- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Probert75 #40550 üzenetére
Hát, szerintem, ha ráteszed a tetejét akkor szépen bentreked a meleg levegő.A vinyó és a proci szépen felfűtik egymást. Gondolom a tetején sincs szellőzőrács. Én nem ajánlom hogy így használd. De ha beüzemeled akkor majd meglátod a hőfokokat. Én egy magnódeck-be építkeztem, és betettem egy 92mm-es halk ventit, mert pont akkora volt a deck magassága. A vinyó hangosabb mint a venti alapjáraton.
-
canniball
nagyúr
válasz
Probert75 #40461 üzenetére
Ha volt ilyen az nagyon régen lehetett, az XBMC 11 óta használom a szoftvert és nem emlékszem ilyenre.
_Smooth!
Nem jól sejted. Nálam is passthtrough van beállítva s mint írtam úgy tűnik max. DTS megy ki a Win-ból, pedig az erősítő HD képes (de legalább lekeverve megszólalnak a HD hangok). A BayTrail-nél is volt korábban ilyen probléma de ott már megoldotta egy driver frissítés, Braswell-hez a jelenlegi állás szerint ez még nem érkezett meg. -
canniball
nagyúr
válasz
Probert75 #40024 üzenetére
Úgy tűnik kicsit bumm bele módon vágtál neki, egy "sima" (nem thin) ITX lappal egyszerűbb lett volna a dolog...de remélem a többiek által adott tanácsok alapján megoldódik a dolog!
Nem tudom tudsz-e róla, de van valahol egy topikunk ami ilyen témával foglalkozik (mármint PC építése régi eszközök házába), ha gondolod nézz be oda is!gjanner!
Azért nem száz százalékos a dolog, nekem a legutóbbi reinstall után kihagyott pár filmet, ne lepődj meg ha néha ilyen is előfordul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest