- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
tupacamaru #54644 üzenetére
köszönöm! azt hittem sokkal drágább lesz.
-
mexel
veterán
válasz
tupacamaru #54135 üzenetére
Köszi! Az a baj mindenképpen Libreelec-et szeretne a gépre most kipróbálni, egy másik ssd-n, nema win-es rész lesz érdekes most. De ahogy olvasgattam azt látom a Libreelec nem fogja vinni a 4k HDR-t semmivel.
-
magicbox
senior tag
válasz
tupacamaru #54047 üzenetére
Huh... Ezt inkább nem is kommentálom. nVidia forever... nVidia the best...
Szakadjatok le rólam. Mindenki elmondja a tapasztalatát, vagy véleményét, és azt használ amit akar és úgy használja ahogy akarja... De az a legviccesebb, hogy alapból 1030-al indultam neki a projektnek, de ha az nekem nem tetszik, akkor már elbuktam
-
PapG.
tag
válasz
tupacamaru #53572 üzenetére
Miért ne tudna a J4205 HDR-t? Azt írják róla: Supports HEVC (H.265) 10b @MP level 5.1 (GPU accelerated). Ez nem azt jelenti?
-
csiby222
aktív tag
válasz
tupacamaru #53403 üzenetére
Értem rendben köszönöm a válaszokat.
-
válasz
tupacamaru #53116 üzenetére
Nagyon köszi.
Ilyen riser kábelt hol kapok szerinted? -
válasz
tupacamaru #53102 üzenetére
Ez az fps különbség gondolom nem akkora nagy baj. Vagy igen?
Köszi -
válasz
tupacamaru #53100 üzenetére
RX 550-ből nem találtam passzívat.
1030-ból van, ha azt mondod elég nekem, az még olcsóbb is.Köszönöm
-
atika88
senior tag
válasz
tupacamaru #53068 üzenetére
Nem csak az lenne a cél. Hanem egy hétköznapi élhető médiás Windows alapgép, egy KODI-val elsősorban. Praktikus méretben.
-
válasz
tupacamaru #53019 üzenetére
RX 560-nak a HDCP verziója az 2.2 ?
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #53019 üzenetére
4k alá minden kevés lenne, ha madvr is futna alatta.
-
troll81
addikt
válasz
tupacamaru #52758 üzenetére
szia amit kineztem hasznaltan az kb 250 eu Intel NUC I5-5250U + 16GB DDR3 ez lessz nem kell uj sem ugy h egy probat meger
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #52739 üzenetére
Világos, megvan. Köszi
-
_Smooth
senior tag
válasz
tupacamaru #52709 üzenetére
Ebben a pillanatban akartam rákérdezni
J4005-re mintha láttam volna ilyet, hogy HEVC 10bit támogatott.
Viszont DC csatis lapot kb egyáltalán nem találok, szóval marad a PicoPSU.Köszi
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #52470 üzenetére
A TV lejátszója is jobb, mint az S905
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #52454 üzenetére
Kicsit tüzetesebben is megnéztem a dolgokat. A gép egy Asrock E350M1 alaplap, 4GB RAM (ez kevés Win10-hez, minimum 8GB kell), GT 1030 VGA, Samsung Q6. A szoftver MPC-BE, madVR alapbeállításokkal plusz a UHD filmlejátszós topik összefoglalójában leírtakkal módosítva és 4k 10bit HDR filmmel próbáltam. Minden film elején, valamint beletekeréskor dob el frame-eket a lejátszó, de után tökéletesen, akadásmentesen játszik le. Kicsit kevés a proci neki, de folyamatos lejátszáskor beáll olyan 70-80%-ék körülire a terhelés. GPU load olyan 60%-ék körül van a 2GB VRAM az majdnem teljesen "tele" van. Van egy S905W-a Amlogic-os lejátszóm is és azt kell hogy mondjam a képminőség szembetűnőbben jobb a GT 1030-al. Gyanítom a TV lejátszójától is, bár ezt nem néztem meg.
Azért vettem a GT 1030-at mert bele akarom rakni egy riser kábellel a jelenlegi "HTPC"-mbe (Asrock J4105) abban van elég erő.
-
chros
őstag
válasz
tupacamaru #52458 üzenetére
Szenzacios, kepet kerunk!
-
gjanner
tag
válasz
tupacamaru #52441 üzenetére
Köszi az infót! A PicoPSU méretezésében gondolom egy ekkora lapot 1 HDD-vel 120W-os verziónak el kellene vinnie? Van erre valami értelmes kalkulátor (amiket találtam kidobták, hogy 100W körüli a fogyasztás - gondolom max terhelés mellett - és vegyek hozzá 150-160W tápot - ez nekem annyira nem tűnik reálisnak, hatásfok ide vagy oda).
A saját konfigomban nincs ventilátor, tökéletesen elvan már több, mint 3 éve, gondolom ha PicoPSU-val lenne megoldva a táp, akkor ugyanúgy nem igényelné a ventilátort a gép. (Mondjuk tegyük hozzá a sajátom egy hátulról kellően szellős Silverstone ML06 házban lakik, 50-55°C szokott lenni a max. hőmérséklet, a haver háza még csak nem is körvonalazódott.) -
válasz
-
python1
veterán
válasz
Van itthon 2ilyen lapkával szerelt lapm,de megmondom őszintén,hogy külön kártyával még nem próbáltam.Köszi az infót!
-
válasz
tupacamaru #51966 üzenetére
Ez(ek) komplett beszélgetés egy része (aminek van eleje és vége)
Majd alakul ez. Ha nem ragaszkodnának ahhoz ami nincs is, vagy nem is tud, akkor nem lenne probléma. -
válasz
tupacamaru #51960 üzenetére
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #51928 üzenetére
Igen, azóta eltelt 1 év, de nem tudtam megkeresni, hogy mi van az AMD-vel, ugyanis az AMD a Windows HDR megoldását használta / ja. Az NVIDIA-nak van külön HDR API-ja, amit a madVR tud bekapcsolni és kikapcsolni attól függően, hogy HDR-t vagy SDR-t játszol le és ezért nem kell a Windowsban foglalkozni vele. Ettől független sokan panaszkodnak az egész Windows HDR kezelésére, mert csomó játéknál is felemásan megy vagy rosszul működik.
-
válasz
tupacamaru #51877 üzenetére
Azért árban kicsit több (11-12 szerese) az a kábel.
+ MM: Csak tudnám, miért ragaszkodik hozzá ennyire a gyártó!? Majd még a végén komoly "kompenzáció/térítés/egyéb.." amit még kérni is fogok...ez már hatalmas megtévesztés, félrevezetés vagy nem is tudom milyen kategória. -
válasz
tupacamaru #51865 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
tupacamaru #51827 üzenetére
Hát igen, pont ezt olvasgatom a pentiumos NUC-ról is: most már talán van olyan driver, ami támogatja a hdr-t, de még olvasgatok majd kicsit. Ha már csere, full-os gépet szeretnék, hogy megint pár évig ne legyen gond. Amint mehet a torrent is, ha úgy adódik és nem kell a ventiket hallgatni, ha nem szükséges. Ez a lap amúgy abból a szempontból is jó lenne, hogy akkor nem kellene lecserélnem a mostani erősítőmet, mert mehetne a gép közvetlenül a TV-be, a hang meg optikain az 5.1-be. Ja, és ami fontos: fanless a kicsike, mellé meg mehet egy paneltáp.
De ha Nuc lesz, akkor sajna erősítőt is cserélnem kellene majd, aminek a pénztárcám kifejezetten nem örülne. -
Formaster
addikt
válasz
tupacamaru #51716 üzenetére
MPC+MadVR páros, egy 1060-as VGA-val, meg 7700k-val. A másik opció, ha zárós időn belül nem jön Enterprise LTSC-re HDR támogatás, akkor van egy i3 7xxx proci+lap kombóm és beállítom HTPC-nek, ehhez viszont nincs még RAM és VGA-sem. Dedikált VGA-val mennyire érdemes nekifutni i3 7xxx vonalon? Most meg nem mondom, talán 7100
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #51587 üzenetére
4K-n mit skálázol fel?
Ahhoz nem kell semmi. FullHD-t is jól felskáláz bármilyen mai TV, szerintem nem sokkal jobb egy RX550 által elbírt madVR algoritmustól.
-
Patice
Topikgazda
válasz
tupacamaru #51555 üzenetére
Elméletileg nem is kellene teszt ehhez.
Amit felsoroltál ahhoz min. HDMI2.0a speckójú kimenet kell egy lejátszón, HTPC-n.
Értelem szerűen a fogadó oldalon is tudnia kell ezt a megjelenítőnek. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
tupacamaru #51555 üzenetére
Beírod ide az IGP/VGA típusát és megmondják. IGP esetén függ az alaplap HDMI kimenetétől is. A Windows-os KODI biztosan nem tudja még a HDR-t, az LE-sről meg én nem tudom tudja e már.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #51342 üzenetére
Most nézem ezen a lapon nincs HDMI kimenet, de van az illetőnél egy GA-J1800N-D2H is, azon van, igaz csak két magos proci van rajta. Gondolom még az is elég...Bár én a az első verziót választanám egy HDMI-DVI átalakítóval.
-
kocsonya
tag
válasz
tupacamaru #50410 üzenetére
Összességében mennyivel lett jobb a HTPC-d a váltást követően?
Nem találok teszteket, hogy mégis mennyivel gyorsabb a j4105.
Én főként NAS-nak és távoli asztallal windows-os elérhetőségnek használom a q1900-ast, de nem tudom eldönteni, hogy váltsak vagy sem.
Kb 30e Ft lenne a váltás, mert csak új lap és memória kellene, a régiért talán adnának 20e-t.
Van a két rendszer között ekkora előrelépés azt figyelembe véve, hogy a video kimenetet én nem használom? -
MasterMark
titán
válasz
tupacamaru #50410 üzenetére
A Kodi-ban és a Windows-ban is változott a képkezelés, az már bőven elég a különbséghez.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #50221 üzenetére
Képfrissítési gyakoriság beállítása: Ki Ha ezt bármelyik másik opcióra váltom, akkor ha leállítok egy filmet, a TV azt írja hogy nincs jel a HDMI port-on.
-
stigma
addikt
válasz
tupacamaru #50232 üzenetére
Igen, ezt nen tudod gariztatni merr szoftveres nyűg.
Nekem is sok nyügöm van vele, én hosszutávon linuxal fogom hasznalnai, persze ha vannak hozzá driverek.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
tupacamaru #50232 üzenetére
Ez szoftver hiba nem hardver, ezzel nem küldheted vissza.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Nem akarok "okoskodni" de a HDMI kábeleket nem szabad az eszközök bekapcsolt állapotában dugdosni. Csak, ha a PC és a TV/monitor is ki van kapcsolva.
-
stigma
addikt
válasz
tupacamaru #50223 üzenetére
Lap hivatalos oldala => Link
Intel chipset driver (itt van sima zip vagy exe-s változat)
-
stigma
addikt
válasz
Áh, nekem ilyen jellegű problémám nem volt eddig.
Legfrosebb drivereket a hivatalos oldalrol szedtem le, chipset drivert az intel oldaláról. Esetleg próbáld meg a chipset drivert ujratenni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tupacamaru #50195 üzenetére
Persze, hogy ki lehet. 4K videó ugyan úgy lejátszható vele, csak akkor 1080p-re (vagy amilyen felbontású a megjelenítőd) lesz konvertálva "menet közben".
Ez amúgy megint egy érdekes téma, mert a legtöbb 4K-s anyag HDR-es, vagy HDR-ből van SDR-re konvertálva (kivéve a direkt SDR-es 4K tesztvideók). Tehát jó kérdés, hogy mennyire torzulnak így a színek az 1080p-s verzióhoz képest, ami "gyárilag" SDR.
A legjobb teszt method összehasonlítás:
Ugyan annak az filmnek a 4K HDR, 4K SDR, majd az 1080p-s verziójába belenézni egymás után.
Mivel nincs HDR "tudás" a lapon, így HDR->SDR konverzió sem lesz. Így valószínű, hogy a 4K HDR verziónál fakóbb lesz a kép és a színek. A 4K SDR és 1080p-s videó közötti különbség pedig egyrészt függ az előzetes HDR->SDR konvertálás módjától is.
Mindez mondjuk FHD TV estén, illetve 4K, de HDR nélküli tudású TV esetén érvényes. 4K+HDR-es TV-n nem kérdés melyik néz ki "jobban".
Legalábbis, ha jól kalkulálom...
-
stigma
addikt
válasz
tupacamaru #50133 üzenetére
Hát én tutira bevittem volna a postára, mert letörni nem olyan egyszerű egy ilyen lapon azt a fajta hütőbordát.
Amúgy Ramok úton vannak hozzám, pénteken fogom összeépíteni a gépet, szombaton fogom tesztelni.
-
Skillet
addikt
válasz
tupacamaru #49922 üzenetére
Lehet még kapni? Én egy asrock Q1900DC-ről váltottam J3160DC-re, de csak mert muszáj volt, mivel az előző lap megkotlott. Amúgy, szerintem nem érdemes váltani. Valami frissebb lapot kellene megvárni.
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #49848 üzenetére
Az a baj, hogy a J1900 egy nagyon gyenge proci. 2006-ös asztali szint, már most is alig használható bármire videón kívül. Másra fogod használni? 1x-es slotban szerintem nem lesz jó egyébként.
-
MasterMark
titán
válasz
tupacamaru #49848 üzenetére
Nem PCI-Express?
PCI-X így néz ki.
-
dave182
senior tag
válasz
tupacamaru #49801 üzenetére
Jelenleg 1 notebook-kal szolgálok ki 3 tv-t plex-szel. Nincs se médiabox se semmi, 3 okostv és a notebook-on a megfelelő mappák megosztva. A htpc/NAS a TV-k irányába csak tárhelyként funkcionálna.
-
vatomi
aktív tag
válasz
tupacamaru #49741 üzenetére
Még lehet, hogy megpróbálok egy ASIX chipes usb lan-t, de tényleg unom már a vacakolást. FHD-n könnyű volt az élet HTPC mellett.
Patice: sajnos igazad van, valamelyik ujjunkat harapnunk kell...
-
Patice
Topikgazda
válasz
tupacamaru #49741 üzenetére
Az S905X soC csak 100 Mbitet tud LAN-on. Amit linkeltél, annak is a leírásában alul a hálózati résznél max. 100 Mbit van.
-
MasterMark
titán
válasz
tupacamaru #49611 üzenetére
De ez még mindig nem erről szól. Ott a cikk jól leírja, hogy a helyes kombináció a lényeg, nem az hogy egyik vagy másik, csak ne legyen rosszul keverve, mert annak ez lesz a vége, hogy bebukik a fekete, vagy fakó lesz az egész.
-
gorbep
senior tag
válasz
tupacamaru #43945 üzenetére
-
Patice
Topikgazda
válasz
tupacamaru #42602 üzenetére
És a hardveres gyorsítás is be van kapcsolva? (A képen mind a 4 CPU mag ~60% körül dolgozik, mintha szoftveresen dolgozna csak.)
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #42601 üzenetére
Nem nyert, így is dobja.
Teljes képernyős nézet használata->Be
Képfrissítési gyakoriság beállítása->Mindig
Lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz->Ki
Képfrissítési frekvencia beállítás->Mindig
Függőleges szinkronizálás->MindigEzek vannak beállítva jelenleg.
-
canniball
nagyúr
válasz
tupacamaru #42599 üzenetére
A képfrissítést jól állítottad be?
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #42366 üzenetére
N-es Windows verzió nem jó
Ha mégis az van, akkor ezt fel kell tenned, aztán pedig beszerezni egy normális Windows változatot a jövőbeni telepítésekhez. Kodi beállításait rakd ezután alaphelyzetbe vagy rakd újra az egészet
Minden drivert frissítsd fel a legújabbra, Intel honlapjáról a legújabb VGA driver, legújabb hangdriverek stb
-
Ribi
nagyúr
válasz
tupacamaru #41249 üzenetére
No igen, 2 nagy winyó 20+20W körül, kicsi kb 5W, rendszer könnyen lehet 15-20W és máris ha egyszerre indul minden akkor simán kevés lehet az a 60W.
-
jézusom
addikt
válasz
tupacamaru #40683 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy régi deck, vagy egy classic xbox jó lenne átalakítani, de inkább egy ilyet vállaltam be, mert lusta voltam.
-
Picur123
csendes tag
válasz
tupacamaru #40554 üzenetére
Hol tal'ltad azt a ventilátort?
-
Probert75
addikt
válasz
tupacamaru #40556 üzenetére
Nem lesz folyamatos üzem, csak néha egy-egy film vagy két három sorozat rész. A nyári üzem lesz a mérvadó, amikor a szobámban nem igazán 21 fok van, mint most.
-
Probert75
addikt
válasz
tupacamaru #40554 üzenetére
Fúrtam rá vagy 100 lyukat, pont a proci hűtőbordája fölé. Tegnap zárt tetővel volt üzem közben 45-50 fokos. Majd hosszútávon elválik a dolog.
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
tupacamaru #39225 üzenetére
HD audio-t (DTS HD MA, TrueHD Audio) nem tudja a J1900, sőt képminőségben is bőven elmarad a kaveritől!
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #38812 üzenetére
Megtaláltam.
-
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #38033 üzenetére
Beállítások/Video/Fájl lista/alapértelmezett művelet (vagy valami ilyesmi)
-
canniball
nagyúr
válasz
tupacamaru #36039 üzenetére
Pedig az nem egy mai film.
eastsider!
Nem tudom mennyi az FSP, de ha a linkeltnél jóval drágább akkor nézz körül pl. itt, lehet hasonló áron/kicsivel többért találsz. -
Menotti
aktív tag
válasz
tupacamaru #35128 üzenetére
Ha megvan az asztal,akkor a Kodi parancsikonjára jobb egérgomb,tulajdonságok,belekatintassz a billentyűparancsba,majd lenyomod a kívánt távirányító gombot..(lehet többet is le kell) nekem a színes gombok közül a kék jött be...szélen van,sötétben is egyből megtalálom
-
generic
senior tag
válasz
tupacamaru #35131 üzenetére
Hétvégén leszek otthon, majd kipróbálom, s beszámolok a fejleményekről, ha arra meg jön a távirányító.
-
generic
senior tag
válasz
tupacamaru #35128 üzenetére
Asrock a350m1
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #34428 üzenetére
nekem 2gb volt a win 10 alatt és nem éreztem rajta,hogy igenyelne a +2gb-ot
-
Patice
Topikgazda
válasz
tupacamaru #34357 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó kiadni egy külső DAC-ra. Kb. 10.000 Ft-tól határ a csillagos ég, de a megcélzott hangrendszer miatt én sokat nem áldoznék a DAC-ra sem. Egy USB-s DAC-kal valószínűleg jobban szól majd a Modecom, de nem kell elszállni árban.
Vagy egy jobb hangkártya is megfontolandó az integrált hangkeltő helyett. Mondjuk egy Asus Xonar DX már biztosan jobban szólna az alaplapi helyett, de ennyiért már kapnál külső DAC-ot is.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
tupacamaru #33732 üzenetére
Úgy látom senkinek nem jött át, hogy mért hoztam fel az asztalit. Nem azt akartam kihozni, hogy mért nem passzív hanem azt, hogy gondolom azt se 55-60fokon tartja idle.
Túl lehet magyarázni, de ennek a "kis szar gép"-nek (ha már így írtad) se jó ha ha kazán belülről. ha nem a kondiknak, akkor a RAM-nak, SSD-nek.....bármi másnak. -
Froclee
őstag
válasz
tupacamaru #33540 üzenetére
oldalt tudsz változtatni nézetet.
-
drdr
senior tag
válasz
tupacamaru #33530 üzenetére
Itt egy leírás hogyan lehet pl. "Mese" menüt létrehozni...Remélem segít...
-
zolaas
senior tag
válasz
tupacamaru #33528 üzenetére
Nekem pontosan így van. Aeon Nox felület, és kiraktam 1 gombot " Gyerekek" felirattal, almenübe pedig Video, kép, zene pontokkal. A főmenün nem aktiv a gomb csak almenüből tudják indítani. viszont, ha Filemanager mód van beállítva, ott nem tudja a folytatást a filmeknél, csak fájl módban. Azt mondjuk még nem néztem, hogy ha a "folyamatban" gombot is kirakom almenübe, akkor mit csinál.
No meg én visszaraktam az utolsó XBMC-t ( Gotham), mert a távom érdekes dolgokat művelt a Kodi-ban és meguntam, h hol jó hol nem...Más: melyik kiegészítőt használjátok filmekhez, ami tud magyarul is? Nálam a Port.hu van fenn, de pl Rio, Rango, Hupikék törpikék, Jégkorszak részek közül nem talált semmit sem...
-
kovy79
őstag
válasz
Jah, hogy az bonyolult? Napok, hetek kérdése és a gyerkőc gyorsabban fogja kezelni, mint te!
Akkor én is azt ajánlanám, mint harylmu, bár én nem tudom, hogy az Aeon Nox-ban ki lehet e tenni mappát a főmenübe. A gyári felületen tuti nem. -
Froclee
őstag
válasz
pl a meséket külön mappába rakod és főmenüben csinálsz egy mese menüpontot az nem jó? alap skinben nem lehet tudtommal menüpontot csinálni, de pl aeon nox-ban igen
-
kovy79
őstag
válasz
tupacamaru #33526 üzenetére
Ha a Videók/Fájlok-ra mész, ott az eredeti mappastruktúra van (a filmeknél meglévő filminformációkkal).
-
oba
addikt
válasz
tupacamaru #33450 üzenetére
22-23 fokos szobában
újra pasztáztam a cpu -t most, meg raktam a házba egy kis ventit, de elég gyengécske...
most idle -ben 25-30 fok, egy hd youtube videónál 40ig megy felha viszont leveszem a ház tetejét, akkor idleben 18-20 fok, hd youtube videónál pedig max 30
szóval majd ha lesz rá keret átköltöztetem a konfigot egy normális házba, mondjuk egy picivel nagyobb microatx-miniitx házba
de megnyugodtam, hogy nem hardveres a gond, most szépen üzemel a gép
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #31887 üzenetére
próbálkoztam olcsóbb nas-oskat,de hálozaton keresztüli írás/olvasási teljesítményük az energia takarékos kis próciknak köszönhetően elég korlátozott hiába a gigabites hálozat.Ekkor döntöttem úgy,hogy beszerzek egy Dell poweredge sc440*es szerverkét
ebből hirdetnek egy újabbat a HA-n dell poweredge T100 jó áron
mintha a notebookban lett volna a merevlemez írás/olvasás szempotjából és nem elhanyagolható,hogy a torrent is atomstabilan ment 120/10M neten non-stop és utána találtam egy XPEnology-t amivel igen komoly nas-t hozhatunk létre szinte bármiből.azok a nas-ok amik érnek valamit 70-től felfelé kaphatóak.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #31884 üzenetére
az a baj a 20k ig hirdetett nas-okkal,hogy harmat gyengék
-
canniball
nagyúr
válasz
tupacamaru #31669 üzenetére
Vannak akik ezt használják és nem panaszkodtak, úgyhogy gondolom jó lesz.
-
canniball
nagyúr
válasz
tupacamaru #31662 üzenetére
Mindkettő jó, de ha van okoseszközöd akkor arra van alkalmazás e célra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tupacamaru #29642 üzenetére
4K az nem csak procifüggő, ott már HDMI 2.0 is alapfeltétel.
3D-t tud AMD Athlon is. -
Melorin
addikt
válasz
tupacamaru #29593 üzenetére
Vagy ha veszek egy pl. ILYEN házat, akkor két legyet ütök egy csapással (ház+táp).
Vagy van valami hátránya egy ilyen egybecuccnak? -
Melorin
addikt
válasz
tupacamaru #29588 üzenetére
Mi az a paneltáp?
-
agent_k
őstag
válasz
tupacamaru #29222 üzenetére
Tökéletesen, akadás mentesen viszi. MPHC vagy más olyan lejátszó kell hozzá, ami tudja használni a GPU-t.
-
PeterPH
senior tag
válasz
tupacamaru #29222 üzenetére
A J1800 sem kevés, van HW gyorsítás, minimális a CPU használat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest