Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
(#1560) dragonfx: Te magyar vagy úgy igazából?
Jó pár HSZ-edet elolvastam (mindet), de abból nem az jön le!
GRID2 nem közelít, hanem távolodik a valóságtól! Az 1 sokkal(!) közelebb volt a valósághoz!
Na nehogy már bárki is azt mondja nekem, h az autók(-nak) így (kell) viselkednek! 
Nekem a GRID2-ről továbbra is az rFactor) jut eszembe (pl.: a brutál hosszú fékutak és kanyarban a gáz adása lehetetlenség miatt)!

(#1567) beefjeez: Talán azért mert nincs!

Menjünk sorba:
A jó optimalizáltságtól: Mi, hol?
a részletes autókról: Az 1-ben (is) épp eléggé részletes volt, ha Ultra-n játszottad!
a szép grafikárál: Az 1-nek szebb volt a grafikája! Az 1-hez képest nekem ennek a grafikája "olyan rajzfilmes"-nek tűnik! Pl.: NFS: Carbon vs. NFS: MW, vagy NFS: Underground 2 vs. NFS: MW. Nézd csak + a 2 közti különbséget!
meg a sokrétű autó csomagról?: Azt majd még +látjuk! De! Miért is nem tették bele alapból? Talán azért, mert akkor nem tudnak annyi lóvét lenyulni az emberektől???
Ha ennyire szimulátort akartok, menjetek lfs-ezni vagy rfactorozni...: Pont erről szóltak az eddigi HSZ-ek, h nem akarunk szimulátorozni, azért GRID-ezünk és nem mondjuk pl.: rFactor-ozunk, vagy valami ilyesmi! Jobb GRID1-et vártunk a 2. résztől, ezzel szemben...!
miért nem lehetett 1.4 patch a GRID1-hez?
Ez eddig neked nem jött le? Márpedig a GRID 2 erősen elment szimulátor irányba!!! 
(#1568) kpal válasza - = Zk = - (#1545) üzenetére: Ezért az 1 nekem az etalon (és ahogy a 2-őt elnézem az is marad)!

(#1571) Csapoati válasza beefjeez (#1567) üzenetére: Akkor menjetek, versenyezzetek és Isten áldjon benneteket. Ne olvasgasd itt a "sírást"! Ennyi!

(#1573) beefjeez válasza Csapoati (#1571) üzenetére: Ez azt sugallja, te még az életben nem játszottál szimulátorral!

A GRID 2-őt kizárólag az 1 emlékére (és miatt) vettem +)!
(#1584) Brian_GT válasza intercooler (#1578) üzenetére: Egyáltalán nem kell, nemhogy 100*, de még 10* sem elolvasni, mert akinek tetszik, az nem olvasgat, hanem tolja!
Akinek + nem tetszik, az +próbálja +keresni benne az értelmet és a lehetőséget! 
Az igazság az szerintem, h ezt a részt nem 2 év alatt készítették, hanem (mivel sok volt a folytatás miatt a sírás, h mikor lesz már beígért GRID 2. rész):
1. 3-4-5 hónap alatt összedobtak valamit (mert az egész olyan félkésznek tűnik), na nesztek itt van nektek GRID2 oszt egyétek + alapon, vagy
2. tudatos a félkész állapot és a patch-ek sem lesznek ingyen, így többet tudnak lehúzni rólunk!
Szerintem!

Jöhetnek a le és beszólások!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pár HSZ-edet elolvastam (mindet), de abból nem az jön le!
GRID2 nem közelít, hanem távolodik a valóságtól! Az 1 sokkal(!) közelebb volt a valósághoz!
Na nehogy már bárki is azt mondja nekem, h az autók(-nak) így (kell) viselkednek! 

miért nem lehetett 1.4 patch a GRID1-hez?