- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Brandy
tag
válasz
golya32 #37581 üzenetére
Biztosítója válogatja. Kérdezze meg tőlük,hogy mit kell ilyenkor tenni.
Általában a díjjal fedezett időpont után két hónappal nem fizetés miatt megszűnik a biztosítás,mivel segédmotorra 1 éves határozott idejű szerződést kötnek csak.
A díjjal nem fedezett,de kötelező plusz 60 nap kockázatviselésre vonatkozólag utólag bekérik a díjat,amit érdemes befizetni,és ezután hivatalból megszüntetik a szerződést. -
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #37493 üzenetére
Amig révfaluban laktam, addig Hursán Gáborhoz vittük a kutyust... ez a kutya is diszpláziás volt, Gáborék megcsinálták a vizsgálatot, majd az állategészségügyi egyetem oktatókorházában Diószegi doktor műtötte meg... A doki 4 nyelven végigkommentálta a műtétet, kb 40 hallgató tanulta a szakmát a Beni közreműködésével :) Az a doki tudta mit csinál, 2 hét mulva a kutya már szaladgált!
-
Joker88
őstag
válasz
golya32 #37306 üzenetére
na,ezekszerint el is kelt
" nincs ilyen kódszámú hirdetés "
* amúgy, én is tervezem lecserélni április-májusban a 24 éves kocsimat,valami fiatalabbra.. Most volt februárban műszakin, 2020 szeptemberében lakatolva..
Csak azon morfondírozok, hogy esetleg beszámíttassam valami kereskedésben,vagy mint magánszemély adjam el..
Tudom,első lehetőségként fele annyit sem kapok érte mint ha magam adnám el,csak valahogy nem szánom rá magam,hogy én adjam el,nincsen türelmem az említett "orkokhoz", vagy az ilyen -sok helyen olvasható- vásárlás után "elromlott ez+az , haza sem értem vele" szitukhoz.. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
golya32 #37312 üzenetére
Nekem kb. 800-an nézték meg anno az Astrát, két vagy három ember hívott, egy megnézte és elvitte. 2000-es évjárat volt, nem fiatal, mindent leírtam, mi volt szervizelve, minden extra működik, stb. elég nagy lett a terjedelme a leírásnak, plusz azt is bele írtam, hogy aki azzal kezdi telefonba, hogy engedjek egy százast vagy többet, ne is hívjon. A terjedelem, meg ez már megszűrte azért a közönséget. Aki ténylegesen autót akar venni az el fogja olvasni és értékeli a hosszabb leírást, aki meg nem, az nem is görget végig a telefonszámig.
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #37019 üzenetére
Igen, ezt mondom én is, ha tudod tervezni és méretezni a termelt/fogyasztott villamos energiát, akkor igen is lehet jó döntést hozni napelem témában, viszont ha megvezetnek, és alul vagy éppen felültervezik akkor ember legyen a talpán aki kigazdálkodja neked még ezeken az államilag garantált kWh áron is, nem is beszélve arról ha esetleg ez az ár elszabadulna....
-
Weaver
senior tag
-
-
Dryman
őstag
-
PociAti
őstag
válasz
golya32 #35671 üzenetére
Nem a facebook miatt kell, az nélkülözhető / törlendő. Fecsegéshez, felületes tartalom pörgetéséhez jó bármely gagyi kínai eszköz.
Komolyabb céges hálózatba, ahol auditálni kell a készülékeket, ott előírás lehet a megbízható gyártó, mely nem pakolja tele gyanús szoftverekkel az oprendszerét, amely valami fura Android mutáció.Vannak nagyon jó podcast-ok, ahol a tulajdonosok beszámoltak róla miért frissítik legalább 2 évente az iPhone-t
a legújabb modellre. Az életük központi eszköze a mobiltelefon. Nem csak alap dolgok miatt, mint pl. ébresztés, fizetés, email olvasás, hanem ha nincsenek az irodájukban, ezen keresztül dolgoznak, és produktivitás szempontjából rendkívül fontos az eszköz minősége. Az az ökoszisztéma, amit az Apple nyújt, arra hiába létezik több androidos alternatíva, nem áll össze az egész eggyé. -
Weaver
senior tag
válasz
golya32 #35634 üzenetére
mert a többségnek a nagy kijelző kell, és a gyártás nyílván ehhez igazodik. részemről nekem is jobban tetszik a nagy kijelzős, a hátrányai ellenére. nem tudom mennyire lenne igény kisebbre, mert azért a a ph-s telóteszteknél nem egyszer hangzik el, amit írtál.
sladka_pani: mennyivel volt olcsóbb kintről rendelve?
-
PociAti
őstag
válasz
golya32 #35211 üzenetére
A nád viselkedését nem ismerem, de hallottam olyan esetről, amikor valaki a szomszéd házfalának látványát bambusszal szerette volna természetközelibbé varázsolni. Jó közel ültette a falhoz, de a bambusznak annyira intenzív gyökérzete van, hogy az átkúszott a szomszédhoz és alulról felnyomta a padlóját. (Régi építésű ház volt, a falakban is ki tudja milyen kárt tett.) Nem olyan egyszerű ilyen konkrét esetre megfelelő paragrafust találni, mert nem szokványos jelenség.
-
Joker88
őstag
válasz
golya32 #35072 üzenetére
biztosan fog ! pl add fel a hirdetést,esetleg fotókkal valamelyik Facebookos ingatlanos csoportba.. Max fél napon belül lesz rá embered . Van ilyen néven csoport is : Győri Albérletek: kiadó szobák, lakások, irodák , vagy : Győri Albérletek .
Ismerős is meghirdette Gyárvárosi lakását, azthiszem 2+fél szoba volt, így a frászbukon keresztül, délelőtt tolta fel a hirdetést,délután már volt bérlője is.. persze számlásan adta ki hosszú távra,nemtudom mennyiért havonta.. De Győrben, bár Ti biztos jobban tudjátok, olyan 85-90-110.000 Ft-ért mennek az albik,plusz rezsi.. -
válasz
golya32 #34784 üzenetére
Köszi szépen, végül a Szeti lett, ott volt erre a hétvégére ami kellett.
Eddig nincs velük gond(#34807) Hannibhál
Samsung szervíz az árkádban?
Hívd fel őket mennyiért cserélnek akksit, nem szokott vészes lenni. Van egy árlistája is a Samsungnak, de sehogy nem találom most, csak régebbieket.
(Note8-ba 16k volt az árlistán mindennel, anno néztem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest