- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
"Vettel sztem nem hiszi, hogy ő az isten." - Aki meg olvas a testbeszédéből, csak ezt látja. De nincs ezzel egyedül a mezőnyben. Mit is mondott Eddie Jordan abban a riportfilmben a pilótákról: szörnyen arrogánsak, minél jobbak annál arrogánsabbak.
"Buttont is jó pilótának tartom, és az a VB kijárt neki, meg ő is tudott élni a lehetőséggel, ellentétben Barichello-val." - ellentétben Barichellonak nem volt lehetősége. -
DemonDani
addikt
-
Nowhereman
őstag
Ezzel a széteső gumival, az volt a csúcs, mikor a pilóták panaszkodtak arra, hogy a kerékről lehulló gumidarabok kartácstüze zavarja őket a vezetésben. De szerintem börni kb. akkor venne vissza a széteső gumi mániájából, ha már úgy fennakadnának az autók a gumitörmeléken, mint a sóderágyon...
-
stvnppp
senior tag
Az rendben van, hogy a teli tank jobban koptatja a gumit, de ott van Raikkonen példája: tök gyors az utolsó etapban, de aztán jön egy kínai nagydíj, ahol az utolsó etapban elfogy a gumija és buk ~10 helyet.
Az megint más kérdés hogy mit nyilatkoznak, azért a Pirelli sem azért van itt, hogy folyamatosan szídják, és ezt nyílván biztosította is a szerződésekben.
-
badd
tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő. Kicsit hülyeséget írtam. 2003ban második lett Schumi mögött 2 ponttal, úgy hogy ő háromszor esett ki Schumi meg csak kétszer. Nem mondanám rá hogy tehetségtelen és csak a kocsi. Aztán lett volna 2004ben, hogy akkor lendületből akkor majd következő évben elkapja, de csak hetedik lett, mert kiesett nyolcszor, nagyrészt, mert szar volt a motor. Aztán 2005ben lett Alonso mögött második. (oké, ott azt ALonso simán behúzta mert marha jó volt a Renault, meg Alonso is)
-
Oliverda
titán
-
proof88
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
egy ilyen versenyen ahol a feszültség magasabb az átlagosnál
...derül ki, hogy milyen fából is faragták a pilótát.
Button kétszer keveredett afférba, mégse kapott dührohamot, ráadásul Vettelnek csak pár száz méter volt a box-ig. Akkor mit kellett volna tennie Schuminak 2006-ban? Félreállni a pályán és a kormánnyal verni rommá a Ferrari-t?
Ba cy lus: Azéért a két esetnek kicsit mások a körülményei. Coulthard megmozdulásában könnyű volt szándékosságot felfedezni, lévén a csapattársa vívott az öreggel a VB-címért...
-
Qorthral
őstag
Biztos gond van a kopással, mert a versenyzők is erre panaszkodnak, de lehet, hogy nem ez a fő/egyetlen probléma. Rosberg friss gumikkal is lassabb volt a körülötte lévőknél és Sumi sem tudott lényegesen feljebb lépkedni a 10-12 sávból. Mindeközben a 2 Williams átgázolt a mezőnyön (kis túlzással).
BMW001: Azért szerintem nem kicsit esőmenők ők, de tényleg érdekes, hogy ma miért nem ment nekik annyira. A válasz minden bizonnyal az, hogy azért, mert Alonso és Perez képességei is zseniálisak esőben. Előbbiről eddig is tudtuk, hogy egész jó (bár én Hamit és Vettelt jobbnak gondolom/gondoltam), utóbbinak most volt lehetősége bizonyítani és meg is tette.
-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest