Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
t.kristof #36482 üzenetére
Szerelt kábel kellene neked a sub-hoz, nem?
-
robi-k
őstag
válasz
t.kristof #36179 üzenetére
A minőségi SUB kábel jó minőségű többszörösen árnyékolt mikrofonkábelből + minőségi csatlakozókból készül (a neves gyártók is így készítik).
Emotiva Audio X-Ref 12 Subwoofers, igen szimpatikus darab nem is magas árért (kár, hogy csak az USA-ban lehet ebben az árban beszerezni
):
[link] -
bajnokpityu
félisten
válasz
t.kristof #35980 üzenetére
a membrán mozgatja a levegőt. és ha nincs jól kialakitva a reflex alakja,megkeveredik a levegő,és susog.van ahol halk,van ahol zavaró.
heconál a legkisebb 30cm-es sub a celan xt?
régebben volt az alsó kategóriákban is 30cm-es.enyém is sztem alsó kategóriás heco.nincs portzaja.slam most ahogy nézem,ugyan 9 éves tipus,de tök jó teszteket irtak róla.asszem akkor nálam az elhelyezéssel lesz a baj,ha nem szól jól elsőre.
-
Dorian
félisten
válasz
t.kristof #35977 üzenetére
Na ezaz. A Vitas 30 igen jó, a Victa 25-re sok a panasz, hogy most a Vitas 25 milyen, arról gőzöm sincs. Ha jól tudom, a Vitas egy régebbi valószínűleg jobban sikerült sorozat. Egyébként én is majdnem Vitas 25A-t vettem, csak egy kiárustáson egy árban volt a 30A-val.
Kössél a tulajjal olyan megállapodást, hogy portzaj esetén visszavásárolja, a postaköltséget fizeted. Ha tudja, hogy nincs ilyen gond vele, akkor belemegy. -
BBéci
legenda
válasz
t.kristof #35949 üzenetére
22 négyzetméteres nappalimban 30-as hangszóróval rendelkező mélyládát használok, de volt nálam 38-as is. Számomra és szerintem a 20 centis, álló frontsugárzóba való méret.
(#35950) medvezsolt
Az erősítőről már este mondtunk véleményt, a Diamondok minősége nem éri el azt a szintet, amit a Yamaha megkövetel. -
cekkk
veterán
-
törölt tag
válasz
t.kristof #35145 üzenetére
Hol olvastad?
Mire gondolsz?Mélynyomóra vagy pedig normálra?
Normálnál lehetetlen mert a magassugárzónak a fül felé kell nézzen és terjedési iránya teljesen mindegy.
A mélynyomóknáll izlés kérdése,de nem számit.
Közben Béci válaszolt.
bocsi,csak rengeteg a tennivalóm és közben ide is irok... -
MaTTeS
senior tag
válasz
t.kristof #24021 üzenetére
Star Trek, The Dark Knight (A sötét lovag), Unstoppable (Száguldó bomba), Transformers 1-2, Terminator Salvation (Terminátor: Megváltás), Inception (Eredet), Iron Man 1-2 (Vasember), Hulk (a legújabb film), Slumdog Millionaire (Gettó milliomos), The Lord of the Rings 2-3, és talán az Avatart is ide sorolhatjuk
Az eredeti angol hangot használd tesztelésre.
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hegesztés topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest