Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Celtis

veterán

válasz gjanner #41282 üzenetére

Mivel a szomszéd routerével megy, én inkább a routerre gyanakodnék. Főleg, hogy mér láttam hasonlót.

- Gyári fw van a routeren vagy Openwrt?. Ha gyári, akkor itt a lehetőség a cserére, ha Openwrt, akkor tessék megnézni a logokat. Ha tele lesz "disassociated by request" vagy hasonló logokkal, akkor vakarhatod a fejed.
    Nekem is csinál ilyet egy notebookkal, de fogalmam sincs miért.

- Láttam olyat is, hogy a DHPC nem ment wifin és a fix IP megoldás volt. Mondjuk az egy telekomos kínai homeGW esetén volt megoldás.

- Az Openelec nem Windows, nem tud belassulni, teleszemetelődni. Maga a rendszer egy szigorúan csak olvasható fájlrendszer. Gyakorlatilag érinthetetlen. Az addonok és beállításaik, médiatár, logok, meg az a párkonfig fájl, amit turkálsz ami változik. Ha nem nyúltál bele, akkor nem is ment tönkre.

- A KODI logokat samba megoosztáson keresztül a Log folderben éred el. Egy zip fájlban van benne az összes log. Ha a rendszer menüben bekapcsolod a hibakeresést, sokkal részletesebb logokat kapsz, habár ebben az esetben ez a probléma alacsonyabb szintű, tehát a standard Linuxos hibakeresést kell bevetni. De még egyszer, szerintem a router oldalon van a gond, esetleg ellenőrizd a wifi kártyát a PC-ben.

Új hozzászólás Aktív témák