Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Froclee #40980 üzenetére
Olyan mint a Plex igen. Nem csak linux alapokon: [link]
Külső hálózaton is akarom elérni a filmeket, tudtommal a samba nem ajánlott csak belső hálónál. AZ NFS share-t még nem ismerem.
VPN-nel gondoltam, hogy elvileg működne, de talán nem egyszerű a VPN-t belőni mások véleménye alapján, én még nem néztem utána.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
_Smooth
senior tag
-
_Smooth
senior tag
válasz
Froclee #39017 üzenetére
Az az, köszönöm. Arra gondoltam.
És emlékeim szerint ez alapból nincs bekapcsolva.Naming files részével nekem csak a seed a problémám. Tudnám, hogy nevezzem el őket, csak akkor nem seedeli többé. (nem vagyok torrent guru - többségét csak azért szedem le, mert kényelmesebb, mint a lemezekkel bíbelődni, ráadásul szépen lapozható a videotár a kodinak köszönhetően).
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz
Froclee #38481 üzenetére
Jaja. Nekem van pl olyan filmem, hogy 2 felé van vágva, mindkét rész külön mappában: CD1 és CD2.
Ehhez képest nekem hozzá sem kellett nyúlnom, a Kodi egyként kezeli. És nem külön, speciális scrapert keresnem hozzá, tehát nem olyan mintha feliratot kellene vadásznom direkt 2cd-s változathoz. -
PistiSan
addikt
válasz
Froclee #38285 üzenetére
Eljárt felettem az idő, régen mindig a kacsás videóval riogatták a médialejátszókat, minden esetre kipróbáltam az általad linkelt oldalt, de mivel lassú a netem és bíztam a cuccban, azért csak az utolsó előttit töltöttem le. Jellyfish-120-Mbps.mkv hálózatról játszom le nasról, átlag 30%-os cpu használatot eredményezett a lejátszás, 1x 2x felugrott 40%-ig is. Szerintem jó darabig nem lesz lecserélve ez a kis 3150-es procis lap.
-
wopi
aktív tag
válasz
Froclee #37041 üzenetére
Picit olvasgattam a témában. Azért fura, amit írsz, mert amennyire írják, Raspberry pi is megbirkózik a 3d lejátszással. Nem vagyok 100%ig avatott rpi-ben, de amennyire láttam, openelec alatt volt ez a Youtube-os videó szerint, amit láttam. Persze azt már belátom, hogy az E350es brazos proci kevés lesz ehhez.
Az is lehet, hogy valamit benéztem, nem vagyok még teljesen otthon a 3d témában sem, csak a megoldáson agyalok. Vagy az, amit láttam nem is az, ami nekem kell? Linkelni a yt videót, ha kell holnap, telefonról írok.
-
wopi
aktív tag
válasz
Froclee #37041 üzenetére
Köszi a felvilágosítást! Mondjuk fura... Linux alatt semmilyen külső lejátszót nem tudok beállítani, ami támogatná ezt?
Esetleg alternatív megoldás van? Azon túl, hogy használjak windowst. Ha külső HDD-re teszem a filmet, akkor vajon a TV le fogja tudni játszani? Bár ez itt kicsit off, tudom...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
lehella
senior tag
válasz
Froclee #33080 üzenetére
Köszi, ezzel sikerült már mindent beállítanom, kivéve egy dolgot: folyamatosan nyomva tartva a hangerő fel/le gombokat jó lenne, ha végigmenne a skálán és nem kellene végigpötyögnöm a kívánt hangerőig.
Szerk - Dudee: Van telós app, csak pratikusabb a fizikai visszacsatolása a gomboknak, meg nem is kell naponta tölteni ezesetben az eszközt
Igen, sajnos nem tudja a weboldal szerint a TV, menüben sincs erre utaló dolog, pedig csak másfél éves tv
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz
Froclee #32090 üzenetére
Na jelentem a keymap editorral mindent be tudtam állitani 5 perc alatt amit szerettem volna, így nincs már szükségem az egér bill kombóra, a harmony-val elérek mindent amit akartam!
Menüben a távirányítóról is előjön a context menü (ami a jobb egérgomb volt eddig), lejátszás közben Codec infohoz sem kell már a billentyűzet és egy gombnyomással tudok végre hangsávot és feliratot váltani/ki-bekapcsolni! -
windlord
őstag
válasz
Froclee #31330 üzenetére
Mert ez egy hdmi -s avr.
Tehát hdmi -n belövöd neki a műsort és ő felskálázza a video tartalmat 1080, az audiot meg értelemszerűen kiküldi a hangfalaknak.Most én csinálhatom azt, hogy hdmi -n a tévének adok képet, optikán, koax -on meg a hangot az erősítőnek, de nem hinném, hogy ennek így kellene működnie...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Denon RCD-N12 HEOS Hálózatos CD-Receiver - garanciális
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor eladó, CSAK 190 óra van a lámpában!
- Harman/Kardon 5.1 hangrendszer, felsőkategóriás erősítővel
- Bolti ár -200 ezer! ÚJ BONTATLAN Samsung OLED 165 CM-es UHD TV eladó 3 év gyári garanciával!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér Kék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest