- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
desolator #41686 üzenetére
Szerintem ez is jó választás lehet, de mindenképpen hallgasd meg mielőtt megveszed. Bár én úgy voltam vele, hogy ennyi pénzt már sajnáltam egy ilyen szettre
De mondom mindenképpen fontos a meghallgatás és akkor legalább el tudod dönteni megfelel-e amit hallasz, vagy más irányba kell nézelődni...
-
kigyi_23
addikt
válasz
desolator #41684 üzenetére
Ebből a pénzből új cuccot nem nagyon lehetne összerakni ezért szerintem nézegesd a használt piacot! Nagyon jó dolgokat lehet kifogni és ennyiből talán már egy alap rendszert is sikerül kihoznod, bár szerintem még azért egy kicsivel meg kellene toldani
Én is használtan vettem pár dolgot a rendszeremhez és, ha ugyanazt a minőséget akartam volna újonnan... akkor lehet feladtam volna és nem veszek semmit
-
BBéci
legenda
válasz
desolator #40800 üzenetére
Mi akadályoz meg abban, hogy az eredeti kábelt kiszedd a csatlakozókból és helyükre rögzítsd az újat? Ha netán a vastagsága zavar, vagdoss le bátran a szálakból annyit, hogy beleférjen.
(#40794) Kikiri7
Már hogy a bánatba ne jönne ki, hogy 6 vagy 16 centis membránokból érkezik a hang? -
Tonyo
őstag
válasz
desolator #40792 üzenetére
Ismerem ezt a csatlakozást. A toldozgatás sose jó, de ennél a szintnél véleményem szerint elmegy. 3 dolgot csinálhatsz.
-össze kötöd az erősítőhöz kapott kábelt a falból kijövő-vel, így nem barmolod szét a gyári kábelt.
-levágod a csatlakozót a tövénél és azzal kötöd össze,
-beforrasztod a csatlakozókba valahogy, bár ha jól emlékszem elég kis csatlakozók.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest