- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #18309 üzenetére
Jók lettek a sniperek-riflék tényleg,bár én még szintben se húztam ki az új snipert...de a robbanólövedék tetszik,iszonyatosan jó a szétfröccsenő testeket látni
De másra nem nagyon,esetleg streakekre,a robbanós nyílpuskával is seperc alatt szét lehet kapni egy VTOL-t,úgy rémlik,3 vagy 4 nyíl kell hozzá segítség nélkül...
Viszont a Rytec robbanóját kipróbáltam AFK-n,shipmenten,fél méterrel az ember mögé falra lőve 6 lövedék nem vitte el HC-n,hitmarker az van,hatás semmi,nem úgy,mint a nyílpuskánál.Szóval vagy simán jó,vagy a fröccsenős effekt és kész.
Megtáltosodtak a sniperek is,a hétvégén kész lett a Kar98 nekem is+Dragunov gold,másik 2 sniper majdnem kész,inkább azokba toltam killt,a plusz fegyók nem kellenek a fullozáshoz úgyse.
Pajzsal nem tudom,mi a fütyit kezdjek,egyszerűen nem megy.Bezzeg engem ölnek velePersze hogy akkor fogyok ki semtexből,de azzal is ráfutnak az emberre,félmegoldás.És 1 fix megintcsak,a Rytec NEM viszi a pajzsost a robbanó nyíllal szemben...
Minek kellett betenni...OK,Shipmenten/kistávon szép,de marha lassú a lövedék amúgy,nem jó már közepes mapokon se így,hogy a robbanása csak hitmarkert ad HC-n is.Bár ez bug is lehet,viszont ha az,no akkor nem lesz jó világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő