- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
lilricsi
tag
válasz
robi0604 #29307 üzenetére
Kosz csak elcsuszott a rajz xd Am ugy nez ki nem elcsuszva
----------------|
|,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,|
|___,,,,,,,,,,,,,,,|
,,,,,,|-----------|
a vesszo csak azert h ne csusszon elTudsz valamit ajanlani 50-100 korul? Inkabb 50 de ha van vmi best buy felette az is johet
es lejatszo nelkul mert geprol nyomnam tvhez
-
Tuib
aktív tag
válasz
robi0604 #29075 üzenetére
Az bizony, már többször propagáltam
Hátha valakinek bejön, 5.0 állódobozos helyett kis szobába mindenképp jobbnak tartom.
PLusz másik alternatívám: Proson Stadium 5.1
Öt tökegyforma hangfal, árához képest jó hangképet adhat.Tuib
-
Tuib
aktív tag
válasz
robi0604 #29073 üzenetére
Hangfalakból megtámogathatja egy ilyennel:
Proson Event szettÉs még határon belül maradtunk, maradt még pénz vezetékekre is
Tuib
-
BBéci
legenda
válasz
robi0604 #29066 üzenetére
Kedvenc zenei stílusaim a soul és a funky, amik az RnB részei. Többségükben olyan számokat, műveket hallgatok, amiknek igencsak komoly követelményeik vannak a lejátszó hardverrel szemben. Operaénekeseket megszégyenítő hangú előadók - Oleta Adams, Patti Labelle, Aretha Franklin - nagyzenekari kísérettel, virtuóz szólókkal.
Szerintem a 6xx Onkyók messze nem erre termettek.(#29068) ezzio
Még mindig nem árultad el, mennyi pénzt szánsz rá és a szoba méretét is pontosan kellene tudnunk! -
Gabor970
addikt
válasz
robi0604 #28802 üzenetére
Szerintem segítség egy olyan tanács is, ami felesleges munkától szabadít meg. Persze lehet, én vagyok a "kocsog", akkor elnézést.
TCr:
Nem mondtam, hogy nem tudja kezelni a HD hangokat. Azt mondtam, hogy nincs jelentősége annak, tudja-e. Hozzátettem, hogy szerintem. Végülis, ha a saját bögreszett hangszóróit használod, akkor valóban mindegy milyen a csatlakozó a hátulján. Szintén szerintem.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #28585 üzenetére
Laci is csinál odaát HFK-et, és sokan hallgatták, és mindenki arra jutott, hogy nem hallható a rendszerben, de szerintem nem ér 40ezret, igaz a doboz szép és jó az anyag is , munkája is van benne, na de akkor sem
. Egy jó minőségű relé kéne a HK-n meg van ugye AC outlet, azt belevezetem a kapcsolóba és ha be van kapcsolva a H/K akkor bontja az elő és végfokot és a frontok jelét engedi át, ha pedig nem kap feszt akkor zár és sztereóban lehet használni.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #28581 üzenetére
Hát szerintem ha minőségi alkatrészből csinálnám, normális kábelekkel nem lehetne észre venni. Csak nem néztem még utána, hogy mennyiből lehetne kihozni, meg hol találok hozzá hifis szemmel mért minőségi alkatrészt , meg valami dobozt keresnem kell hozzá, legfeljebb a műhelyben szétnézek, és valamit kibelezek
De ha már ez is 20-30 között jönne ki akkor bele sem kezdek, mert akkor már inkább primare
Csak legyen még meg köv hó elején még
Az biztos hogy úgy járnék napokigLehet hetekig,
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #28579 üzenetére
Szerintem túl magas árat adtam meg az erősítőre, és nem kapkodnak érte. Bár azért , hogy aki alkudozni akar annak legyen miből
Ha elmegy akkor szint lépés lesz, ha nem megy el akkor sztereó erősítő vásárlás lesz.
Csak ha olyat veszek ami jumperes ahhoz kell csinálnom egy végfok kapcsolót, mert ha több csatornás zenét hallgatok és az erősítő front pre outját kötöm rá akkor elveszik a többi csatorna és nincs lekeverve 2.0ba. Meg ha meg van bont akkor minden képen be kell kapcsolni a házimozi erősítőt is. Ezt egy kapcsolóval meg lehetne oldani.
Vagy ami nagy álmom és még mindig eladó egy primare A10 amin ezt megoldották egy kapcsolóval a hátán, és nem kell hozzá csinálni, csak az drágább masina. De ez a következő hó elején kiderül, hogy mennyi lesz a kasszában.
De mostanában inkább zenét hallgatok, és lehet jobb lenne egy jó sztereó, a H/K meg minden igényemet kielégíti mozin. -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #28576 üzenetére
Valamiért a H/Król az járja, hogy moziban nagyon jó, zenében meg nem jó. De ízlések és pofonok. Nekem tetszik, csak ki próbálnék mást is.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy ott azért akarták a denon árulni, mert abból lehet az eladónak nagyobb % esik le. Meg nem is értem, ott van a H/K márka boltja, és így le beszélik az embereket.bittehilfmir
Ki próbáltad ott az erősítőket egyáltalán, ha már bementél abba a boltba? Mert ha már ott vagyok akkor Beüzemeltettem volna velük a Dali C8at ami ki van állítva és kipróbáltam volna azt a pár erősítőt. -
burcz.techno
tag
válasz
robi0604 #27071 üzenetére
Hát, nem is tudom, azért ez a rendszer nem lesz ennyire komoly h. száz kilométereket utazgassak oda vissza, ezért is várom, h. ti mit ajánlotok. Nem hiszem, h. a mostani ruhaszárító kábelekkel jól érezné magát majd a rendszer
Persze írhatok nekik is levelet h. mivel rendelkezem és hogy mire lenen szükségem, kíváncsi lettem volna h. ti mit mondotok
-
ricsik
őstag
válasz
robi0604 #26850 üzenetére
Nekem az egyik menet sajnos mélyebbre megy és elég nehézkesen tudom kiszintezni, ill. az anyát hiába húzom meg erősen, egy idő után kilazul és megint billeg a hangfal. Emiatt találtam ki, hogy nekem jobb lenne a ragasztós tüske.
BBéci: akkor most a tüske, vagy a gumilap a jobb?
-
Vidala
senior tag
válasz
robi0604 #26827 üzenetére
Alapvetően egyetértek a meghallgatás, és ízlés dolgával. Viszont azt is gondolom, hogy ezek mindegyike már van egy olyan szinten, amit egyáltalán meg sem közelít - vagy csak nagyon kevés - egy PC-s hangfalszett, vagy egybebögreházimozi.
Egy olyan ember számára, aki előtte maximum egy "mjúzik centert" hallgatott, annak szinte bármelyik előrelépés. Én is elég sokáig voltam így (mondjuk sajnos tudtam mi a jó, csak hiába), tehát saját tapasztalatból beszélek. -
SLYM
veterán
válasz
robi0604 #26824 üzenetére
kicsivel több, 140?
úgy gondoltam ilyen 90 max, de az már tényleg nagyon max. a tervezett JBL 178 65-70 között volt
TCr hát azért ez nem egy autó érted
. amit jónak mondanak a PH szakmai topicjaiban, azok általában tényleg jók is. kipróbálni meg idő, pénz (gondolom az összes ilyen bolt ahol kipróbálhatnám pesten van)
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #26788 üzenetére
Ha találok itt Debrecen környékén akinek van, és akar cserélni egy kis időre, akkor meg hallgatom.
Ha nem, nem. De egyébként teljes mértéknem meg vagyok elégedve a H/Kval
De ezeket a svéd hangfalakat még meghallgatnám, kíváncsi lennék, hogy szólnak. Persze most is akkor leszek Pesten amikor semmi nincs nyitva -
Mr Paris
tag
válasz
robi0604 #26073 üzenetére
köszi
most látom, hogy a JBL E20 akciós a [netdeponál] egy JBL ES25C centerrel ez se lehet rossz.
Azt tudja valaki esetleg, hogy a netdeponál lehet "hallgatózni"? -
Dorian
félisten
válasz
robi0604 #25782 üzenetére
Persze, hogy nem normális. Én akkor hallottam valami, ha rátapasztottam a fülem, de ha akár 1 cm-re volt, már nem.
(#25781) BBéci:
Igen, forgatok is majd, ahogy jobb lesz... Már várom azokat a gránitokat. Bár a sub tetejére se ártana valami súlynak: a múltkor esti filmezés közben arra lettem figyelmes egy mozgalmaz jelenetnél, hogy valami baromi nincs rendben a méllyel. Odanézek, a nagy virágváza készült lemászni rólaDe még megmentettem
Tegnap kicseréltem a szőnyeget is egy ugyanolyanra nagyobb méretben.
-
cintula187
addikt
válasz
robi0604 #25690 üzenetére
Ahogy mondta Dorian hogy "rosszabb" a magyar HD hang bitrátája. De a mai szinkronok minősége is gyatra a régi klasszikusokhoz képest. Sok a dilettáns idióta fordítás is és maga a szinkron stúdiók is futószalag gyorsasággal dolgoznak. Nincs is lehetőségük minőségibb munkát kiadniuk olyan sok rendelésük van. Klasszikusnak mondható Ford Fairlane vagy Vissza a jövöbe, piszkos 12 satöbbit ezredszerre is élmény meghallgatni. Ezért sem tartok jómagam ígényt manapság egy filmnél/sorozatnál a magyar hangra.
-
Gaben360
senior tag
válasz
robi0604 #25674 üzenetére
Nem értettem félre,lemondtam a 7.1 ről.
Csak nem tudtam hogy ennyire ócska hangfalaim vannak,hogy egy H/K-t nem tudnék kihasználni vele.Pedig valószínű hogy az lesz...vagy onkyo.
Ha már nem lehet 7.1 akkor egy hülye kérdés: Annak van értelme hogy még két frontot ráaggatni? Remélem tudják a H/K-k az AB frontot egyszerre meghajtani.
A másik meg a hd hangok,lesz egyszer magyar szinkronos dts-hd? Csak azért nem vennék hd képes erősítőt hogy "nem kell de legyen". -
vasii
senior tag
válasz
robi0604 #24372 üzenetére
Az a baj h felek a hasznalt dolgoktol bar tudom h HMban ez nagyon megy de akkor is:S
115ert kinaljak most nekem ezt Onkyo HT-S6305 az S5305 helyett.
Ennyit meg osszetudok kaparni, megeri vagy mindegy es inkabb vegyem 105ert az 5305ot?
A kerdes persze mindenkihez szol -
Ti4x
aktív tag
válasz
robi0604 #23729 üzenetére
Egyre jobban tetszik ez a Polkaudio. Most olvastam 3 tesztet, amiben sorban a PSW 110et a 111et és a 125öt tesztelték. A PSW110re írják, hogy sok helyen nem a legjobb játékra, filmre, a zenére viszont teljes mértékig meg voltak vele elégedve. A 111nél már a mozi és a játék élményre sem volt semmi panasz és nagyon ajánlottnak írták. Itt a teszt, ha érdekel valamit : [link] Azt hiszem, meg is van a kiszemelt példány. Egy 10essel drágább, de erre azt írják, hogy lényegesen több élményt ad játékban és filmben is.
Mattes : Ok, felejtem is, mert ez a Polkaudio 111es tetszik most a teszt után 70ért.
-
t.kristof
senior tag
válasz
robi0604 #23640 üzenetére
Konnektoron mit értesz? Hálozatit? Egy yamaha htr-5630 erősítő és egy wharfedale powercube 8-as mélyláda.
Szerk.: Egy másik kábellel normálisan szól. Lehet hogy kábel baja volt. MÉg azért visszadugom a régit, hogy hátha megint előjönne, és akkor végre tudnám, hogy mi a gond.
-
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23300 üzenetére
Csak nálam sajnos barátnő annyira nem merész., hogy cserélgessen bármit is
Az pedig nem tartom reálisnak, hogy haza viszem és én magam cserélem, mert akkor már úgy is várok valamit a kábeltől.
BBéci
Régebben írtad, hogy egy kivetítőn hozott jelentős javulást egy drágább hdmi kábel.
Na most szerintem ha egy megfelelően beállított, és állványra szerelt géppel ezt a jelentős különbséget lelet fényképezni, és egy megfelelően kalibrált eszközön meg lehet jeleníteni, mert ha van különbség a két kép között az látszani fog.De az ajánlatom még mindig áll ha jobb idő lesz. Legfeljebb elhívjuk sifrfer kollégát is úgy is itt a közelbe lakik, és beszélgetünk egy jót.
Én sok dologról nem tudom, hogy működik, de szerintem ti nektek is van sok olyan amit nem értetek , de én meg akarom érteni, miért is van hogy jobb lesz tőle, vagy miért nem lesz jobb tőle. Az hogy hallom nem magyarázat nekem.
De zárom is ezt. Mert már nagyon off.
-
BBéci
legenda
válasz
robi0604 #23296 üzenetére
Már többször leírtam, hogy én is a vaktesztet tartom a legjobbnak. Rendszeresen behívom a feleségemet, nézzen és füleljen. Fogalma nincs arról, mit változtatok a rendszerben, viszont az esetek 90 %-ában megerősíti az általam tapasztaltakat. Aztán elmesélem, mit műveltem és helyet cserélünk, Ő kapcsolgat, dugdossa a kábeleket, én nézek, fülelek.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23292 üzenetére
Én értékelem és minden tiszteletem is az övé.
Akkor felhozom példának a Total Caros srácokat. Akik nem csak írnak róla a kocsikról, hanem szerelik javítják és pofozzák is őket. Értenek minden porcikájához a kocsiknak.Viszont tesztben még mindig benne lennék, egy pár emberrel, mert az adná meg az igazi eredményt. Nem pedig a egy-egy külön álló ember véleménye.
Sanci közben én is erre jutottam.
De nem is értem miért ajánlották az a tömör kábelt
Vagy is megkérdezték mennyi a hangfal és egyből ezt mondták, már mint a tömör rézt -
fatallerror
addikt
válasz
robi0604 #23293 üzenetére
az előbbi semmiképpen sem, az utóbbi sem annyira, inkább csak nem érdekel, de ezt reggel láttam és ment azonnal a facebookra (néha kell kivétel)
bár vezethetnének bele áramot, de ugye nem mind1 h milyen kábellel xD vagy nem látok különbséget kábel és kábel között? olcsóval is szénné ég? -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23286 üzenetére
Én meg próbálom meg érteni, és értem is.
És el is fogadom, hogy van aki hallja van aki nem.
Most ne haragudj meg, ha elviszed a kocsidat egy szerelőhöz, szépen elmagyarázza, hogy mi a baja, de megjavítani nem tudja mert az alapokkal nincs tisztában, akkor az hiteles?Vak tesztben pedig benne vagyok bárkinél aki vendégül lát.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23279 üzenetére
Majd 0.1es kábelt veszek
Most azon morfondírozok, hogy h a tömör réznek van nagyobb felülete vagy a csavart sok apró rézszálból össze állítottnak.
Ennyire hülyének nézel, hogy amit Sanci leírt azt nem értem meg?
Jah h nála nincs placebo hatás? Amikor dabadabnak azt mondja azért nem sikerülhet a vakteszt mert nem hisz benne? Ez tényleg nagy indoklás. Meg szerintem aki ilyenekről ír cikkeket, és oszt tanácsot, szerintem attól hiteles, hogy nem csak tapasztalat, hanem elméleti tudás is rejtőzik mögötte.
De részemről lezárva.
-
törölt tag
válasz
robi0604 #23279 üzenetére
Nem is az ellenállás hanmem az elektromotoros erő lép fel és a kétfajta anyag különbsége egyenáramot indukál,és a rajta áthaladó feszültség hatására meg is nőhet (még ha kicsit is)méghozzá a nagyobbtól a kisebb felé. Ezért kell aranyozni vagy ezüstözni,mivel ezek eletromotoros ereje (emf) a legkisebb.
-
Vidala
senior tag
válasz
robi0604 #22740 üzenetére
Nekem azóta szokott néha a hangszóró pattani egyet-egyet (ugyanilyen esetekben), mióta rákötöttem a UPC csodálatos Thomson STB-át egy digi-koax kábellel.
Pedig néhány ehhez hasonló hibáját leszámítva nem volna olyan szörnyű készülék. Viszont lecsatlakoztatni sincs kedvem, mert nagyon más ugyebár így a sound...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest