- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Szabesz #49173 üzenetére
Ez alapján írtam, hogy Grozsi kicsit engedhetett volna Alonso-nak, akkor MSC elé bőven befér, és akkor MSC sem próbálkozik a falon előzéssel. Ha engedi Alonso-t, akkor valszeg belül elmegy Massa is, és akkor kiesés helyett eljön 6.-nak. A "gondolkodó nagyok" inkább a 6. helyet választották volna, hiszen hátra volt még az egész verseny.
-
giigz
veterán
válasz
Szabesz #49173 üzenetére
Na igen, ezt is meg kellett volna néznem... Akkor visszaszívom, tegnap láttam már ezt a videót, csak ma jött ez a másik, és el is felejtettem, hogy itt tényleg nem lehet hibás Grosjean... Talán annyit lehet a számlájára írni, ha megy el mellette Alonso, akkor pár centit húzódhatott volna balra, és akkor elférnek négyen egymás mellett, mert akkor nem esett volna 1 métert Schumi felé, és nem lett volna baleset. De hát egy F1-ben tapasztalatlan pilóta mi mást tud tenni, csak elrontani más versenyét.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Szabesz #37014 üzenetére
Igen, kb. az ilyen szintű veszély miatt nincsenek puha pöcsű reklámarcok a moto-GP-ben, míg a forma1-ből lassan teljesen kiszorítsák tökös kőarcokat.
A fene vinné el csontos-kezű kaszás uraság ízlését! Nincs elég plebsnyomorító aljadék ember ezen a világon(akikről persze egy rohadt rossz szót se lehet mondani, ha megmihálylanak, a többi aljadék meg szenté avatja), hogy az ilyen pompás fickók között arat, akik a hétvégi sör mellé valami örömöt csempésznek az átlagjobbágy nyomorúságos életébe... -
shteer
titán
Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest