- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
MaxxDamage #51962 üzenetére
Mi a gond pontosan? Hogy nem tud 100Hz-et bemeneten fogadni 4k-n vagy, hogy 120-at tud fogadni FHD-n?
A 120Hz mehet, mert ezek 100/120-as panelek. Ebben hülyeséget válaszoltak szvsz.
A másikban viszont igazuk van: a panel 100/120-as, 4k-s is tud annyit. A bemeneti jel kezelése más kérdés, gyanítom sehol nem írták le, hogy tudja fogadni. 50-60-at fogad, gyárt belőle 100-120-at interpolációval.
Ha nagyon kell ezt vélhetően ki is mérnék neked műszerrel.szerk: Most látom, hogy semmi újat nem írtam. Kifejtették felettem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Tehát sehol nem állítja, az hogy egy traktorszerelő mit írkál neked az semmit nem jelent. Sok sikert a továbbiakhoz.
PeterPH Mondjuk ezek már elég régi cikkek, de én azt kerestem, csak nem találtam meg, amit utoljára linkeltél. Azt hogy az LG mit ír erről.
Az én TV-mben is natív 120Hz-es panel van. És FullHD felbontásig én is ki tudom választani a 120Hz-es képfrissítést. És szerintem ezt tudja is. Afölött csak 60Hz-es képfrissítés van. Hátha valaki többet tud erről, hogy natívan vagy interpolálva tudja ezt a frekvenciát.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Te még mindíg kevered a megjelenített képfrissítési frekvenciát a TV által fogadott jel képfrissítési frekvenciájával.
Így működik az LCD-tévék 100 Hz-es képfrissítése
Minden, amit a tévék képfrissítéséről tudni érdemes
HDMI-PC supported modeMenj nyugodtan BT-hez, bírósághoz, akárhová, még az is lehet hogy neked adnak igazat (mindenkinek jogában áll tájékozatlannak/hülyének lenni, még nekik is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest