Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron
üzenetére
Tegnap próbakép én is itt húztam fel aranyra a kilo-t fél óra alatt, de nem örültem neki a végén, mert szerintem az lenne a lényeg a játékban egy cél kitűzésénél, hogy a saját módszerével éri el valaki az eredményt büszkén. Ezek a könnyített módszerek, amikor eléd rohannak a célpontok, és sokszor már annyira esztelen öldöklés zajlik, hogy azt sem tudni ki kivel van... hát nem tudom.. de így már értem hogyan szerzi meg pár nap alatt valaki a platinát, vagy a damascus-t. Én meg azt hittem, hogy sokan ugyanúgy megszenvedtek az arany elérésében, mint én, és belül kicsit megtapsoltam, ha platinát láttam valakinél, de ez így már kicsit nem is játék, hanem "csalás".
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Warhammer 40.000
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest