Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ThySoul #13827 üzenetére
Igazából így "nőttem fel". Világéletemben úgy játszottam fps-t hogy az R1/L1 gombok szolgáltak célzásként és lövésként, valamennyi PlayStation konzolomon. (Egyedül mintha az első két Medal of Honor volt olyan gombkiosztású PS1-en, ahol a négyzetet kellett lövésre használni... Célzás meg ugye iron sight-al nem is volt, csak crosshair. Ezt leszámítva bármelyik játékban ahol lehetőség volt, R1/L1 ment.) Szóval igazából nekem nem nagyon kellett ezt szokni, attól viszont mindig felállt a nem létező szőr a hátamon, amikor elfelejtettem átállítani a PS4-en többnyire alapértelmezett ravaszos beállítást, vagy nem is lehetett (volt egy két ilyen játék). Na ezt megszokni nem volt nehéz, ha kellett, ráerőltettem magam, de kellemetlen volt. Ahol meg opció, ott az R1/L1 alap, nem is értem hogy ki gondolta komolyan hogy így játszanak az emberek kompetitív fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen monitort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest