- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
Aktív témák
-
Gampa
aktív tag
válasz
ricsik #25686 üzenetére
Sajna most csak olyan 50-60 a keret én is szivesebben vennék fényévekel jobbat,de most csak erre fusssa
Igen jó lenne egy pár álló inkább ide,mert sokkal jobban mutatna a szobába!
Mindenképpen meghallgatom elötte,csak gondoltam hátha ismeri valaki,és tud véleményt mondani!
-
Gampa
aktív tag
-
Gampa
aktív tag
válasz
bajnokpityu #25621 üzenetére
Nem,egyenlöre még csak keresgélek,de eddig a polk volt a leghalgathatóbb!
Ez a vardus ennyire szar??? -
Gampa
aktív tag
Nos voltam ma halgatózni egy Bp-i üzletbe,sajnos a vardus vr.400-at nemtudtam meghalgatni,mert be volt csomagolva,és csak akkor bontják ki ha megveszem,de én nem veszek ugy hangfalat hogy elötte nem halgatom meg!
Valaki nem tud egy olyan Bp-i boltot ahol megtudnám fülelni?
Viszont egy Wharfedale Diamond 10.4 meghalgatunk,nem volt maradandó a hangja,szép és jó volt ,de semmi extra!
Eztán egy Polkaudio TSi 300 jött,na ez már azért tényleg tud valamit! Sokkal szebben szolt mint az elötte lévö Diamond.
Ezek után arra következtetek hogy mivel a diamond drágább mint a vardus vr-400,gondolom a hangja is annyival gyengébb.Bár több hangszorós,de még mindig szivesen megfülelném valahol!
-
Gampa
aktív tag
válasz
mike1978 #25564 üzenetére
Valószinü,holnap mindenképpen meghalgatok pár dobozt valamelyik boltba,de mindenképpen egy olyan hangfalat szeretnék ami a hangszeres zenét tudja nagyon jól,nem a tuc tucot! 23nm? Nem 10nm-re kell! Amugy azt nem tudja valaki hogy ezekben van rendes hangváltó,vagy csak egy kondi van ráakasztva a magasra azt kész jó az ugy!?
-
Gampa
aktív tag
válasz
mike1978 #25537 üzenetére
Nekem is az van egy pár m1 társaságában,kicsit átkábeleztem ma dobott is a hangján,halhatóan,de valahogy a dögösség hiányzik belölle.Elöjöttek a részletek,megnyilt a hangfal!
De meghalgatnám ezeket a vardusokat az m2.vel szemben! Amugy ahozképest hogy egy kis doboz az m2,hihetettlen milyen hangok jönnek ki belölle! -
Gampa
aktív tag
Üdv mindenkinek.Ezek a mostani wharfedale vardus falak pl VR-300 VR-400,milyenek csak zenehalgatásra??? Ismeri valaki öket?
Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest