- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
PazsitZ
addikt
Valóban jelen esetben már teljesen mindegy, hogy marad egy évet még vagy most száll ki.
Nem akarok lenni az én megmondtam ember, de úgy rémlik tényleg megmondtam anno: Azzal, hogy visszajön csak veszíthet. Bejött. Persze attól még ő az aki annyi címet összegyűjtött, csak picit imázsromboló az eredményeket látni a neve mellett.De ami az egészben becsülendő, hogy nem kényszerűségből a pénzért jött vissza, hanem mert vissza akart jönni.
(#19843) b-type: Tényleg nem akarlak megsérteni, de fura, hogy hozzád mérve senki nem megfelelő vitapartner.
-
Nowhereman
őstag
Nos Suminak a korával nincs gond. Szerintem, ha valaki formában tartja magát, akkor 45 évesen is a toppon lehet. Mostanság nem nagyon volt rá példa, no de majd Barichello...
A gond az elvárásokkal van. És tegyük hozzá, hogy Sumi most a pontvadászatban le van maradva, mint egy kétes jövőjű újonc - miközben a 8. VB-t remélték tőle sokan.
A realitás, hogy Lauda egykor fiatalabb korban kisebb szünet után egy évig a második vonalban autózott, temérdek tesztkör után is leginkább fejjel nyerte meg a VB-t. Sumi berozsdásodott - mert lehet mondani hogy a gumik, meg minden - de Sumi fénykorában az alkalmazkodásáról is híres vont! És ugye a rozsdaoldó tesztek? A zérus szintjén. Szóval innét megverni az ifjú titánt... -
D.Orion
veterán
MS már jó pár hete lenyilatkozta, hogy Nico gyorsabb nála és már őt segíti ebben az évben. Jövőre nagyon sokat vár az új autótól és kész újra harcba szállni. Szüksége van még időre, hogy visszajöjjön a régi formája. Mondjuk egy ilyen versenyt szívesen látnék MS-től megint, onnantól lenne kuss a neve mindenkinek.
-
sh4d0w
félisten
-
hunnylander
őstag
Nem passzív, csak nem cápauszonyban vezetik a levegőt, hanem csövekben a szárny (oldal)falán/falában.
-
Iron Funeral
őstag
Én sem tudtam, hogyan működik, úgyhogy még régebben rákerestem, és már ugyan nem emlékszek a leírásra, de a lényeg, hogy ők csatorna nélkül vezetik rá az extra levegőt, papíron ugyanúgy működik mint az eredeti. (gyakorlatban meg nagyon úgy tűnik, hogy sehogysem működik szvsz.)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest