosszabb. Persze ez alkalmi vétel volt, nem tipikus bolti ár. -
Dorian
félisten
A 6005 200-ért szerintem is jó vétel újonnan. Kik húzták le a kisebb Denonokat? Vagy melyik kisebbeket? Pl. egy 1911-12-es Denon simán és egyértelműen jobb zenére mint az Onkyo 609.
Dali C6 épp most van használtan 85-ért (szerintem 80-ért vihető), használt erősítőket nem néztem. -
-
Dorian
félisten
50m2-re Concept6, Ikon6 biztos kevés lesz. Biztos, hogy pontos a helyiségméret? Sokszor túlbecsülik. Látom itt árban nagy a szórás, gondold át, hogy centerre, subra, hátterekre (ekkora helyen talán 7.1 is elfér) normális kábelezésre is belefér-e a költségvetésedbe a kinézett frontokhoz hasonló minőségi szint.
Ha a frontok elhelyezése ilyen kötött, én nem mernék hátsó reflexes dobozt választani.Nekem 2809-es Denonom van, ami a H/K360, 6000-es Marantz-cal egy kategória és bizony ki bírja szolgálni a Concept, igaz tuningolva van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ennyi pénzért már van jobb..
Misson, Proson, Kef, és még a többi, amiről itt a hozzáértőbbek tudnak.
Összességében, silány minőség. Aláírom, hogy biztos van jó, de amihez eddig volt szerencsém, hát hagyott némi kívánnivalót maga után. Nah meg, azért volt szerencsém olyan fronthoz üzletben, amiben gyárilag csak ragasztva volt minden, hangszórók is, és a többi..
Ilyenekből Én nem kérek...Plusz cimborám apuja foglalkozott régebben hangszóró javítással, és hát, Ő is panaszkodott rájuk, nem keveset, bár ez régebben volt. (Mondjuk nálam a favorit az volt, amikor még jos3ph-nek nézegettük a Wharfedale Zaldek szettet, és erőltette az eladó, hogy jó a Jamo, meg nincs jobb, meg blablabla... Aztán amikor közöltük, hogy a Zaldek-et jöttünk meghallgatni, akkor kapásból elhallgatott....
Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest