- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
roby42 #33834 üzenetére
Azért kiváncsi lennék: a leíró mit ért DTS kimeneten: ilyen kimenet hogy DTS kimenet nincs.
A "sima" DTS 5.1 és a 6,1 változatai mindenfajta digitális kimeneten továbbítódik és ha van dekóder, akkor analóg kimeneteken is. Sztem is DM-Fan által leirt analóg 5.1-et,de az sem külön DTS, mert DD-t és LPCM-et is továbbít.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
roby42 #33834 üzenetére
A készüléket konkrétan nem ismerem, de a HDMI-n természetesen átmegy a DTS hang. A DTS kimenet hiánya gyanítom arra vonatkozik, hogy nincs rajta analóg többcsatornás kimenet, a DTS dekóder megléte viszont azt takarhatja, hogy sztereóra tudja downmixelni és az ráteszi a sztereo analóg kimenetre. De ez mindegy is, HDMI-n ki kell menjen a DTS!
-
robi0604
őstag
válasz
roby42 #26048 üzenetére
Technikailag mindegyik hangfal jó hozzá, mert rá lehet kötni...
Azt értsd meg, hogy senki sem fogja megmondani, hogy mit vegyél.
Kaptál pár alternatívát és visszaolvasással még plusz információkhoz is juthatsz.Menj el és hallgass meg pár szettet az ajánlottakból, hogy legyen képed a dologról, utána mehetünk tovább.
-
Dorian
félisten
válasz
roby42 #26036 üzenetére
A H/K 255 80-ért jó vétel, megéri. Ha nem veszel hozzá illő minőségű hangdobozokat, attól még a 255 ugyanolyan jó marad, csak nem használod ki teljesen amit tud. De ez van. Az én Denon 2809-em is megérdemelne jobbakat a Dali C6-nál, de így is hatalmas javulást tapasztaltam a régi erősítőhöz képest.
25m2-re nem ugyanazt kell venni, mint 40-re, de a nagyobb teljesítményű- alacsonyabb minőségű hangdobozokkal nem igazán vagyok képbe, azért mondtam, hogy át kell gondolni, meg talán jön valami, aki tapasztaltabb. -
robi0604
őstag
válasz
roby42 #26025 üzenetére
Lehet, hogy Neked igen, lehet, hogy nem...
Senki sem tud neked konkrétumot mondani, hogy mi lesz jó vagy mi nem, mert mások az elvárások és mások az ízlések.
A balboa szett az árát megéri, az erősítő meg főleg, de nem biztos, hogy neked tetszik.
Menj el hallgatózni!
Egyébként Én is tartom, hogy a 255-ös jobb dobozokat érdemel, de kezdésnek jó választás a balboa.
-
BBéci
legenda
válasz
roby42 #26009 üzenetére
A Jamo Studio 170 az egyik legvacakabb hangdoboz, amit valaha hallottam. Annál szinte bármi jobb.
Viszont egy akkora helyiség normális hangosítására nem alkalmasak az átlagos házimozis készülékek.(#26016) jimmy74
BR-játszót nem ismerek. Ha Blu-ray, annak a rövidítése BD (Blu-ray Disc) -játszó. -
törölt tag
válasz
roby42 #26003 üzenetére
Mindenképpp phono bemenetes érdekelne(azért is cseréltem le az Onkyót Yamahára) és Onkyo 708-nál biztosan jobb erősitőre gondoltam.Denon 2311 H/K360 vagy Pioneer 1020, Sony STR/DA36000,NAD T737:,kb ezeken a szinteken gondolkodom.Hangfall is ennek megfelelő tudású lesz majd később (vagy hitellel együttesen is).
-
törölt tag
válasz
roby42 #25999 üzenetére
Technikailag még passzolna is(most a 6-8 ohmot figyelmen kivűl hagyjuk:6-al is elmegy),de hangilag bizony már lemarad a H/K255 tudásához képest,arra minimum JBL ES re van szükséged,frontnak ekkora helyiségbe a 100-ast ajánlanám.Ugyanis hangszóró/erősitő árarány: 2:1. tehát a tudását dupla árú hangdobozokkal tudja kimutatni, és azzal lesz élvezhető.
-
törölt tag
válasz
roby42 #25995 üzenetére
Yamaha 1400RDS(BOCSI MINDENKITŐL AZ 1300-ÉRT EDDIG!!).Most került kezembe a gépkönyve. 5 vagy a dvd bemenet bevonásával 7.1 es analóg bemenettel,még HDMI nélküli,1080p skálázós(komponens kimenetre)és 5 optikai és 3 koax bemenete van.(Azért vettem elő mert az eladásán gondolkodom és gyüjtöm az adatait és hogy mennyit érhet.)Kb.7 éve vettem, megjelenéskor,THX Select minősitésű. 220e volt az ára megjelenéskor.
És Proson V(vagy X series,furcsán van ráirva) régi,elmondás szerint középkategóriás hangfal.És egy leharcolt Pioneer mélynyomó. -
bajnokpityu
félisten
válasz
roby42 #25993 üzenetére
ha mindenképp sub nélkül akarod megoldani,akkor szerintem még mindig ez a legvállalhatóbb megoldás.tényleg egész jó méylei vannak,és rock,pop zenékre simán ó választás.máskérdés, hogy a régi englandban gyártott wharfikhoz képest gyengébb a idolgozás, más 150(subot mozinál igénylő) rugós szetthez képest meg kisebb felbontással,langyibb énekkel rendelkeznek.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűnyíró topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest