- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zimi1991
aktív tag
válasz
Patice #44648 üzenetére
Processzor ügyben az az igazság, hogy már nem bízok meg az intelben, 1 év alatt már ez 4.ik intel konfigom, de folyton vannak érdekes anomáliák amiket a másoknak össze rakott amd-s konfigoknál nem tapasztalok...
Nvidia meg konkrétan az őrületbe kerget a drivereivel mostanában...
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem érzem lassabbnak az amd-t, sőt mintha a windowson belül gördulékenyebbek lennének az ablak megnyitások és a programok is picit jobban pattognának,pedig az intelem egy 6700k egy asus deluxe-ban, szóval nem éppen gagyi kategória már.
De lehet, hogy placebó vagy ilyesmi
Most hogy így mondtad megnéztem az árakat és tényleg nem drágább az intel sem... -
zimi1991
aktív tag
válasz
Patice #44637 üzenetére
Szia!
Köszönöm az instrukciókat, ezzel már lesz támpontom elindulni...
Házban gondolkoztam a 21 colos verzión, de az már nem mutatna jól a recieverem mellet így maradt ez...
A házhoz világítós távirányító van és szofver is van ami win7 es de viztos vagyok benne megy 10-el is.
Touch ha nem megy az sem baj nincs is igazábol rá szükségem...
Gpu ba rx 460 ra gondoltam egyből, de nem zárkózok el drágábbtól sem.processzorban ha bírja akkor megint csak amd-ben gondolkodnék, nem igazán akarnék intelre költeni inkább azt az összeget rádobnám egy erősebb rx-re...
Ez a gép csak only multimédiára lenne áldozva.
A külön htpc ötlete akkor jött amikor megvettem a gtx 1070-et a gépbe és rájöttem, hogy jem való filmezésre egyentalán úgyhogy biztos igazak a pletykák, mert akármilyen lejátszóval és kodekkel nézem egyszerűen szaggatnak a filmek amit én régebben nem tapasztaltam amd vel sem és intellel sem... -
zimi1991
aktív tag
válasz
Celtis #44622 üzenetére
Szia!
De megvettem.
A cél az ha csak zenét akarok hallgatni ne kelljen mennie a tv-nek ahhoz, hogy lássam mit csinálok...
Az nem zavar ha netán film közben is megy...
A popcorn a500 pronak jelenlegi ár 240e, ennyit talán nem emészt fel a pc...
Hozzá teszem a ház nem annyiba van nekem mint a bolti ára... -
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mit gondoltok érdemes-e htpc-ben gondolkodni egy komolyabb popcorn a500 pro média lejátszó helyett?
A gondom az vele, hogy nincs rendes kijelzője, csak 1 hdd megy bele, nem lehet későbbiekben bővíteni ha jönne új technológia ami meg kívánja és még csak nincs is hasonló méretben mint a házomozi többi komponense...
A kérdésem az lenne, hogy milyen hardver ajánlott szofverekből mivel érdemes használni?
A 4k az alap követelmény elvégre a tv tudja és későbbikben úgyis elfog terjedni a 4k.
Házam az volna és a lineáris táptól sem riadok vissza...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest