- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Motion_Blur #20726 üzenetére
Nem W. tekeri jobbra a kormányt, hanem a fal ahogy nekicsapódott (-> Webber közvetlenül előtte elengedte, mert nem akarta instant kiszakíttatni a karját), miután megvolt az ütközés fogja meg újra, és tartja teljesen kitérítve, hogy ne kacsázzon mégjobban.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20745 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #20748 üzenetére
Ja, hát végül is Sato is kb. így kezdte az F1-es pályafutását.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #20745 üzenetére
Amit akkor nem hajtott szét azt idén bepótolta.[link]
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #20721 üzenetére
Bár teljesen mindegy mit írok, én elfogult vagyok, itt meg már divat Webbert köpködni.
De szerintem: a kormányt elengedte az ütközéskor. A Kocsi ezután olyan 3 keréken gurult, az ütközéstől és a törött felfüggesztéstől alapból visszasodródva a pályára.
Az általad linkelt videón egyébként 0:07-0:09 körül az látszik, hogy a kormányt jobbról hiába tolta felfele (balra kanyarodás), hiszen a felfüggesztés eltört. A jobb kerék a levegőben volt, a törött bal pedig befordulva(ezért sodródott vissza).
Mondjuk ezek után ha lefékez, akkor legalább megállhatott volna a pálya közepén is.A kép már a pálya közepén készült itt látszik a felvételből a legjobban, hogy felfele van tolva a kormány, bár hiába.
[link] -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #20721 üzenetére
Pont arra gondoltam, hogy ha ezt Schumi csinálta volna, akkor már kb 1000-rel több hsz lenne ebben a topicban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20713 üzenetére
ezt mondtam futam alatt barátnőmnek is, hogy kivihette volna a kocsit a kavicságyba szépen, onnan talán ki is tudták volna daruzni és sárgazászló-lobogtatással/rádión jelezhettek volna a többieknek, hogy ott legyenek óvatosak, mert valaki kint van... de ehelyett érthetetlen módon visszakormányozta a pályára a kocsit... keresztezve az ideális ívet, ahol jött a forgalom... alonso szépen elkerülte, rosberg viszont jól megszívta
...sajnáltam is...
azért nem akartam beleszólni itt a vitába, mert sokan védték webber-t, én meg nem vagyok egy nagy f1-guru, csak úgy láttam, hogy máshogy is megoldhatta volna... profi módon... más ilyenkor a lehető legbiztonságosabb helyre igyekszik kormányozni a kocsit, nem pedig be a sűrűbe... fura volt az egész, na... (schumi a 3kerekes futamán szépen elkormányozta a gépet ennél nagyobb vízben is... igaz, ő nem a falról pattant le, de a coulthard-dal való ütközés után is megpördülhetett volna)
-
lacos001
senior tag
válasz
Ha jól emlékszem,mi már a verseny után is ezt irtuk
kecseg 1 ember...
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Basszus, először annyira nem is foglalkoztam vele, aztán a visszajátszásra kicsit felkaptam a fejem, hogy akkor hogy is van ez, de ebből a belső kamerásból egyértelműen látszik, hogy ő irányítja vissza a pályára a gépet [okádósszmájli]
Pfff...még mondta is a verseny után, hogy mikor hibázott, olyan hosszú ideig tartott a kicsúszása és csak ült az autóban, úgy látszik volt ideje rá, hogy kigondolja mi is lenne a legjobb neki
Én a merci helyében bekérném a telemetriai adatokat amik úgyis azt bizonyítanák ami a felvételen is van, nem fékez és belekormányozza az autót a mögötte jövőbe....de mind1, mert a szememben most leírta magát, undorító!
Ez szándékos baleset okozás, ez még Piquet direkt kicsúszásánál is veszélyesebb...
Simán el lehetne tiltani! -
Oliverda
titán
válasz
Gondolod, hogy aki a pálya biztonsága miatt aggódva nem akart elrajtolni esőben az majd belemegy egy ilyen veszélyes megmozdulásba?
Másrészt én úgy ismerem Webber-t mint a legsportszerűbb versenyzőt a mostani mezőnyben tehát már azt sem tudom, hogy maga a gyanú hogy merülhetett fel egyáltalán.
-
greenmukk
tag
válasz
Motion_Blur #20636 üzenetére
pont kérni akartam hogy vki linkeljen már egykét ilyen dagonyás képet, hol találok még ilyeneket?
-
Oliverda
titán
válasz
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Forma 1 Dirt
-
shev7
veterán
válasz
Motion_Blur #20571 üzenetére
"Megint bebizonyosodik, hogy nem lehet VB-t nyerni első számú pilóta nélkül. Ha Törökországban Vettel nyer, ez a motorhiba lazán feleférne.."
Ha meg idoben rajottek volna, hogy iden Webberre kene epiteni es nem Vettelre, akkor meg Webbernek ferne bele lazan ez a hiba...
Ennek is pont annyi ertelme van mint annak amit te mondtal.
-
válasz
Motion_Blur #20593 üzenetére
Szerintem ha Wéber egy helyiségben lett volna vele, tuti agyonveri
-
Oliverda
titán
válasz
Ja, a német RTL-en meg 6:45-óta nyomják. Talán most lett vége de nem vagyok benne biztos.
Vettel-nek meg nem kéne feladni még szerintem. Alonso-nál még benne lehet egy motorhiba a levegőben, Webber-ről szerintem nem kell különösebben beszélnünk. Ráadásul Interlagos-ban sem ritka az esős verseny.
Hamilton is összekaparta magát a hatttalmas széteséséből. Itt még bármi lehet...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20577 üzenetére
Csak nehogy most ők legyenek szerencsétlenek, mint az rb-ok. Volt már rá bőven pl, hogy nem kevésbé esélyes lett bajnok.
-
törölt tag
válasz
Szerintem abszolut nem adta fel, egész egyszerűen azt érezte hogy mindent megtett, de ennek máshogy kellett történnie... Ha ezt belül is így érzi akkor szerintem még nagy esélye van, mert halál nyugodtan tud versenyezni, hiszen minek frusztrálja őt bármi is? Arra kell csak figyelnie hogy maximálisat kihozza magából, a sors meg úgyis alakítja önmagát. Ha ezt át tudja érezni akkor ebből a szituból megerősödve fog kikerülni.
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #20513 üzenetére
Azok után, amit a Red Bull művelt ebben az évben, szerintem pont ezt édemelték.
-
AmunRa
senior tag
válasz
Motion_Blur #20462 üzenetére
a nagyokat miért nem?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #20410 üzenetére
mi történt veled?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #20292 üzenetére
Vicc...2007 Fuji legalább ilyen esős volt ha nem rosszabb...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #20274 üzenetére
Én is nevetségesnek tartom....lassan nem lesz verseny esőben....
SC mögül rajtolnak.....szvsz gáz
Tippen:
Ham
Alo
But -
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur #20254 üzenetére
ahahaha,felgumizásnak annyi,jó verseny lesz
-
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur #20250 üzenetére
Feltennék a rücskös off-road gumikat
-
Misi 007
őstag
válasz
Jó ilyen hírre hazaérni legalább nem fogunk unatkozni a KOReAI futamon!
-
P00By
nagyúr
válasz
Tényleg sár!
Az jó lenne, megnézném
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #20248 üzenetére
esőmosta pályán az alacsonyabb mechanikai tapadás újfent a redbullnak kedvez
nichtgut
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #20243 üzenetére
semmi értelme
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #20239 üzenetére
Szerintem az lenne az optimális, ha Vebber, Alo, Button, Vettel, Ham sorrend lenne a végén.
-
válasz
Motion_Blur #20239 üzenetére
Szerintem itt annyira piszkos a pálya, hogy a szokásosnál többet számíthat, hogy melyik oldalról rajtolnak. Ez alapján Vettel, Alonso, Rosberg lesz kedvezőbb helyzetben.
-
greenmukk
tag
válasz
Motion_Blur #20222 üzenetére
jókedv,móka ,kacagás
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #20201 üzenetére
Úgy látszik, hogy Webber annyira nem szimpi Börninek mint a Mester volt anno.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #20189 üzenetére
De a mienk!
-
shteer
titán
válasz
igen. szerintem inkább legyen nálunk a töredező mogyoródon mint tőlünk távol lévő helyszínen
-
D.Orion
veterán
válasz
Szutyokring ez tetszik, de találó.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #20162 üzenetére
Most hogy Hülkenberget is ki akarják rakni...esélytelen bekerülni az f1-be még jó ideig csak teljesítmény alapján. Már a kis csapatok sem olyanok mint régen a minardi, valahogy nagyon fura arcok kerülnek be (Hispaniára gondolokm Brunónak el kellene mennie csontot rágni, nem kormányt tekergeni..). Minardinal azért előfordult egy két jobb pilóta, mint Webber vagy Alonso.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #20162 üzenetére
a MOL támogatását kellene megnyernie, főleg miután Talmácsitól megvonták
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #20118 üzenetére
"Gondolod, hogy ezt Webber nem adta volna a tudtunkra még melegében a csapatrádión?"
Ezt szerintem az edzés után és a verseny előtt mondhatták - annak fényében már érthetőbb, hogy miért idegbajoskodott Vettel a rajtnál - aki elsőnek fordul...Szerződése van jövőre, meg úgy egyébként is, melyik csapatba képzelnéd el?
ott ahol felmondanak egy szerződéssel rendelkezőnek... -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #20118 üzenetére
Virgin Racing
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #20096 üzenetére
De vicces egy cikk.
-
puttputt
őstag
válasz
Esetleg a "paddock" menzáján...
Jó, ügyes volt és remek volt nézni (nekem is nagy kedvencem a tavalyi bemutatkozása óta!)..., de hazai pályán futott, illetve biztos nem olyan egyszerű, mint ahogy...
-
Male
nagyúr
válasz
...és már azt is tudják mennyit fog ott keresni... azért ezeknek a pletykagyártóknak van fantáziájuk
(Kobayashinál nem sok rosszabb választás lenne Alonso mellé... Heidfeld pl sokkal inkább oda való lenne... de ez a pletyka majd két nap múlva jön
)
-
Oliverda
titán
válasz
Az f1lájv alapján már év eleje óta Kubicának kellene ülnie a másik Ferrari-ban. Be kéne őket tiltani.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20076 üzenetére
....hát én ezt komolyan nem látom... most pedig már 23"-on nézem (és itt tényleg nem is akadozik)
Szerk: Na jó, ennyi vörös fej nincs, mint amennyit most kéne kitennem: eddig Webber autóját néztem
Vettelé tényleg bemozdult... -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #20082 üzenetére
hát lelátóból nem sok lesz
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20076 üzenetére
Akkor a noti szivat ( az újabb flash-sel
)
Igen, oda ugrottam, 4:20-tól néztem az elindulásig. Mondjuk 12" + szaggatás, lehet ezért nem látom
IreN!CuS: Jaaa... na holnap megnézem nagyobban
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur #20059 üzenetére
itt meg jobbkézzel nyomja a baloldali gombokat, sajnos le van vágva az alja meg rárakják a feliratot, de azért látszik monza vettel
-
JColee
őstag
válasz
Bezzeg máskor az a baj, hogy semmi dolguk nincs a pilótáknak, és régebben meg a kormányzáson kívül még mi mindent csináltak, stb.
-
Xirtam
veterán
válasz
Betiltatnám!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #20042 üzenetére
6 fél az csak 3 egész
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #20027 üzenetére
Nem feltétlen Massa volt a ludas.
-
R
senior tag
válasz
Motion_Blur #19983 üzenetére
vasarnapra napfenyt josoltak a meterologusok suzukaban azt mondja vilagi
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #19981 üzenetére
én a forecánál meg pont azt látom hogy addigra fognak konszolidálódni a dolgok
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19952 üzenetére
Nagyon jo
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #19894 üzenetére
Én is adom amit TESCO-Zsömle. Emlékszem még a szingapúri szabadedzésről (be is írtam), hogy Vettel 5 tizedet adott _mindenkinek_ a mezőnyből. 3.-ban (főleg) Alonso oda tudott lépni, de így is szétverte az RB a mezőnyt.
Ennek fényében meglepő, hogy egyáltalán bármilyen ütésváltás ki tudott alakulni az időmérőre sőt (Vettel hiba ide vagy oda, kikapott). Azt a dolgot egyáltalán nem is tudtam hova rakni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy most is ez lesz, de legalább némi reményre lehet ok. Bár nem tudom, hogy a pirosak fejlesztettek-e valamit a legutóbbi pofavizit óta, a mclaren ugye igen, bár hamilton jól bekente magát szarral már rögtön az elején, neki így nehéz lesz felkapaszkodnia.
-
Oliverda
titán
válasz
A belső kamerás felvételekből (is) elég jól látszott, hogy nagy sebességnél még mindig az aszfaltot nyaldossa a Red Bull-ok első szárnya. Amennyiben nem fog esni (és nem fogják kiütni egymást) akkor sima RB 1-2 lesz vasárnap.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Miért jó az neked, ha Webber nem szerez pontot?
sz: Egyébként Szingapúrban is hatalmas RB fölény volt. A szabadedzéseken rendre 0.5, 1 és 0.6mp-et adott az első az őt követő konkurensnek, aztán mégse az lett a vége, amit prognosztizáltak...
-
primera1
aktív tag
válasz
Motion_Blur #19869 üzenetére
Kiminek tök felesleges lenne visszatérni,lásd Schumi
Túl sok a sikerre éhes fiatal,tele dinamikával,semmi esélyük az 'öregeknek',nincs ami motiválja már őket! -
Oliverda
titán
válasz
Azért a Renault-nak jó reklám volt...
-
AMD Power
titán
válasz
Ennek akkor lőttek!
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #19765 üzenetére
Márakinél nem számít, hogy hány éve vezet ? Tudom, vannak ilyenek is...
Te jó Isten, hányszor törhettem volna már össze a verdáimat "vérpisti" módjára, csak, mert nem érzékelem a bajt, nincs reflexem, vagy csak azért sem lépek a fékre, pedig a szitu megkövetelné, hogy más hibáját egy fékezéssel én korrigáljam...
Persze tudom, hogy a F1.-ben az okozott anyagi és erkölcsi kárt szinte sosem a hibázó sofőr fizeti.Stirlitz Ne mondj már ilyet. Sofőrök tömkelege így kezdte és abszolút össze hasonlítható. A fizika törvényei mindenre igazak, max. egy babakocsi versenyen a rázókő magassága nem annyira mérvadó, a kocsi hasmagassága miatt...
-
R
senior tag
válasz
Motion_Blur #19765 üzenetére
+1
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Motion_Blur #19743 üzenetére
Egyetértek!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #19743 üzenetére
áááá...sztem köze nincs Hamilton-hoz, én inkább Alonso-ra tenném, de akkora ló, hogy még azt is kinézem belőle hogy pártatlan -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #19664 üzenetére
nem is kéne erről többet vitázni
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #19440 üzenetére
Én nem sajnálom.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Miért akarsz te esőt? Roncs szeretnél látni?
Amúgy briós féle hadműveletre tuti lehet majd számítani.
-Mike-: Idén már semmi se biztos.
-
-Mike-
addikt
válasz
Akkor ma is egy sima Alonso győzelmet fogunk látni.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #19420 üzenetére
Vettel biztos le lesz rajtolva... még szerintem Button is el fog menni mellette.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #19386 üzenetére
de akkor nincs büntetés remélem
közben én is utánaolvastam de csak ezt találtam:
"A 18-as kanyarban megpördültem, ezért hátramenetbe kapcsoltam, majd vissza egyesbe, de lefulladt a motor." -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #19370 üzenetére
ez az időjárás gondolom befolyásolná az autók aero-tapadását
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #19360 üzenetére
Hogy néz ki ez a Nick?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #19360 üzenetére
Ez miért 18+?
-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #19317 üzenetére
Kicsit beteg? Szerintem brutálisan problémás eset.
-
bobsys
veterán
válasz
Motion_Blur #19317 üzenetére
ez biztos monza?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #19305 üzenetére
Ez csak simítás a belga utáni leminősítés után. Kötve hinném, hogy kellene nekik Lonzi után egy másik primadonna Lajos mellé, Lajos helyet meg még annyira se...
-
shteer
titán
válasz
kizárt, ő onnan megy nyugdíjba
-
D.Orion
veterán
válasz
Egy lassan 100%-ig gyári csapattá váló angol istálló német pilótát akar?
Ezt nehezen tudom elhinni, különösen az angol öntudatot ismerve. Szerintem itt pusztán arról van szó, hogy pont egy német újságnak nyilatkozott. Biztos foglalkoztatja a gondolat, de amíg vannak jó angol pilóták addig nem lesz ilyenről komolyabban szó.
Vettel-t én is szívesen látnám a Ferrarinál, hátha lenne egy szép évtizedünk megint.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19242 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #19242 üzenetére
egyébként is hülyeség mert ha vettel megtenné akkor nem színészkedne a rádióba, mivel elvileg saját döntésből bünti nélkül elengedheti a csapattársát ... bünti akkor van ha bizonyított hogy a csapat parancsolta ezt meg ... mindenesetre a fékre nem gondoltam volna ... nem volt kicsit instabil az az autó ha csak egyik oldalon fogta a kereket?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #19240 üzenetére
én azon csodálkozok hogy ezt nem vettél észre GYULÁM-ék, mivel én a régi képcsöves tévén is láttam
de az tuti levett 1 tizedet körönként -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #19159 üzenetére
Gyááááááá!
Alonso hogy el húzot. Sőt szerintem Massa elkapja Buttont!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #19143 üzenetére
Nyugivan!
Remélem Massa kocsija nem sérült Hamilton hülyesége miatt.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #19143 üzenetére
messze még a vége
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #19099 üzenetére
Szerintem Massa még Alonso-t is megeszi most. Viszont a csapatnak az lenne a legjobb ha Alonso gyors meglógna. Massa meg rajtnál megenné Button-t
-
popp
aktív tag
válasz
Motion_Blur #19009 üzenetére
Viszont túl sok öröm nem lesz benne a 7végén, kiiundulva a szabadedzésekből, szvsz ez is egy olyan verseny lesz, mint a hungaroring, ahol nagyon csúnyán ki fog kapni az időmérőn Rosbergtől.szerk.: ha jól értettem Webbernél elektronika hiba volt, és újabb motorcsere jön.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #19009 üzenetére
Ott már törött az első szárny vagy épp azon a kerékvetőn lett eltörve.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #18893 üzenetére
Nem ér ilyeneket linkelni, mert ha a röhögéstől leesek a székről, az biztos, hogy kiraklak!
-
SzalaiG
addikt
válasz
-
DigitXT
félisten
válasz
-
P00By
nagyúr
válasz
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18885 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #18868 üzenetére
Az összes angol és akármilyen nyelvű (így magyar is) cikk ebben a témában James Allentől ered.
Megkérdezett F1-es mérnököket a videóról és azok azt mondták a videón látott jelenségről, hogy az nagyfokú instabilitást eredményez azon pillanatban, amikor Vettel 'el is veszti az autót'.
Vettel pedig túlzottan rángatta a kormányt is, nyákos volt az aszfalt.
De az elgondolkodtató, hogy a Red Bull ennyire ügyetlen, mikor lekövet egy másik autót, előzni próbálja vagy kibújik mögüle. Nem lehet mindent a pilótákra kenni, ha a mérnökök is megerősítik, hogy a túl rugalmas szárny instabilitást okoz ilyen helyzetekben.
Webber; Melbourne, Valencia
Vettel; Isztambul, Spa-Francorchamps -
shteer
titán
válasz
én eddig úgy tudtam, hogy Vettel okozta
-
Oliverda
titán
válasz
joó is ezt firtatja...
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #18857 üzenetére
bár gyulámról is ezt mondanád....
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #18857 üzenetére
Hogyhogy?! Megsértődött?
Vagy netán már az RTL Klubtól is kilóg a lóláb?
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #18786 üzenetére
ez ismét túlzás
Mintha elfelejtenéd HunRing-t, ahol Hamilton nullázott, és azt is hogy az RB az eddigi 13 futamból 12 pole-t hozott (!!), a mezőny leggyorsabb kocsija, és ha, nem tudni mikor, de Vettel-t beteszik Webber mögé az kapásból 10 pont futamonként..és az eddigiek alapján:
-Webber 5 pole, 4 futamgyőzelem vs. Hamilton 1 pole 3 futamgyőzelem. -
popp
aktív tag
válasz
Motion_Blur #18786 üzenetére
nagy butaság lenne leírni Webber-t, élete formájában van
..
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest