Hirdetés
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
tupacamaru #33528 üzenetére
Nekem pontosan így van. Aeon Nox felület, és kiraktam 1 gombot " Gyerekek" felirattal, almenübe pedig Video, kép, zene pontokkal. A főmenün nem aktiv a gomb csak almenüből tudják indítani. viszont, ha Filemanager mód van beállítva, ott nem tudja a folytatást a filmeknél, csak fájl módban. Azt mondjuk még nem néztem, hogy ha a "folyamatban" gombot is kirakom almenübe, akkor mit csinál.
No meg én visszaraktam az utolsó XBMC-t ( Gotham), mert a távom érdekes dolgokat művelt a Kodi-ban és meguntam, h hol jó hol nem...Más: melyik kiegészítőt használjátok filmekhez, ami tud magyarul is? Nálam a Port.hu van fenn, de pl Rio, Rango, Hupikék törpikék, Jégkorszak részek közül nem talált semmit sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest