- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom,hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem, ha nem akkor elnézést és kérem a moderátorokat, hogy töröljék a hozzászólásom.
Van egy E-350-es (konkrétan egy Ascrock E350m1) mindenes kis gépem, 4GB rammal, sok HDD-vel + win7. Főleg filmnézésre/zenehallgatásra használom. Játékra és hasonlókra nincs szükségem, arra van másik PC.
Elgondolkodtam rajta, hogy lecserélném, persze ha van megfelelő alternatíva.
Milyen hasonló alacsony fogyasztású, de fürgébb (erősebb) konfigra lehetne lecserélni?!Elég régóta nem figyeltem az integrált vagy alacsony fogyasztású asztali PC piacot.
Mostanában mi a best buy? AMD és Intel is érdekelne, bár gondolom a kisebb gyártó valamelyest olcsóbb.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged