- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
lacos001 #49345 üzenetére
"Mark egyet már elért a Forma-1-es pilóták két célja közül, nyert Monacóban, de még nem vezetett a Ferrarinál" - nyilatkozta Jones egy ausztrál rádióműsorban.
- ezek szerint a VB. cím megszerzése értéktelen dolog? Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki szerint Fisichella hatalmas baklövést követett el, aki ahelyett, hogy fellendítette volna a karrierjét a nyílt pályán versenyképes Force Indiábával, átült a kínlódós Ferrariba nyugdíjaztatni magát? -
hunnylander
őstag
válasz
lacos001 #24100 üzenetére
A sztártervező a logójukat is rendbe tette. (A képen nem ő, hanem Tony Cuquerella, a csapat verseny- és teszt-főmérnöke)
kpal: Ha morbid akarnék lenni, most előkeresném azt a fotóboltolt képet, amin F1 festésűek voltak a tankok. A Bahreini Nagydíj elmarad, talán beszúrják valahova a szezon végére ha jól alakulnak a dolgok, de túl sok esélyt nem adnék rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lacos001 #10703 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy a gyengébb csapatokhoz jól jönnek a "veterán 0"-ák kocsit fejleszteni. Példának ott van Trulli és Kovalainen a Lótuszvirággal, vagy barichelló-t is említhetném, aki Hulkenberget erősíti tapasztalatával.
Vagy ott van még Schumacher is, aki a legveteránabb a mezőnyben, bár rá illik legkevésbbé a "0" mint jelző...
kennystyle: Ehj, azt el is felejtettem.
De a lényegen az sem változtat. Alonso nem önszántából lökte ki, és ő is veszített annyit, ha nem többet mint Schumi.
eXodus: Hó jól láttam, pont azért nem tudta megelőzni, mert mire odaért már nem volt meg a 2+s. Mire lonzi mögé ért, megette a gumikat.
lacos001: Tudom, csak arra próbáltam utalni, hogy ez(ek) velejárója(i) a F1-nek. A kis csapatoknak égető szükségük van (volna...) stabil, tapasztalt pilótákra a fejlődéshez. És persze pénzre és türelemre. A Force India se a középmezőnyben kezdte, és lám, Soutil-nak bérelt helye van a Q3-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest