- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
t.zolka #47256 üzenetére
Innen letöltöd a 10 bites dll-t és beteszed a Handbrake könyvtárába: [link]
Én a Visual C++ verziót szoktam letölteni, elvileg az a leggyorsabb.(#47259) envagyok: Gyakorlatilag ez is VBR, mert Avg bitrate néven kell megadni, ezen kívűl Constant quality-t tudsz beállítani, de az csak 1 menetes.
-
Celtis
veterán
válasz
t.zolka #45922 üzenetére
Akkor még egy BIOS upgrade talán segít.De hosszabb távon úgyis az újabb Kodira kell majd váltanod.
Amúgy szerintem ez user error lesz. Lehet, hogy másként kell előcsalni ezt a lehetőséget. Pont az új skinnél írják, hogy van ilyen "recently added movies" widget.
Lehet, hogy inkább ezt kellett volna kérdezned és nem a 7.0.2.felrakást, hiszen neked nem a 7.0.2 kell, hanem az a funkció. Én mondjuk nem tudom a megoldást rá, mert nem használom ezt, de lehet, hogy más vágja egyből.
-
válasz
t.zolka #43543 üzenetére
A OpenELEC/LibreELEC tudtommal eddig csak Raspberry Pi-n tudja a 3D-t.
De lehet azóta fejlesztettek valamit, milyen vas amúgy Intel vagy AMD? Intelen kisebb az esély, AMD-n több.
Vagy kénytelen leszel Win-re alapozni.
(#43534) Janaboy:
Szerintem az 1440x900-ra lekonvertálás is beleszólhat a dologba, lehet ezt nem tudja hardveres gyorsítással végezni a proci, így szoftveresen kell megoldania, amit már nem biztos, hogy elbír.
-
canniball
nagyúr
válasz
t.zolka #41572 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Egyszer a Q1900 lapom meggágyult, mindenáron olyan felbontást akart tolni amit a monitor nem bírt; kis időre áramtalanítottam így helyrebillent.
Néha az N3150-re is panaszkodik a TV, de az szerencsére pár másodperc után mindig átvált a helyes felbontásra. -
Oszilaci
senior tag
válasz
t.zolka #41558 üzenetére
az lesz az és ha most tiltva van akkor auto-ra kell állítani ha jól emlékszem ,nem vagyok otthon de este megnézem
Deep S5 az lesz a ludas a korlátozásban
mostanában én is küzdök a H61-es asrock lappal ,mert néha simán elindul magától a gép
és a kis piros led villog ahogy dolgozik
-
canniball
nagyúr
válasz
t.zolka #41545 üzenetére
Pont ilyen vevőm van (csak felcsévélhető kábellel és másmilyen távirányítóval).
A biosban nem trükköztem semmit, szerintem ugyanúgy állítottam be mint te; jobb híján én is bill.-ről indítom. Persze én is morcos vagyok emiatt, az előd Brazos-szal problémamentes volt a dolog.
A bármilyen jelre bekapcsol megoldásnak sem valószínű hogy örülnél, így akkor is elindul ha pl. a TV-n állítom a hangerőt...Ispy!
Előre kár ráparázni, talán pont a tiéddel fog normálisan működni. -
Warter
addikt
válasz
t.zolka #30060 üzenetére
Jó pár hsz-szel korábban leírtam, hogy hogyan lehet megoldani, keress rá a nevemre a keresővel.
Tessék itt van. Illetve annyi még, hogy miután felraktad az addont, fel kell venned a koncertek mappádat videoklipként a médiatárba. És az addont beállítani kereső feltételnek.
-
Celtis
veterán
válasz
t.zolka #29345 üzenetére
Az optikai kimenetnek három lába van. Ebből az egyik az SPDIF a máis kettő a test és az 5V.
A forrasztást csak utolsó lehetőségnek javaslom, akkor ha végképp nem találsz megfelelő alaplapot és végképp nem felel meg az optikai kapcsolat.
Én csináltam már ilyet, igaz nem PC-n, hanem egy műholdvevőn, de tökéletesen működött. -
Celtis
veterán
válasz
t.zolka #29338 üzenetére
Szerintem max olyat találsz, amin alaplapi SPDIF tüske is van. Erre tudsz rádugni egy RCA csatlakozót direktben.
Egyébként az optikai csatkazóig digitális jel megy. Csak rá kell forrasztani egy kábelt az adatvezetékre. Nem bonyolult 3 lába van: táp, test, adat. Be kell tenni két ellenállásból egy osztót meg egy leválasztókondit aztán kész.Az alábbi képen a balszélső csatinál lévő alkatrészek kellenek.
-
PuMbA
titán
válasz
t.zolka #28944 üzenetére
Ha valami nem megy, akkor nem kell erőltetni, tegyél fel Windows-t
Én is 3 évig Linuxoztam, mert azt hittem, hogy egyszer működni fog egy dolog normálisan, de ez nem így működik. Vannak olyan konfigok, amin jól megy a Linux és vannak olyanok, amiken sehogy se, mert egyszerűen zavar van a gépezetben.
-
válasz
t.zolka #28570 üzenetére
Memóriából játszva jobb minőségű hangot lehet kinyerni egy PC-ből és már elég sok lejátszó program támogatja ezt. Amikor mondjuk abbahagyod a zenehallgatást, akkor törlődnie kellene igen.
Sajnos csak tippeltem, de az ezzel kapcsolatos beállításokat szerintem átnézheted.
Openelec lehet bug-os is, vagy azt hallottam róla, hogy nem minden hardver tetszik neki. Esetleg ennek is nézz utána.
-
gorbep
senior tag
válasz
t.zolka #28525 üzenetére
Mi ez a nagy Server 2012 mizéria?...... Mielőtt pénzt adtok érte azért teszteljétek egy Audiophile Linux-al is....
csak mert:
- Ingyenes
- Nem kell barkácsolni
- Egy CD-ről futtatható, én nem nyúl a rendszeredhez....zene végén reboot, és már is visszakapod a régi megszokott géped-és csak mert..... JÓ!
Ja hogy ezt most nem sztárolja senki......
Miért hisz mindenki egy divathullámnak a füle helyett??..... Marketing pszichózis....
-
válasz
t.zolka #28523 üzenetére
"Tényleg hallható különbség lenne, mondjuk egy am1h-itx lapon, ha win server alatt használnám az XBMC-t?"
Nekem ez erosen techno-ezoterianak tunik, a szokasos audiofil blablanak, ahol rendkivul nagy es hallhato kulonbsegek vannak, egeszen addig, amig valaki tudja, hogy melyik az egyik es melyik a masik - aztan vakteszten ezek a "hatalmas kulonbsegek" semmive enyesznek.
-
Celtis
veterán
-
válasz
t.zolka #26519 üzenetére
"Nincs rajta 3D gomb."
A tavitranyiton kellene lennie:
"There is also the 3D menu, which can be accessed directly from the remote control, and here you will find options for Direct Sync, Format, 2D to 3D and Sync Inversion."
es
"Although there is a feature in the menu that is supposed to automatically detect the 3D format, this didn't seem to work and we had to manually choose either side-by-side or frame packing. Whilst this isn't a deal breaker, it was a little annoying having to manually select the correct 3D format each time."
([link]) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
t.zolka #26517 üzenetére
3D gomb van rajta?
Amúgy ebben a topicban is fel szoktak tűnni 3D projektoros kérdések.
-
Domy
aktív tag
válasz
t.zolka #26210 üzenetére
Generic x86_64-et, ha jól olvastam valahol, megszűnnek a külön build-ek Ion-ra, Fusion-re, Intelre, marad a Generic.
Megvan a topik:
"Things to know:
-These builds can be highly unstable at times as they are "bleeding edge".
.Generic build will replace ION, Intel and Fusion in OpenELEC 4.0.0.
-XVBA (AMD Video accelerator) have been dropped, AMD users should now use VDPAU.
-XBMC bugs and hiccups should be reported in their forum, not here. Steps on how to reproduce are needed plus a full debug log."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest