- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
dokee78 #48650 üzenetére
A kipufogógáz be volt vezetve a diffúzorhoz, így megnőtt az áramlás, nagyobb lett a szívó hatás. Idén már a kipufogót nem lehet oda vezetni.
Egyébként tényleg necces lenne a nélkül ott DRS-el száguldani. Bár az alagút végén akár lehetne engedélyezni. Előzéskor sokat segítene.
-
Nowhereman
őstag
válasz
dokee78 #48433 üzenetére
Sőt, ha a Force India is beújít valami hasonló léptékűt mint a Williams, még ők is sorra kerülhetnek! Azért ők is közelebb kerültek idén a RB-hoz, csak míg a tavalyi dupla tempókülönbségbe 3 csapat fért be, idén már ebbe a fele távolságba kétszer annyi csapat zsúfolódott.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dokee78 #48337 üzenetére
Igen, van. Időmérőről és szabadedzésekről is.
más téma, Whitmarsh nyilatkozott:
„Az utolsó mért körön az adatokból láttuk, hogy kevesebb üzemanyag volt az autóban, mint hittük. Tudtuk, hogy egyértelműen fogalmaznak a szabályok, tehát mintát kell adni a kvalifikáció végén, tehát azt mondtam: rendben, fekete-fehér szabályok vannak, tegyünk meg mindent azért, hogy eleget teszünk ezeknek! Szóval leparkoltuk az autót, kiszivattyúztunk 1,3 litert, de erről csak órák múltán szereztünk tudomást. Tehát lehetett volna benne akár 3 liter is, akkor pedig eléggé szégyelltem volna magam. Úgyhogy én mindenképp rosszul jártam.”
forrás: [link]
Lehet hogy én vagyok ennyire érthetetlen, de tényleg nem értem miről vakerol ez a fószer
-
proof88
addikt
válasz
dokee78 #48331 üzenetére
mi az, hogy tömöríti a képeket? Ha be van pipálva feltöltésnél hogy nagy felbontásban menjen fel, akkor az eredeti mérettel fog felmenni, egyébként kicsinyíti. Vagy a JPG tömörítés %-ra gondolsz, hogy azt lejjebb húzza?
Heti autósport:
A HÉTEN NÜRBURGRING 24 ÓRÁS VERSENY!
S Z O M B A T
8:05 - V8 Supercars: Phillip Island 1. futam
15:45 - WTCC: Salzburgring időmérő
16:00 - Nürburgring 24hV A S Á R N A P
7:40 - V8 Supercars: Phillip Island 2. futam
13:00 - WTCC: Salzburgring 1. futam
14:00 - WTCC: Salzburgring 2. futam
14:00 - DTM: Brands Hatch futam
11:15 - Int'l Superstars Series: Donington Park 1. futam
16:15 - Int'l Superstars Series: Donington Park 1. futamés még: ETCC, NASCAR, Kamion EB.
Stream-ek a szokásosak, aláírásomban doksikban!
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dokee78 #47754 üzenetére
a pontos indok még nem ismert, de van egy olyan érzésem hogy azért mert első körben bekamuzták a tecnikai problémát az FIA-nak
Lewis Hamilton has lost pole position for the Spanish Grand Prix after stewards deemed he did not have enough fuel onboard.
autosport.com
gyakorlatilag diszkvalifikálták utólag az időmérőről
-
-
Xirtam
veterán
válasz
dokee78 #47553 üzenetére
Költségcsökkentés, ebből adódik a sebesség csökkenése is. . . . Hasonló lesz csak magasabb fordulatszám.
-
Xirtam
veterán
válasz
dokee78 #47375 üzenetére
De amúgy ez tök egyértelmű. Mivel a "Renault"-ban Renault motor van, a tavalyi LOTUS-ban meg Cosworth.
Aztán ha emlékeim nem csalnak. CM rakott az idióta játékába történetet minden csapatról.
b-type A DeltaWing nem új keletű. Kíváncsi lettem volna, hogy mit nyújt Indy-ben. De ezt nem éltük meg. Mindenesetre Aerodinamikailag egy nagyon érdekes koncepció. Örülök, hogy a Nissan indulni fog vele. Kíváncsi vagyok mit fog produkálni. Nagyban befolyásolja a jövőt. De amúgy 4 kereke van.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #47211 üzenetére
Szerintem igaza van. Folyton a fociba nyomják a pénzt, holott már régóta nincsen színvonalas magyar foci.
Szvsz a Hungaroringnek arra lenne szüksége, hogy kiépüljenek körülötte a dolgok. Szállodák, élménypark ilyenek. Most még lehet arra támaszkodni hogy első kelet-európai pálya, meg hogy történelme van meg hogy szeretik a pilóták, de ha itt a környéken meglebegteti valaki egy full kiépült, szinte metropolisszal övezett pálya tervét, akkor Mr. Ecclestone elviszi innen a futamot.
-
callmeakos
veterán
-
Pá
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
dokee78 #45626 üzenetére
Nem, sajnos. Az F1 mivel jó pénzért adja a közvetítési jogokat a tévétársaságoknak, ezért be kell védeniük azokat. A GT World meg próbálja népszerűsíteni a szériát, nem tudja drága pénzért árulni azt tévétársaságoknak, mert egyszerűen kicsi rá az igény. De van néhány ország, ahol TV is közvetíti. Valószínűleg olcsó is lehet. Kisebb tévék rákattanhatnának.
Szerintem egy F1-kedvelő meg tudja kedvelni ezt a szériát, mert nem klasszikus GT/endurance versenyzés 'fél meg egynapos' futamokkal, szétnyúló mezőnnyel, hanem F1-jellegű időmérő Q1/2/3-mal és két 1 órás futam (ma volt a kvalifikációs futam, ami a holnapi bajnoki futam rajtsorrendjéről is döntött). Na meg most már itt is van Ferrari vs McLaren, no meg Audi, Aston Martin, BMW, Ford GT, Lamborghini, Mercedes és Porsche. Persze a technikákat privát csapatok versenyeztetik.
-
shteer
titán
válasz
dokee78 #45540 üzenetére
nem rossz, WP7-re hasonló:
F1 Calendar 2012 -
Xirtam
veterán
válasz
dokee78 #45525 üzenetére
A verseny jól indult számára egészen a 13. helyig jött fel a rajt után és több körön keresztül állta David Purley támadásait. A nyolcadik körben egy egyenesben az autó felfüggesztése eltört, a kocsi fejreállt és a kifolyó üzemanyag lángra kapott. A csúszó autó végül egy korlát mellett állt meg felborulva első kerekeivel a pálya felé fordulva. A balesetet hátulról aránylag közelről látó David Purley a pálya másik oldalán mintegy száz méterre megállt, megvárta míg a többiek elhaladak és átrohant a pályán Williamson égő autójához. Williamson még életben volt és nem voltak komoly sérülései, folyamatosan segítségért kiáltozott, és látva a pályabírók tehetetlenségét folyamatosan kérlelte Purleyt, hogy segítsen rajta. Azonban Purleynak egyedül nem sikeürlt talpra állítani az autót, és a tűz eloltása (lévén, csak egy poroltójuk volt) sem sikerült. folyt. . . .Roger Williamson Wikipedia
-
Zso2
őstag
válasz
dokee78 #45493 üzenetére
a hengerek száma nagyban befolyásolja a hangi élményt ezt ennél a vidinél lehet érezni:[link]
Azt is lehet látni az évek előrehaladtával mennyivel több Lovat tudnak szednek ki az autókból.
A video eleje meg közepe nagyon állat,de a végén a v8 már nem az igazi, a v6 sajnos valószínű még gyenguszabb lesz.Mondjuk a hang nem egy nagy tragédia a többségnek(nekem az),ha a Le még benne lesz az autókban,csak nehogy azt is leszabályozzák még kisebbre, egyszer már megtették.Kinyírják az F1-et.
Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest