Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    válasz Játékos #27000 üzenetére

    Nekem csak 13-14éves a PC-s "pályafutásom" - és lehet, hogy pont azon az 1-2éven múlthat a dolog - de eddig csak egy döglött táppal találkoztam, az pedig Chieftek volt - szerencsére saját.
    Azt most Corsair-re cseréltem, de egyébként mindenkinek, ahol az ár erős szempont, ott minimum FPS FSP-t raktam be. Van olyan, amelyik már 12éve megy.

    De nem is az a legfontosabb szempont, hogy megdöglik-e (persze, hogy meg fog dögleni). Az a nem mindegy, hogy közben mit ránt még magával. Személyes tapasztalatom még nem volt, szerencsére, de beszélgettem már olyannal, akinek pl Codegen táp vitte a "szerverét" egy áramszünet után. Alaplap, RAM és egy merevlemez rögtön kuka lett. (azt most ne minősítsük, hogy milyen ember és milyen szerver lehetett ez)

    Az én Chieftekem is szépen csendben halálozott el kb 6évnyi szolgálat után. Miközben öcsémnek egy Mercury tápja 10-12éven keresztül táplált 3-4 különböző konfigot hibamentesen. Szereti az hazárdjátékot - én meg inkább nyugodtan alszom, és cserélek csupán tápot egy teljes konfig helyett.

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák