- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dagobah
csendes tag
-
gjanner
tag
válasz
Celtis #45281 üzenetére
Akkor már csak egy kérdés. OE-ből a Fritsch féle verziót használom (6.0.98), mert valaki tavaly decemberben azt javasolta... (hogy pontosan miért jó ez az EGL dolog, sajna nem tudom és nem is olvastam nagyon utána)
De a standard LE az már tudja az előzőleg fejlesztett dolgokat is (pl. ezt az EGL témát)?
Bocs ha nagyon láma a kérdés... -
róland
veterán
válasz
Celtis #45281 üzenetére
Az LE fejlesztői forkolták az OE-t és azt fejlesztik. (Gyakorlatilag az OE-nél maradt az alapító fejlesztő, a többiek "átmenetek" az LE-hez. Annak idején írtak valami fejlesztési, kiadási nézeteltérésekről.)
Már a KODI weboldalán is a LibreELEC-re mutat a link a v17 beta4 hírben.
-
törölt tag
válasz
Celtis #45168 üzenetére
Nekem a Confluence-vel voltak problémáim Krypton alatt (MVC build) Most pontosan már nem emlékszem, de nem volt rendesen beállítható.
Ha kell, vagy fontos, visszakereshetem, hogy mi volt a gond pontosan.
Estuary működik 100%-osan. meg nem zárom ki az user errort sem, ezért offban szóltam csak. -
StLui
veterán
válasz
Celtis #44678 üzenetére
3.1-es win-nél sem tini voltam. Sajnálom, hogy ennyit fáradtál, én a beüzemelt RPi-t sem tudtam használni, nem csak KODI-t szeretném futtatni, hanem azért netezni is szeretnék, ez sem ment RPi-vel, szó szerint bekapcsoltam és nem tudtam mit csináljak, 5 perc után nem is érdekelt. Munkámhoz win kell, amit használunk könyvelő program csak azon fut, így sosem érdekelt más, mert minek. Addig kézzel könyveltem, emiatt vettem csak számítógépet is régen először.
Anno a popcorn A110-et , majdnem baltával csapkodtam szét amikor mindenféle linux parancsokat kellett volna futtatnom hogy normálisan működjön, minden szót a kötőszavakon kívül szótáraznom kellett volna, hogy valamit értsek az ajánlásokból, azóta eszembe sem jut popcorn közelébe menni sem.
-
zimi1991
aktív tag
válasz
Celtis #44622 üzenetére
Szia!
De megvettem.
A cél az ha csak zenét akarok hallgatni ne kelljen mennie a tv-nek ahhoz, hogy lássam mit csinálok...
Az nem zavar ha netán film közben is megy...
A popcorn a500 pronak jelenlegi ár 240e, ennyit talán nem emészt fel a pc...
Hozzá teszem a ház nem annyiba van nekem mint a bolti ára... -
törölt tag
válasz
Celtis #44381 üzenetére
A leírás szerint valóban tud (talán inkább tudni fog). Én ezért vásároltam meg a készüléket.
A fórumot böngészve viszont sajnos kiderül, hogy bár a remény él, egyenlőre nem működik.
Természetesen amikor a készülék saját oprendszerét használtam akkor beállítottam külön a hangbeállításnál, majd az adott lejátszónál szintén beállításra került a HDMI. Sajnos vagy nem jött hang egyáltalán, vagy lekonvertálta
Az elec-ec használata sem hozta az eredményt
Van 1-2 ember, aki úgy ítéli, hogy jó (sztem elfogadja, a konvertálást, vagy nem tudom), esetleg nem meri bevállalni, hogy elrontotta a vásárlást
Több fórum említ liszensz problémát a készülékkel kapcsolatban is, mások a hardver 7.1-es túlterhelését nevezik meg a hiba okaként.
Nem akarnék 160at elkölteni, ha jó lenne 40ből is
-
Melorin
addikt
válasz
Celtis #43875 üzenetére
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 37mn
Bit rate : 11.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.301
Stream size : 7.56 GiB (82%) -
cinemazealot
addikt
válasz
Celtis #43688 üzenetére
Ez RPi? Van esetleg egy másik ugyanilyen darab, amire rá tudod zúzni ugyanezt a konfigot, hogy lásd, valóban a Kodi a ludas és nem a vas?
Vagy próbáltad más hangkódolású anyagokkal? Esetleg önálló hangfájlokkal? Kódolt (MP3, AC3, esetleg DTS) és kódolatlan (WAV) fájlokkal is ki kéne próbálni, mert ha előbbieknél rossz a hang, utóbbinál meg jó, akkor biztos(abb), hogy a hang dekódolás szállt el: a frekvencia transzformációban egy oktávval lejjebb csusszannak az egyes felharmonikusok. De ez lehet hardveres gond is (a HDMI elszállása is erre utal).
-
stigma
addikt
válasz
Celtis #43264 üzenetére
Re, akkor az alábbi értékekre változtattam meg, most gyorsban nézek egy 1080p-s sorozatot, vagy belepörgetek hogy minden renden van e:
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<readbufferfactor>1.4</readbufferfactor>
<cachemembuffersize>62914560</cachemembuffersize>
</network>
</advancedsettings>62914560 =60*1024*1024
Remélem így máér minden jól fog menni
-
stigma
addikt
válasz
Celtis #43248 üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült megoildani ahogy írtad, gond nélkül lefutott, 1080p-s film bepufferelt , semmi akadás nem történt.
Az alkábbi sötétebb sort tettem még bele:
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<readbufferfactor>1.4</readbufferfactor>
[B]<cachemembuffersize>0</cachemembuffersize>[/B]
</network>
</advancedsettings>Maga a videon mikor megállítottam, lehetett már látni, hogy a bepufferelt rész hol tart pontosan.
Köszönöm a segítséget.
(#43257): Tényleg lehet skin függő, de ha nem is meglátom a nézet változtatását, mert lehet ott állítottam valamit.
-
stigma
addikt
válasz
Celtis #43248 üzenetére
dugesz77,Celtis : Köszi mindkettötök gyors válaszát, de picit csaltam
Délután választ mondok, de feltettem a Libreelec 7.0-t , 10 perc alatt konfigoltam és eddig úgy néz ki pöpecül megy. Délután egy 1080p-s filmet megnézek hogy tényleg minden a helyén van vagy sem.
Viszont egy apróbb kérdésem lenne, ez csak extra jelleggel.
Filmeket és sorzzatokat smb-t betettem, a hozzá tartozó oldalról leszedte a szükséges infókat(TVDB.com...)Mikor a Filmek menüre állok, akkor a Film neve és imdb osztályzata látható, viszont én 2-3 hete valamit állítottam és a film mellett megjelent egy ikon hogy SD, 720p vagy 1080p-s film amit megtalált.
Amiket leszedtem eddig addon-ba az az alábbiak:
- Youtube, Opensubtitles(feliratok miatt), Watchdog (törölni/tisztítani a könyvtárat ha valamit már kitöröltem) , Artwork Downloader.Ide még lehet kell valami addon nem emlékszem, de ha kinn lenne egyszerűbben látnám ha véletlen 2 ugyanolyan filmet szedtem le 1080p vagy 720p-s.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #42623 üzenetére
Felraktam az OE7 béta verziót. Ez már Kodi 16.1-et tartalmaz. Kipróbáltam 4K-s filmmel és pontosan azt csinálja, amit szeretnék. 1080p-re van állítva a video kimenet. Erre skálázza az 1080 alatti felbontást, viszont 4K-s forrás esetén 4K-ra vált a kimenet.
Azért fontos ez, mert az 1.4-es HDMI miatt 4K-s felbontáson nem tud 50HZ-et kiadni a HTPC, így TV (focimeccs) nézhetetlen volt fix 4K-s felskálázással.Valamivel jobb is lett a 4K lejátszás a QC5000-es lapon. Most már van olyan 4K-s tartalom, amit már majdnem akadásmentesen le tud játszani. Nem tudom mi az oka ennek. Talán optimalizálható a szoftveres dekódolás? Elképzelhető még lényeges javulás?
-
stigma
addikt
válasz
Celtis #41891 üzenetére
Re. Sikerült minden egy kivételével , mégpedig Opelenec Dev-et feltettem, egy csomó build jött fel, melyben csak openelec változat jött fel, régi és új is, sajnos a 16-os Kodi(Harvis-t) még nem találtam.
Majd megnézem, hogy melyik almenüben tudom majd aktivizálni a kodi-t 15.2-ről 16.-ra.Köszi a segítséget, a művelet max 10 percet vett igénybe.
-
Mankó
veterán
válasz
Celtis #41776 üzenetére
Egyet is értek veled meg nem is.
Egy erősebb nas is bele kerül 50-be (ARM-es modellek, ami Celeron lenne már 80k) és közel nem lesz olyan erős, mint a szóban forgó mini PC. Ha egy füst alatt kiválthatok 2 eszközt, akkor miért ne lépjem azt meg? A fogyasztás 3-400 Ft vs. 600-1000 Ft 24/7-es felhasználás mellett fullra terhelve az eszközöket, nem számottevő.
Maga a NAS egyértelműen többet tud, de minek ha nem használom ki a funkcióit? A Zyxel is többet tud torrentnél és streamnél, de erre kell csak.Nem az a lényeg, hogy megteszem, mert megtehetem, hanem költség, fogyasztás csökkentés ésszerű keretek között. Mindenképpen kellenek a vélemények, mert jó a megerősítés, másrészt meg más szempontokat is jó figyelembe venni.
Sajnos az otthoni PC nincs kihasználva. Néha 1-1 office, esetleg érettségi javítást végzek rajta, az asszony tornázik rajta, heti 1x, 2x van bekapcsolva, amit megcsinálhatnánk a laptopon is vagy a tv-n.
Ehhez egyáltalán nincs szükség i3-4330 procira 2x4 gb 2400-es memóriára, stb extrákra. Ezeket a funkciókat lazán kiválthatná a BRIX és mellette a stream, letöltés is pattogósabb lenne jóval.
Úgy mond egy NAS lenne, amit ritkán netezésre, egyéb light tevékenységre is használunk het 1-2x, 1-2 órára.Vagy lehetne NAS és média lejátszó kiváltása is. Ez a verzió is életképes, de akkor is ott marad elhagyatva a számítógép a másik szobában, amelynek havi használata nem éri el a 10-15 órát. Feleslegesen áll benne a pénz.
A cserével még pénz is szabadul fel, nem csak hely és ésszerűbben lehetne kihasználni a rendelkezésre álló eszközöket.
-
Patice
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
Celtis #41636 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, sajna most tudtam csak gép elé kerülni, kicsit huzamosabb ideig. Köszönöm, hogy ennyien próbáltatok segíteni.
"Pontosan az az elvárás, hogy magától működjenek a dolgok, és ezt tudja is a Kodi."
Az a bajom, hogy egy példát is említsek, hogy a Kodi, random hibákat generál. Van pl egy American Dad mappám, mivel ezt a sorit nem ismertem, az első évad van letöltve, igaz, ez még SD és 4:3, de gondolom, ez nem probléma. Nem tudom milyen kódolású avi, de Kodi simán játsza.
És, az Istennek nem hajlandó beletenni, a médiatárba. Ugyanaz a mappa szerkezet, mint a többi sorinál, de csak file-ból tudom indítani, vagy nem Kodival nézem megMár frissítettem, kivettem, más mappába tette, kiszettem az almappa struktúrát, és nincs ott
Sample: Alapesetben, nekem sincs benne, de a Whitney-hez betette. Épp ez a gond
Ha mindnél ott lenne, tudnám, hogy nem hiba, vagy bug, vagy nem tudom, hogy minek nevezzem. De csak a Whiney-nél van, így mit állítsak be másképp?
screenshot: Most mit értesz saját mappám alatt? Nálam úgy néz ki, hogy almappákból áll az admin/download/Transmission mappa, mint pl filmek, sorozatok, Blu Ray Disc, értelemszerűen csoportosítva, és sorozatokon belül is, a sorozat címekkel, külön mappák vannak. Ezeket TM-ben variálom, amennyire lehetséges. Így, a torrent és a média mappám, voltaképp ugyanaz.
Jelenleg így néz ki a gyökér mappa szerkezete.
Az american dad és a The Flash, problémás esetek voltak, azért vannak kívülA 3D-be pedig a Kodi - tudtommal - csak osztottképest tud, de én BD-ről szeretnék, frame packed-et játszani
Ami egyébként, még madvr-rel sem jött össze, sajna.
Ezt persze betudom a saját bal...ságomnak, de tény, hogy nem egyszerű, mivel, nekem 3x-ra sem sikerült
harylmu
ezt en se ertem. plusz hogy miert rakja sorozatokat meg filmeket egy mappaba.
Valamit benéztél, külön mappám van mindkettőnek
woodworm
Másolgatást is kerülném, ha lehet.
Ott van egyszer letöltve, a teljes anyag, átnevezés, mappa struktúra még belefér, de nem akarok időtlen időkig, 20-40GB file-oket másolgatni.
-
válasz
Celtis #41515 üzenetére
Nem tudom. Nekem az jött le, hogy az AMD-s GPU-k drivere a win-en jobb minőséget ad.
Ki kellene próbálnom a TV kártyát is, mert ha win-en menne jó minőségben akkor biztosan szoftverhiba a kockásodás.
Régen volt a gépen a win7-es média center. Azzal simán bekapcsolt a gép a távirányítóval. Openelec alatt nem tudom elérni. Ha beállítottam a felvételt akkor is elindult és kikapcsolt a végén. Ezt se tudom beállítani most az Openelec-en.Ezért gondoltam, hogy meg kellene próbálni, csak melyik win-t tegyem fel?
-
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41498 üzenetére
Teszteltem már a filmeknél a hiba helyét, és ugyanazt a jelensort többször is megnéztem, és mindig máshol jelentkezett a hanghiba. Így ebből sem tudtam messzemenő következtetést levonni.
Teljesen véletlenszerűen jelentkezik össze vissza. Egyre jobban hardveres hibára gyanakodom. Mikor véletlenül egy filmet a Kodival kódoltattam, és az AVR multichannel-t írt ki, akkor az egész film lement hanghiba nélkül.
Csak azt nem értem, hogy egy kölcsönkapott asztali médialejátszóval tesztelve, viszont ugyan csak nem volt semmi hibaEddig amiket teszteltem:
HTPC -> LG TV (nincs hanghiba)
HTPC -> AVR -> LG TV vagy Sony projektor (van hanghiba)
HTPC -> AVR (multichannel) -> Sony projektor (nincs hanghiba)
Asztali médialejátszó -> AVR -> LG TV (nincs hanghiba)
Ja és a két megjelenítő miatt van a láncban egy HDMI elosztó, de természetesen teszteltem a láncot az nélkül is, de a hiba akkor is jelen volt. -
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41495 üzenetére
Igen, úgy van beállítva pár napja.
A hang ahogy írtam 0,5mp-re marad csak ki, olyan mintha egy gyors új-mozdulattal egy mute-t nyomnál. Tehát tényleg egy pillanat, de arra elég hogy idegesítő legyen. Főleg úgy, hogy néha egy félperces jelenetsor alatt 2x-3x jelentkezik. De van olyan mikor 10-15 percig egy hiba sincs.
A héten megpróbálkozok újra a Kodi.log-al, hátha okosabb leszek. -
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41481 üzenetére
Áááá
hogy én mekkora egy lúúúzer vagyok....hát ott volt egész idő alatt előttem a megoldás, és nem láttam a fától az erdőt
Na sikerült felvarázsolnom a config.txt-t oda, ahova egész hétvégén eddig nem sikerült...baszusNa, akkor folytatódik tovább az ökörködés...
mivel új helyzet állt elő.
-
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41481 üzenetére
Leformáztam a rendszer pendrivot Fat32-re, majd feltelepítettem újra az Openelec-et, majd bedugtam a laptopba, és megint formázni akarja a Windows. Így nem tudom Win alatt szerkeszteni a meghatón található fájlokat. Ha viszont hálózatok keresztül próbálom elérni a rendszermeghajtót, akkor látom a tartalmát, sőt egyes részeit tudom is szerkeszteni, csak a Flash(boot) részét nem engedi. Bár most találtam valamit, azzal még megpróbálkozom, de utána feladom.
-
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41481 üzenetére
Na, ez az, hogy a Windows nem is látja a pedrivot (formázni akarja), ha a laptopba betolom. Ha a HTPC-be van bedugva, és fut a rendszer, akkor látom a Flash meghajtót, csak akkor meg nem enged hozzáférni ahhoz a részhez.
Vagy Windows alatt kellene megformáznom a pedrivot Fat32-re, és úgy rátenni az Openelecet
mondjuk ez most jutott eszembe
-
paler
aktív tag
válasz
Celtis #41391 üzenetére
Szia !
Azt megpróbáltam de számomra túl átláthatatlan, legalább készít 10 fél log-ot, és azon belül is a legtöbbe amiket irkál az nekem túl Kínai.
De amit adtál linket azt átolvastam, és az alapján találtam még vagy egy tucat hasonló topikot is, ahol hasonló jellegű problémával küzdenek, így azt amit ezekben javasolnak az megpróbálom én is megcsinálni.
Csak azt nem tudom még, hogy ezt a config.txt fájlt majd tudom-e egyszerű szövegszerkesztővel szerkeszteni windows alól, mivel anno egy másik fájl szerkesztésével is próbálkoztam, igaz akkor parancssoron (ssh commands) keresztül, de az istenér nem engedte lementeni. -
gjanner
tag
válasz
Celtis #41290 üzenetére
Igen, így van, a szomszéd routerével működik.
- Gyári fw van rajta. Érdemes lenne ezek szerint lecserélni és tesztelni, hogy megoldja-e a problémát?
- A fix IP-t (HTPC-ről beadva) még nem tudtam kipróbálni, mert Kodiban nem is engedi módosítani ezt, míg egyszer fel nem csatlakozik rá. De gondolom ezt SSH-ból valahol a connman-nal meg lehet oldani. Jól gondolom?
- Az egyetlen belepiszkálás a működés/nem működés között az a hálózat kihúzása lehetett stream közben. De ez nem hiszem, hogy gondot okozhat egy "érinthetetlen" rendszernek.
- Kodi logokat ellenőrizni fogom, de akkor először routerrel kezdjek, ugye?
Hogy érted azt, hogy ellenőrizzem a WiFi kártyát a PC-ben? Fizikailag, szoftveresen?Köszi előre is!
(Rejtély számomra ez az egész, de különösebben nem fog izgatni a miért, ha megoldódik valahogy.) -
gjanner
tag
válasz
Celtis #41188 üzenetére
ipconfig-ra nem dob választ (?!)
DE, megoldódott közben... Oszilaci javaslatára megkerestem az OE settingset (ehhez vissza kellett váltanom a Confluence skinre, Aeox Nox-ban nem találtam ilyet). A WiFi engedélyezve volt, azonban a Bluetooth nem, benyomtam és rögtön látta a WiFi hálózatokat. Ezután tesztelésből kikapcsoltam a Bluetooth-t és ugyanúgy látta a WiFi hálózatot. Nem tudom, lehet ez adott neki egy kezdő lökést. Ezután a dmesg-már bedobta a wlan0 autentikálást, MAC címet, stb.
Bár kissé érthetetlen, hogy ehhez a BT-t kellett aktiválni, de mindegy a lényeg, hogy megoldódott, köszi a segítséget mindenkinek!
[22114.340521] Bluetooth: Core ver 2.20
[22114.340565] NET: Registered protocol family 31
[22114.340568] Bluetooth: HCI device and connection manager initialized
[22114.340579] Bluetooth: HCI socket layer initialized
[22114.340585] Bluetooth: L2CAP socket layer initialized
[22114.340597] Bluetooth: SCO socket layer initialized
[22114.347003] Bluetooth: BNEP (Ethernet Emulation) ver 1.3
[22114.347009] Bluetooth: BNEP filters: protocol multicast
[22114.347017] Bluetooth: BNEP socket layer initialized
[22229.134064] wlan0: authenticate with a0:f3:c1:c5:96:8c
[22229.141077] wlan0: send auth to a0:f3:c1:c5:96:8c (try 1/3)
[22229.248004] wlan0: send auth to a0:f3:c1:c5:96:8c (try 2/3)
[22229.249828] wlan0: authenticated
[22229.251254] wlan0: associate with a0:f3:c1:c5:96:8c (try 1/3)
[22229.255618] wlan0: RX AssocResp from a0:f3:c1:c5:96:8c (capab=0x431 status=0 aid=1)
[22229.263498] wlan0: associated
[22229.263570] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready -
gjanner
tag
válasz
Celtis #41182 üzenetére
dmesg és lspci egyértelműen mutatja, hogy a rendszer látja a kártyát. A lentieken kívül van még néhány sor dmesg-re, amiben kiad némi infót. Nekem nem úgy tűnt azok alapján, hogy gondja lenne a rendszernek a kártyával, de nem vagyok nagy Linux guru... Van ötleted esetleg, hogy hogyan tovább?
Ha itt látja a rendszer, akkor gondolom BIOS-ban ettől többet már nem kell tennem (jelenleg engedélyezve van az Onboard LAN és WiFi Radio opciók). Ettől többet nem találtam a PCIe slot - WiFi-re vonatkoztatva.dmesg:
[ 3.476106] Intel(R) Wireless WiFi driver for Linux
[ 3.476112] Copyright(c) 2003- 2015 Intel Corporation
[ 3.484764] iwlwifi 0000:02:00.0: loaded firmware version 8.83.5.1 build 33692 op_mode iwldvm
...
[ 3.577753] iwlwifi 0000:02:00.0: Detected Intel(R) WiFi Link 5100 AGN, REV=0x54lspci:
02:00.0 Network controller: Intel Corporation WiFi Link 5100Köszi előre is a fáradozást!
-
Ispy
nagyúr
válasz
Celtis #41155 üzenetére
Igen, ezen agyaltam én is, hogy melyik a legjobb megoldás, aztán arra jutottam, hogy egy minőségi pendrive majdnem annyiba kerül, mint ez az ssd. Vagy nem?
Memóriánál is 3k a különbség, nem akarom nagyon kicentizni, nem baj, ha marad benne tartalék, hátha egyszer csak kedvem támad egy wint-t telepíteni rá (jelenleg biztosan nincsen).
-
törölt tag
válasz
Celtis #40999 üzenetére
Szerintem a PC-nek az erősítő EDID-jét kellene látnia.
A gond az, hogy ha a tévé be van kapcsolva a láncban, akkor a pc automatikusan vált a tévére, és ugrottak a HD hangok. Csak sztereó szól, az is forrástól függően.
Ha a tévé ki van kapcsolva és csak az erősítő megy, akkor van HD hangom, ilyenkor más a hangeszközöm.
Másik tévével működik rendesen, az enyémmel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged